HotelRunner ngluncurake ‘Insights’ kanggo Mbantu Bisnis Perhotelan Nggunakake Kekuwatan Intelijen

Gambar

Platform manajemen penjualan, operasi, lan distribusi utama HotelRunner ngenalake ‘Insights’ ing WTM London, platform intelijen bisnis (BI) cloud-native, nawakake dashboard sampurna piksel, model gudang data, lan visualisasi sing siap digunakake lan bisa disesuaikan kanthi lengkap. .

Wawasan HotelRunner

Wawasan HotelRunner

Wawasan HotelRunner

LONDON, Inggris, 07 Nopember 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Upaya HotelRunner kanggo mbangun produk lan layanan sing didhukung data kanggo nggedhekake bathi lan bathi para mitra wis entuk momentum gedhe ing lingkungan lelungan sing terus-terusan lan tantangan. industri Hospitality, teknologi urgent kanggo ngganti. Mimpin tren iki ing saindenging jagad, HotelRunner wis njupuk langkah utama kanggo berkembang dadi luwih akeh produk sing didorong data.

Wawasan HotelRunner, platform BI generasi anyar kanggo industri perhotelan, dikembangake kanggo nanggepi tantangan teknologi lan syarat ing industri – kanggo napsirake lan ngerti data sing ana tanpa mbutuhake coding utawa pangembang. Apa hotelier tanpa latar mburi analisis data utawa analis ahli, rincian canggih produk bakal gawe marem kabutuhan lan pangarepan wong karo macem-macem kualifikasi. Ngolah luwih saka 35 yuta transaksi saben dina lan wis ngolah transaksi milyaran dolar nganti saiki, HotelRunner feed saka data gedhene dhewe, lan thanks kanggo Insights, mbisakake. gawe gathuk ing rembugan lan BI self-service kanggo saben pangguna pungkasan.

Platform anyar ngidini properti kanggo:

  • Sambungake kanthi aman lan nggambarake petabyte data, lan ngidini pangguna pungkasan entuk jawaban kanggo pitakonan bisnis kanthi cepet,

  • Gunakake data kanthi lancar lan nggawe keputusan bisnis sing luwih cerdas nggunakake indikator peringatan dini,

  • Ngluwihi ndeleng grafik lan temokake wawasan sing migunani,

  • Ngawasi kabeh operasi saka dashboard siji ngurangi overhead operasional amarga produk wis terintegrasi kanthi platform HotelRunner, saka manager saluran kanggo PMS,

  • Dadi proaktif kanggo pisanan.

“Pengalaman kita ing industri lan umpan balik sing penting mitra kita wis nyumbang kanthi signifikan nalika kita mbentuk visi HotelRunner lan ekosistem perhotelan sing wis dibangun luwih saka sepuluh taun. Minangka bagéan saka visi iki, Insights nandhani jaman anyar kanggo HotelRunner. amarga berkembang dadi produk sing luwih adaptif lan data-driven, demokratisasi teknologi canggih kanggo kabeh wong, “ujare Ali BeklenPendhiri lan Managing Partner HotelRunner

“Kawruh iku daya, nanging nggawe pangertèn iku adoh luwih penting. Insights nawakake sak klebatan menyang strategi produk anyar kita. Kanthi pendekatan anyar iki, kita ora mung ngarahake kanggo kontribusi kanggo sukses properti kita nanging uga ngganti perspektif kabeh. industri lelungan lan perhotelan. Kita janji properti dadi proaktif lan tetep ndhisiki kompetisi, “tambah Arden AgopyanPendhiri lan Managing Partner HotelRunner.

Dikembangake kanthi keahlian industri sing jero, tambahan paling anyar lan paling kuat ing platform HotelRunner feed model gudang data gedhe, lan liwat dashboard piksel-sampurna, micu jaringan sinyal sing ngandhani bisnis perhotelan ing wektu sing tepat kanggo tumindak. Model iki bakal mbukak kunci potensial produk liyane sing bakal dikembangake nalika perusahaan nggawa properti menyang umur intelijen industri lelungan lan perhotelan.

HotelRunner Insights ing beta kanthi rollout bertahap kanthi prioritas kanggo pangguna HotelRunner PMS sing wis ana. Klik kene kanggo informasi rinci lan kanggo ndhaptar versi beta.

Babagan HotelRunner

HotelRunner minangka platform penjualan, operasi, lan manajemen distribusi sing digabungake SaaS lan jaringan B2B kanggo akomodasi, agensi perjalanan, lan panyedhiya pembayaran. HotelRunner duwe ewonan mitra akomodasi lan agensi travel ing saindenging jagad. HotelRunner minangka Mitra Konektivitas Premier Booking.com, Mitra Konektivitas Elit Expedia, Mitra Perangkat Lunak Airbnb, Pemasok Inovatif Agoda, Oracle, Hotelbeds, lan mitra strategis Google Hotel Ads.

Kontak Media Relations: media@hotelrunner.com
Kanggo luwih lengkap babagan HotelRunner, bukak situs web.

Informasi kontak:
Suheyla van Taarling
Kepala Brand
suheyla@hotelrunner.com

Gambar sing gegandhengan

Gambar 1: Wawasan HotelRunner

HotelRunner ngluncurake ‘Insights’ kanggo Mbantu Bisnis Perhotelan Nggunakake Kekuwatan Intelijen

Konten iki diterbitake liwat layanan distribusi siaran pers ing Newswire.com.

lampiran

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *