High Tech ing Low Episode 74: Usability Ora Mung Aksesibilitas

Ing podcast, aku njelajah macem-macem aspek ing jagad teknologi dhuwur saka pangembangan menyang marketing, sales, entrepreneurship, kabeh kanthi tujuan kanggo ngumpulake wawasan utama babagan startup kanggo para pamireng supaya entuk nilai saka enggo bareng kawruh iki. Dadi, apa sing ditemokake minggu iki?

Aksesibilitas web wis dadi masalah wiwit diadopsi internet. Cekakipun, punika praktik inklusif kanggo njamin akses menyang situs web dening wong sing ora duwe kabisan fisik, mental, lan situasional. Kanggo pangguna internet sing umum diarani minangka pangguna internet sing sehat, iki bisa uga katon meh intuisi utawa kaya-kaya manawa situs web kudu “diakses”. Nanging, mung yen kita bener-bener ngadhepi cacat, mula awake dhewe bisa ngerti apa tegese ngetik situs web lan ora bisa diakses.

Ngadopsi Aksesibilitas Web

Apa sampeyan wuta sebagian lan duwe masalah maca teks situs web cilik, wuta warna lan ndeleng kabeh warna situs web bolong bebarengan, utawa ora bisa nggulung kaca lan mbutuhake prentah liyane kanggo nindakake, jagad aksesibilitas situs web macem-macem lan tujuane kanggo njawab akeh kabutuhan. Sajrone sawetara taun kepungkur, undang-undang uga wis nyepetake adopsi teknologi aksesibilitas web kanthi macem-macem standar sing disedhiyakake kanggo njamin kepatuhan. Contone, wong ing Kanada sing gagal duwe situs web sing bisa diakses bisa didenda nganti $250.000.

Nalika langkah-langkah kasebut mesthi mbantu nyedhiyakake akses sing luwih akeh kanggo populasi cacat, nggunakake solusi teknologi kanggo nggawe situs web bisa diakses ora tansah incentivized lan isih, dalan kanggo adopsi lengkap alon. Menashe Shani, CEO, lan co-founder Purple Lens, nduweni tujuan kanggo nggawe penawaran SaaS sing bakal ndadékaké adopsi standar aksesibilitas web sing luwih cepet lan saingan karo sawetara solusi teknologi aksesibilitas web sing saingan ing pasar. Sing paling penting, dheweke duwe tujuan kanggo mbantu para pamilik bisnis supaya situs web bisa diakses, lan disesuaikan karo kabutuhan, kanthi gampang lan kanthi kerja minimal ing pihak sing nduweni.

“Saben bisnis unik karo tantangan dhewe lan solusi kita wis dipersonalisasi kanggo saben pemilik bisnis supaya saben wong entuk apa sing cocog kanggo bisnis nalika nerangake aksesibilitas web,” tambah Menashe.

Apa sing dikarepake karo perusahaane ora mung nggawe produk sing mbantu aksesibilitas web nanging uga ngganti cara pangembang lan pemilik bisnis saiki ngerteni aksesibilitas web. Kanthi cara iki, dheweke ngarep-arep bakal ngganti cara masyarakat digital sesambungan karo komunitas cacat.

Fokus kudu ing Kabeh Pangguna

Menashe nandheske yen aksesibilitas luwih saka mung menehi cara metu saka hukum sing ora trep utawa “nindakake kabecikan” nanging minangka blok bangunan kritis kanggo bisnis apa wae. Aksesibilitas, ing pungkasan dina, fokus ing kegunaan, utawa kemampuan kanggo navigasi lan sesambungan karo situs web kanthi bener. Kegunaan yaiku sing nyebabake kabeh pangguna ing situs apa wae, ora preduli tingkat cacat. Mulane, “kanggo pengalaman pangguna sing luwih apik ing situs web, wong mesthi kudu mikir babagan aksesibilitas saka wiwitan proses pangembangan web lan ora minangka tambahan,” Menashe nerangake.

Salah sawijining tujuan utama Purple Lens, kaya sing diterangake Menashe, yaiku definisi ulang aksesibilitas web dadi bagean saka desain web. Kaya desainer UX / UI bisa ngrancang peta situs lan antarmuka sing nyetel nada lan arah situs web, dheweke uga kudu nimbang parameter aksesibilitas. Kajaba iku, nalika pangembang lan desainer miwiti ngleksanakake lan ngodhe situs web, aksesibilitas web kudu dimangerteni kanthi gampang kaya ngomongake apa sing kudu ana ing header utawa footer situs web. Kanthi pendhidhikan pasar iki, ana potensial kanggo revolusi sejati ing aksesibilitas web, lan bisa uga persepsi masyarakat umume wong cacat.

Aksesibilitas Tegese Wutah Bisnis

Mbangun situs web kanthi cara iki, ngluwihi kalebu wong cacat, apik kanggo bisnis. “Ana wong teka ing situs lan ora bisa sesambungan karo, utawa duwe masalah, yen ora ana solusi, sampeyan ora bisa adol, lan ora ana bisnis,” ujare Menashe, “dadi kita mbantu bisnis entuk pengalaman pelanggan sing luwih apik lan nambah penghasilan. Jumlah pamilik situs web bisnis sing ilang bisa dadi gedhe banget, utamane yen sampeyan nganggep kasunyatan manawa reputasi non-aksesibilitas bisa nyebar banget lan nyegah wong-wong ora tuku sanajan sadurunge mlebu situs web. Menahse nerangake manawa aksesibilitas situs web sing apik yaiku kegunaan sing apik kanggo bisnis.

Nalika sampeyan nggawe situs eCommerce dhewe utawa nyetel situs web bisnis sampeyan, sampeyan kudu nimbang aksesibilitas web. Sijine minangka prioritas utama lan deleng kepiye sampeyan bisa nggunakake solusi kaya Lensa Ungu kanggo nggampangake proses kasebut. Ing pungkasan dina, kalebu wong cacat iku bab sing bener kanggo nindakake loro morally lan komersial.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *