Jelajahi Sunnyvale sing cerah, saka brunch inspo nganti jalur hiking

Ora apa-apa yen sampeyan mikir babagan Sunnyvale, sampeyan mung mikir babagan industri teknologi. Lan sanajan bener yen sampeyan ora bisa mbukak blok siji tanpa ngliwati markas raksasa perusahaan siji-tembung sing bisa dingerteni, wong nyata, mesthi manggon lan kerja ing kene – tegese ana akeh perkara liyane sing kedadeyan ing kene kajaba coding.

Murphy Avenue sing ramah pejalan kaki ing Distrik Bersejarah utamane narik kawigaten karo penawaran restoran global (aja kantun Meyhouse kanggo panganan Turki), pub Irlandia, papan boba lan pasar petani Sabtu sing apik. Lan yen sampeyan delve sethitik luwih jero, sampeyan bisa nemokake malah liyane kanggo nindakake, ndeleng, mangan lan ngombe ing Sunnyvale sing ora dikarepke.

Punika itinerary trip dina sing apik.

Brunch: Ora tumpukan cendhak kene

Miwiti dina ing El Camino Real, dalan sajarah 600-mil sing nyambungake California 21 misi Spanyol, saka Sonoma mudhun kanggo San Diego. Ana kasugihan budaya lan bhinéka ing dalan iki, karo bandha kuliner mawarni-warni minangka masyarakat. Akeh wong miwiti esuk akhir minggu karo pancake, lan sampeyan uga bisa – karo siji gedhe minangka lengen kabeh.

Dosas minangka spesialisasi sarapan tradisional India Kidul, krep gedhe sing digawe saka lentil fermentasi lan adonan beras lan diisi kabeh saka kentang sing dibumbui nganti palak (bayam) utawa paneer (keju). Gabung karo wong akeh ing Madras Cafe kanggo pesta esuk tanpa embel-embel nanging ora bisa dilalekake, kanthi pilihan dosa sampeyan. Bukak tradisional utawa pilih rava dosa sing ora dikarepke, sing digawe saka glepung semolina. Ora ngerti apa sing arep dipesen? Aja kuwatir. Mung pesen akeh barang lan banjur bungah nalika kabeh teka. Sampeyan ora bakal Getun siji cokotan.

Kafe Madras kasual ing Sunnyvale nyedhiyakake macem-macem dosas, macem-macem tradisional digawe saka lentil fermentasi lan adonan beras uga rava dosas, digambarake, digawe saka semolina. (Sugeng Amber Turpin)

Sawise nedha isuk, pop menyang Madras Groceries jejere kanggo njupuk inspirasi kuliner – lan pametumu seger – kanggo mengko. Sampeyan bisa uga nemokake adonan dosa sing wis digawe ing kulkas, yen sampeyan pengin nyoba nggawe ing omah.

Rincian: The Madras Cafe mbukak saka 8:30 kanggo 2 pm lan 5:30 kanggo 10 pm Selasa-ana lan 8:30 kanggo 22:00 ing akhir minggu ing 1177 W. El Camino Real ing Sunnyvale; www.madrascafe.us. Madras Groceries ana ing 1187 W. El Camino Real; http://madrasgroceries.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *