HHS kanggo dipikir imbuhan resiko MA minangka upcoding ing Kawigaten

Audio iki digawe kanthi otomatis. Mangga kabari yen sampeyan duwe saran.

Senadyan kritik amarga ora tumindak, HHS ngerti babagan penipuan ing program Medicare Advantage sing biaya pemerintah milyar dolar saben taun, lan mikir babagan cara kanggo nyegah, ujare pejabat departemen ing HLTH minggu iki.

HHS saiki maneh komentar umum babagan carane nambah MA, kalebu Sastranegara kanggo paring bali ing penipuan lan planggaran, lan plans kanggo nggawe kawicaksanan adhedhasar bukti, Sekretaris HHS Xavier Becerra ngandika ana. Iki bisa uga kalebu ngganti rumus pangaturan risiko.

“Ana sawetara sing ujar manawa ana raket ing endi industri kasebut upcoding kanggo entuk ganti rugi luwih saka Medicare. Akeh wong sing mriksa iki, “ujare Becerra. “Kita lagi proses njaluk komentar umum saka wong lan scrubbing komentar kasebut kanggo ndeleng. Nanging iki minangka salah sawijining masalah sing pengin terus nambah program Medicare.

Ing MA, pamrentah mbayar tarif tetep perusahaan asuransi swasta kanggo ngatur perawatan kanggo anggotane. Tarif kasebut mundhak nalika pasien lara. Akibaté, sing mbayar insentif kanggo kode pasien ing tingkat sing luwih dhuwur-acuity ing proses disebut upcoding, asil ing skyrocketing mbuwang ing MA – program Originally dirancang kanggo nyimpen dhuwit pemerintah nalika nambah kualitas layanan Medicare.

CMS bisa nyuda tarif perusahaan asuransi kanggo nanggepi overbilling, sanajan agensi kasebut durung nindakake lan malah nambah pembayaran MA kanthi 5% kanggo 2023. Kajaba iku, peraturan administrasi Trump sing bakal ngidini CMS ngekstrapolasi denda kanggo overbilling. kabeh pelanggan rencana durung rampung.

Regulator wis nimbang ngganti carane ngetung resiko sabar lan mulane tingkat mbayar maneh kanggo panyedhiya, karya sing Becerra ngandika HHS terus.

“Kita bakal nggawe manawa rumus imbuhan resiko njupuk menyang akun care nyata sing diwenehake lan mbayar kanggo care sing, ora kanggo care sing ora kasedhiya sing biaya luwih,”Becerra.

Penanggung asuransi utama ing program MA wis dituntut amarga coding penipuan, kalebu UnitedHealth, Humana, Elevance lan Kaiser Permanente. Nanging, payer wis terus kanggo mbangun metu kurban MA lan nandur modal menyang nggedhekake muter ing program.

Perkiraan beda-beda babagan jumlah biaya diagnosis tambahan sing ditindakake dening pemerintah. Klompok penasihat kongres MedPAC ngira-ngira padha nyebabake overpayment $ 12 milyar ing taun 2020, dene bagean riset liyane nyatakake overpayments $ 25 milyar ing taun kasebut.

Penipuan kasebut nyebabake kuwatir babagan solvabilitas jangka panjang Medicare amarga populasi Amerika saya tambah tuwa. Peneliti lan legislatif wis pinpointed MA ngenggalaken minangka salah siji wilayah tombol kanggo curb biaya rasah, karo legislatif ing House lan Senat nelpon kanggo tambah pengawasan saka program liwat kuwatir bab kualitas jangkoan ana, antarane uneg-uneg liyane.

Paling anyar, Senat Demokrat ing dina Selasa njaluk proteksi konsumen luwih akeh ing MA, kuwatir amarga praktik marketing sing nyasarké babagan rencana kasebut.

Ing wulan Agustus, CMS nerbitake panjaluk informasi babagan carane nambah MA.​​​​​​ CMS nampa meh 3.900 tanggapan.

“Kita entuk tanggapan sing kuat, ora mung kanggo panjaluk informasi kasebut, nanging uga obrolan sing kedadeyan sawise iku,” ujare Meena Seshamani, pimpinan Medicare ing CMS, Rebo ing HLTH.

Senadyan cacat program, pimpinan HHS reiterated backing kanggo MA minangka kabèh – utamané minangka program terus kanggo tuwuh. Ing taun 2023, mayoritas senior Medicare samesthine bakal ana ing MA.

“Kita bakal weruh menyang ngendi,” ujare Becerra. Nanging “kita kudu nggawe manawa para pembayar pajak ora dikenani biaya sing berlebihan kanggo layanan sing ditampa.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *