India Bakal Dadi Pasar Piranti Lunak $ 12 Milyar Ing 2027 – Mangkene Cara Perusahaan Bisa Njupuk Irisan Pie

Miturut Microsoft, India minangka papan kanggo populasi pangembang paling enom ing donya lan nomer loro paling gedhé ing donya, ‘dadi pemberdayaan pangembang minangka sarana kritis kanggo ngaktifake organisasi kanggo ngowahi, berinovasi lan nyopir efisiensi.’

Microsoft dina Selasa ngumumake ‘Juara Kode Siap Masa Depan,’ program pan-India sing ngarahake skill, sertifikasi lan solusi kanggo pangembang piranti lunak. Miturut siaran pers tanggal 6 Desember, Microsoft, liwat program kasebut, kepengin nglengkapi luwih saka siji pangembang lakh kanthi katrampilan, alat, lan sumber daya sing tepat kanggo nyurung pertumbuhan India.

Siaran pers kasebut nyatakake yen pangembang sing melu “bakal diwenehake sumber daya kanggo sinau, latihan, entuk net anyar utawa nganyari sertifikasi awan Microsoft” sing diakoni sacara global lan disetujoni industri.

Iki ngalih fokus ing pangembang piranti lunak, sing tambah penting ing negara sing ana ing jalur cepet kanggo digitalisasi. Miturut kiriman blog pemerintah wiwit wulan Juni taun iki, “India saiki dadi omah kanggo luwih saka 75 crore smartphone, 133 crore Aadhaar card, luwih saka 80 crore pangguna internet, duwe 4G lan saiki nyepetake menyang 5G. tarif data paling murah ing donya.” Lan ketergantungan sing saya tambah ing internet lan aplikasi digital ndadekake India dadi inkubator sing berkembang maju kanggo pangembang.

“Pangembang minangka pembangun jaman kita, nggawe ide lan nulis kode sing mbantu organisasi ngowahi digital. Komunitas pangembang India dadi pionir inovasi sing ngganggu industri sing ora kaetung lan mbantu bisnis tetep ulet, inovasi, lan transformasi, “Aparna Gupta, Direktur Eksekutif, Sukses Pelanggan , Microsoft India, marang CNBCTV18.com.

Miturut Microsoft, India minangka papan kanggo pangembang paling enom ing donya lan nomer loro paling gedhe ing donya. “Dadi, nguatake pangembang minangka sarana kritis kanggo ngaktifake organisasi ngowahi, nggawe inovasi lan nyopir efisiensi,” ujare.

Gupta, ngutip laporan anyar, ujar manawa panjaluk katrampilan sing gegandhengan karo ilmu data mundhak, lan iki nyebabake para pangembang duwe katrampilan.

“Dina iki pangembang ndeleng pemecahan masalah minangka skill kritis kanggo mbangun produk lan platform inovatif sing ngrampungake tantangan bisnis ing donya nyata lan mimpin transformasi digital ing organisasi. Tren iki samesthine bakal ditindakake nganti 2023, minangka katrampilan kayata sinau mesin, wrangling data. , lan nggawe Rest API samesthine dadi katrampilan paling dhuwur sing dikarepake, “ujare.

Salajengipun, kanthi owah-owahan lanskap teknologi kanthi cepet kaya saiki, fokus – luwih akeh tinimbang sadurunge – ana ing komputasi awan lan coding. “Katrampilan kasebut mesthi dikarepake lan inovasi terus-terusan minangka katrampilan kaslametan sing kritis kanggo organisasi supaya bisa sukses ing ekonomi digital iki,” tambah Gupta.

Miturut laporan April 2019 dening Statista, 90 persen wong India ora duwe katrampilan utama, kanthi mung 9.9 persen lulusan teknik IT sing bisa nulis kode utawa kode sing bener kanthi sawetara kesalahan. Angka iki luwih apik tinimbang China (8,6 persen), nanging adoh saka AS 34,1 persen.

Gupta ujar manawa kecepatan pangembang – kemampuan kanggo nyopir kinerja bisnis transformatif liwat pangembangan piranti lunak – dadi luwih penting karo perusahaan sing nandur modal kanggo nguatake pangembang kanthi alat lan sumber daya sing tepat kanggo mbangun kanthi inovatif lan nyurung pertumbuhan.

Miturut laporan dening McKinsey & Company, ing antarane industri, perusahaan kanthi paling ora 75 persen kecepatan pangembang yaiku:

  • Tuwuh revenue 4-5 kaping luwih cepet tinimbang mitra.
  • Nduwe 60 persen luwih dhuwur total pemegang saham.
  • Nduwe margin operasi 20 persen sing luwih dhuwur.
  • Nyetak 55 persen luwih dhuwur babagan inovasi,
  • “Ing India, organisasi ngupayakake bukti aplikasi sing wis ana kanggo entuk manfaat saka tambah daya tahan, ketangkasan, skalabilitas, lan biaya operasional sing luwih murah,” ujare Gupta, lan nambah, “Kanthi Microsoft Azure, kita wis nggawe end-to-end. awan sing ngidini pangembang fokus ing mbangun aplikasi tanpa kuwatir babagan infrastruktur dhasar sing digunakake aplikasi kasebut. Inovasi Azure paling anyar kita ngidini pangembang nggawe aplikasi asli awan lan modernisasi aplikasi sing wis ana. Miturut riset McKinsey, perusahaan sing nggunakake teknologi iki entuk skor 33 persen. luwih dhuwur ing inovasi dibandhingake karo perusahaan 25 persen paling ngisor.”

    Miturut laporan liyane kanthi data saiki ing Oktober 2022, industri piranti lunak India, sing regane $ 6.74 milyar, bakal meh tikel kaping pindho dadi luwih saka $ 12 milyar ing limang taun sabanjure – iki rata-rata tingkat pertumbuhan taunan 12.25 persen nganti 2027.

    Kanggo dadi bagean saka crita wutah iki, penting yen perusahaan nandur modal ing alat paling anyar lan paling apik ing kelas, sing, dheweke nerangake, mbisakake produktivitas, visibilitas, lan koordinasi sing luwih gedhe.

    “Kajaba iku, organisasi kudu katon ing ngadopsi laku tangkas lan restrukturisasi menyang cilik, tim otonom karo misi terus-terusan. Kapabilitas iki bisa ngirim asil pinunjul, ngewangi tim pindhah saka idea kanggo release ing dina lan minggu versus sasi lan taun, “dheweke ngandika.

    Lan, miturut Gupta, menehi insentif Microsoft kanggo muter peran penting ing nurturing komunitas pangembang India. “…kita duwe peran penting kanggo nguatake komunitas pangembang sing enom lan sregep ing India lan kanggo efek kasebut, wis ngluncurake inisiatif – Program Reaktor Microsoft, Microsoft Code Titans Hackathon lan Microsoft Future Ready Applications Hackathon – kanggo nguatake bakat pangembang India,” dheweke ngandika.

    Diterbitake pisanan: STI

    .

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *