Ing unit Alexa Amazon, sing nate dianggep minangka kunci kanggo masa depan perusahaan, nanging saiki ngalami PHK

Hai, aku Matt Turner, editor ing pangareping bisnis ing Insider. Sugeng rawuh ing Insider Weekly. Kanggo kabeh sing maca ing AS, muga-muga sampeyan duwe Thanksgiving sing apik lan santai. Ayo langsung menyang maca ndhuwur minggu iki.

Ing agenda dina iki:

Yen iki diterusake menyang sampeyan, mlebu kene. Download aplikasi Insider kene.

Alexa ing support urip

Potongan Dave Limp lan CEO Amazon Andy Jassy ing mburi piranti Echo Amazon.

Ted S. Warren/Isaac Brekken/Elaine Thompson/AP; Anna Kim / Getty; Amazon; Anna Kim / Insider

Alexa asisten swara Amazon tau diarani minangka “komputer masa depan” lan “masa depan saben omah” – nanging meh 10 taun sabanjure, Alexa dirusak.

Semangat karyawan sing kurang, upaya monetisasi sing gagal, lan kekurangan keterlibatan antarane pangguna lan pangembang wis nyebabake Alexa – lan tim piranti ing Amazon – dadi target utama PHK paling gedhe ing sejarah Amazon.

Swara rolas karyawan saiki lan mantan marang Insider kang Eugene Kim sing divisi ing krisis – lan losses soyo tambah lan ngethok massive nandheske ambruk cepet Alexa.

Mlebu menyang unit Alexa Amazon.

Nang Bob Iger bali menyang Disney

Mantan CEO lan Ketua Walt Disney Robert Iger ngomong ing panggung sajrone Konferensi Kode Vox Media 2022.

Mantan CEO lan Ketua Walt Disney Robert Iger ngomong ing panggung sajrone Konferensi Kode Vox Media 2022.

Mantan CEO lan Ketua Walt Disney Robert Iger ngomong ing panggung sajrone Konferensi Kode Vox Media 2022.Jerod Harris / Getty Gambar

Walt Disney nggumunake Hollywood minggu iki kanthi mbalekake Bob Iger minangka kepala eksekutif, lan wong njero perusahaan ngandhani yen dheweke bali menyang tahta ing sawetara dina.

Pamindhahan kasebut sawise pirang-pirang wulan keluhan menyang dewan babagan Bob Chapek, sing dadi CEO Disney ing Februari 2020. Nanging sanajan para staf memuji bali Iger, rasa kuwatir tetep bakal ditindakake sajrone ekonomi sing angel lan potensial PHK.

Lan para penonton Wall Street wis mulai spekulasi sapa sing bisa njupuk kendali sabanjure.

Apa wong ngomong nang Disney.

Email bocor babagan proses anyar kanggo staf Twitter

Gambar saka pemilik Twitter anyar Elon Musk katon diubengi dening logo Twitter ing ilustrasi foto iki.

Gambar saka pemilik Twitter anyar Elon Musk katon diubengi dening logo Twitter ing ilustrasi foto iki.

Elon Musk entuk Twitter tanggal 27 Oktober.Gambar Getty

Karyawan sing isih ana ing Twitter saiki dijangkepi supaya CEO Elon Musk nganyari babagan kabeh sing ditindakake saben minggu.

Ing email Senin sore, kabeh karyawan coding utawa nindakake pakaryan teknis didhawuhi ngirim ringkesan mingguan babagan apa sing digarap, apa sing dikarepake bakal rampung, lan baris kode tartamtu sing ditulis – “supaya bisa inovasi kanthi cepet.”

Nanggapi tweet sing nyebutake laporan wartawan Kali Hays babagan email sing bocor, Musk ujar manawa keputusan kasebut “ora wajar.”

Waca email lengkap ing kene.

Liyane, priksa:

Pengacara Swiftie mobilisasi

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift tampil ing Penghargaan Penulis Lagu Nashville 2022.Gambar Terry Wyatt / Getty

Minggu 14 November 2022, bakal mudhun ing sejarah – lan ora mung sejarah Taylor Swift. Kacilakan Ticketmaster sing paling anyar nyebabake para penggemar Swift pengin nantang monopoli perusahaan lan ngganti undang-undang sing menehi jaminan, ing salawas-lawase.

Ngadhepi pitakonan lan keprihatinan sing ora ana telu babagan kekacauan sing kedadeyan sajrone presales kanggo Tur Eras Swift sing bakal teka, para penggemar ngumpul ing media sosial kanggo commiserate lan tumindak. Sawetara penggemar kasebut minangka pengacara, lan dheweke pengin menehi advokasi kanggo wong-wong sing ujar manawa dheweke duwe pengalaman Ticketmaster sing ngganggu.

Kepiye Swifties njupuk Ticketmaster.

Waca uga:

Kutipan minggu iki:

“Aku duwe epiphany ing pungkasan taun 2019. Saben taun, kita dilaporake babagan pirang-pirang bengi ing hotel lan pirang-pirang penerbangan sing ditindakake. Aku njupuk 99 penerbangan lan nginep luwih saka 130 bengi ing hotel ing taun kasebut. “

Waca liyane ing ndhuwur minggu iki:

Curated dening Matt Turner. Diedit dening Hallam Bullock, Phil Rosen, lan Lisa Ryan. Ndaftar kanggo buletin Insider liyane ing kene.

Waca artikel asli ing Business Insider

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *