Hack The Box ngunggahake $ 55 yuta kanggo ngembangake bisnise

Hack The Box ngumumake babak investasi Seri B $ 55 yuta sing dipimpin dening Carlyle, bebarengan karo Paladin Capital Group, Osage University Partners, Marathon Venture Capital, Brighteye Ventures, lan Endeavor Catalyst Fund.

Investasi anyar bakal nyepetake lintasan wutah Hack The Box kanthi fokus kanggo mbangun luwih akeh babagan penawaran solusi “game-first” sing nemtokake kategori. Hack The Box uga bakal nambah fungsi go-to-market, tikel kaping pindho ing ekspansi internasional perusahaan kanthi daya tarik komersial sing kuat ing AS, Eropa, lan APAC.

Hack The Box terus narik minat pendanaan sing signifikan amarga solusi cyber up- lan reskilling adversarial sing nyenengake banget sing didhukung dening urutane critane game coding ultra-realistis lan kanthi efektif ningkatake kesiapan keamanan Hack The Box sing mundhak akeh perusahaan chip biru lan pelanggan pemerintah.

Kepala Petugas Keamanan Informasi lan pembuat keputusan cybersecurity senior liyane tambah akeh menyang Hack The Box kanggo netepake carane aman organisasi katon saka perspektif penyerang lan alamat link paling lemah ing cyber – unsur manungsa – liwat kinerja-driven lan, mangkono, evaluasi Highly transparent saka bakat cyber ing-house lan external.

Ukuran kaping telu sajrone rong taun kepungkur, Hack The Box nduwe komunitas peretasan global paling gedhe kanthi luwih saka 1.7 yuta anggota platform. Kanthi komunitas sing berkembang maju dadi pusat perusahaan, Hack The Box bakal terus nandur modal ing R&D.

Perusahaan kasebut bakal nglakokake peta dalan produk sing mbutuhake rilis konten lan fitur terobosan paling dhuwur, nggawe Hack The Box minangka titik referensi utama kanggo para profesional keamanan siber saka kabeh latar mburi, tingkat katrampilan, lan industri, supaya bisa terus maju karo cyber sing berkembang kanthi cepet. teknologi lan lanskap ancaman.

Hack The Box nawakake platform 360 ° sing ora mung ngidini individu, bisnis, institusi pemerintah lan universitas kanggo nambah katrampilan keamanan nyerang lan pertahanan, nanging uga menehi akses menyang kesempatan kerja ing cybersecurity, saéngga ngatasi kekurangan bakat serius ing industri. Nyedhiyakake konten pembelajaran sing nyenengake, langsung, lan nyenengake banget sing niru skenario ancaman donya nyata lan fitur teknik lan metode serangan paling anyar, Hack The Box nyetel standar anyar babagan keahlian cybersecurity.

“Misi kita yaiku nggawe lan nyambungake manungsa lan organisasi sing siap siber liwat pengalaman peretasan sing nyenengake banget sing nuwuhake pamikiran sing ora ana ing kothak. Game ing cyber wis diganti, kanthi postur defensif, reaktif lan pemulihan sing ora cocog kanggo ngadhepi gelombang serangan canggih sing terus saya tambah lan terus berkembang, “ujare Haris Pylarinos, CEO ing Hack The Box.

“Pendekatan nyerang & defensif proaktif anyar dibutuhake kanggo nglawan para penjahat cyber tinimbang ngenteni kena. Saka profesional keamanan individu nganti perusahaan, iki tegese nggunakake ‘pikiran peretas’, sinau mikir lan tumindak kaya penyerang. Iki jenis pola pikir sing kita kultivasi liwat Hack The Box, “tambah Pylarinos.

Constantin Boye, Direktur ing Carlyle, komentar, “Tuntutan keamanan lan profesional IT ora tau luwih gedhe. Kekurangan bakat ing saindenging industri lan ancaman cyber sing saya tambah akeh banget ndadekake para profesional lan organisasi kanggo njaga praktik keamanan sing paling apik ing kelas. Hack The Box minangka pionir ing terus-terusan nyediakake latihan anyar lan curated lan konten upskilling ing lingkungan gamified lan intuisi kanthi lengkap, mbisakake individu lan organisasi kanggo ngatasi masalah hacking donya nyata. Kita bungah kanggo tahap sabanjure evolusi Hack The Box lan bangga dadi bagian saka perjalanan iki.

Gibb Witham, SVP ing Paladin Capital Group, nambahake, “Kanthi komunitas sregep 1.7 yuta profesional lan penggemar keamanan sing kadhaptar, Hack The Box nyetel bar kanggo perusahaan pertumbuhan sing dipimpin produk ing industri cybersecurity. Kita seneng ndeleng Hack The Box dadi mitra penting kanggo perusahaan lan pamrentah kanggo nggawe tim keamanan sing disiapake kanggo serangan cyber.

Pendanaan Seri B iki njupuk total modal Hack The Box nganti $70 yuta, nguatake posisi perusahaan ing ekosistem cybersecurity global.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *