Kanthi CEO anyar, investasi lan jumlah karyawan sing luwih gedhe, PRIA Healthcare Torrington ndeleng tahap pertumbuhan sabanjure

Sajrone jabatane minangka kepala pejabat komersial karo perusahaan teknologi medis global iCAD Inc., Jeff Sirek ujar manawa perusahaan sing berbasis ing New Hampshire nggawe teknologi novel sing nggawe screening kanker tartamtu luwih gampang lan luwih aman kanggo pasien.

Nanging, ujare, tingkat adopsi tetep ora dimanfaatake amarga, luwih saka sepuluh taun sawise piranti kasebut dikembangake, isih durung nampa kodhe sing dibutuhake kanggo panyedhiya kesehatan kanggo nampa pembayaran lengkap.

Iki minangka tantangan kanggo perusahaan piranti medis saiki, sing, ujare Sirek, minangka salah sawijining motivasi kanggo gabung karo PRIA Healthcare ing Torrington ing wulan kepungkur minangka CEO anyar.

“Aku pengin nggawa pengalaman pirang-pirang taun kanggo mbantu perusahaan liyane navigasi proses nggawa teknologi medis menyang pasar,” ujare Sirek.

PRIA Healthcare, didegaké ing 2012, spesialisasi kanggo mbantu perusahaan teknologi medis – kalebu wiwitan – kanthi uji klinis, ngamanake persetujuan Administrasi Pangan lan Narkoba kanggo piranti, lan entuk kode piranti klien kanggo mbayar maneh karo perusahaan asuransi umum lan swasta.

Perusahaan uga nyedhiyakake layanan akses pasien kanggo mbantu pasien lan panyedhiya medis mréntahake jangkoan sing ditolak.

PRIA nutul menyang pasar sing saya akeh, karo perusahaan teknologi medis narik miliaran dolar ing investasi modal ventura taunan.

Pungkasan Januari, PRIA nampa infus ibukutha dhewe saka perusahaan ekuitas berbasis Virginia, Aldrich Capital Partners, sing nandur modal jumlah sing ora dingerteni kanggo nggedhekake layanan PRIA lan nerusake lintasan pertumbuhan perusahaan.

Sirek ujar manawa sajrone dekade kepungkur PRIA, rata-rata, entuk pertumbuhan taunan kaping pindho – nambah basis karyawan saka enem ing 2015 dadi luwih saka 50 taun kepungkur.

Nanging kanthi investasi Aldrich, perusahaan ngupaya nggedhekake layanan kanggo uji klinis piranti medis lan nggedhekake penawaran akses pasien kanthi tujuan nambah pendapatan antarane lima nganti kaping pitu tingkat saiki, ujare Sirek.

Dheweke nolak ngumumake bathi taunan perusahaan.

Ing taun 2020, PRIA entuk Advokasi Perawatan Kesehatan Lindstrom sing berbasis ing California kanggo nggedhekake layanan advokasi pasien lan banding.

Marie Austin, direktur strategi pemasaran kanggo PRIA Healthcare, ujar manawa rata-rata 10 taun perusahaan kanggo banding pasien sing sukses yaiku 73%.

Pungkasan musim semi, PRIA uga menehi persetujuan karo Genesys Spine sing berbasis ing Texas, produsen piranti medis, kanggo nambah ganti rugi pasien kanggo sistem gabungan tulang belakang perusahaan.

kaslametan komersial

Sirek ujar manawa dheweke uga nggawa bakat anyar menyang tim PRIA kanggo mbantu para klien luwih ngerti lan ngatasi jumlah alangan sing ana ing nggawa piranti medis menyang pasar.

Sirek ujar manawa CEO wiwitan menehi saran marang para investor, ora mung babagan efektifitas piranti kasebut, nanging uga tingkat ganti rugi kanggo produk sing bisa nyebabake kelangsungan komersial.

“Kita kudu ngajari klien babagan kerumitan proses kasebut,” ujare.

Kanggo perusahaan piranti medis, ana rong jalur utama kanggo mbutuhake persetujuan FDA kanggo nggawa produk menyang pasar.

Kapisan yaiku piranti beresiko sithik nganti moderat sing dibangun ing teknologi sing wis disetujoni; kaloro kanggo inovasi pisanan-of-a-jinis sing resiko luwih lan mbutuhake uji klinis.

Tujuan saka proses review lan persetujuan yaiku mriksa kabeh aspek piranti medis kanggo njamin keamanan lan efektifitase. Nanging proses kasebut bisa dadi akeh wektu, larang lan tantangan kanggo wiwitan, ujare Sirek.

Survei dening Asosiasi Teknologi Medis Lanjut nemokake manawa 87% eksekutif medtech ndeleng peraturan pemerintah minangka ancaman lan ngganggu bisnise.

Minangka volume saka inovasi medtech mundhak, regulator lan perusahaan asuransi – lan proses review – scrambling kanggo tetep jangkah.

Sirek kredit FDA kanggo berkembang karo kaping. Antarane 2015 lan 2020, FDA ngresiki 222 piranti medis sing didorong AI kanggo panggunaan klinis miturut sebutan “perangkat lunak minangka piranti medis”.

Sirek ujar yen AI – panggunaan daya komputasi kanggo ngevaluasi titik data lan menehi rekomendasi utawa tumindak ing wektu nyata – bakal duwe peran sing luwih gedhe ing masa depan perawatan kesehatan lan dadi bagean saka portofolio klien PRIA.

faktor biaya

Tantangan paling gedhe kanggo klien, ujare Sirek, yaiku entuk ganti rugi sing cocog. Biaya R&D sing dhuwur sing digandhengake karo teknologi anyar – kalebu uji klinis – tegese asring diwenehi tag rega premium.

Iki uga bisa nyuda ganti rugi sakabèhé sing diwenehake kanggo operasi, sing asring dibagi antarane rumah sakit, dokter lan ahli anestesi.

Laporan 2019 saka Vizient, perusahaan perbaikan kinerja kesehatan, nemokake manawa biaya panggunaan piranti medis kardiovaskular sing inovatif antara 17% nganti 88% saka jumlah pembayaran maneh kanggo prosedur kasebut.

Amarga biaya sing luwih dhuwur – utawa bukti klinis sing ora cukup – piranti anyar, perusahaan asuransi umum lan swasta bisa uga ora gelem nutupi panggunaan kasebut nalika ana alternatif sing luwih murah, sanajan ana keuntungan pasien kanggo teknologi anyar kasebut.

Iku tantangan sing Sirek ngandika ngarep-arep PRIA Healthcare bisa ngatasi kanthi mbantu perusahaan medtech ngenali pelanggan sing tepat, kanthi efisien navigasi alangan peraturan lan nglakokake strategi pasar sing bener.

Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen kekurangan staf kesehatan jangka pendek lan jangka panjang digabungake karo kabutuhan perawatan kesehatan sing saya tambah tuwa Baby Boomers bakal nambah kabutuhan teknologi perawatan medis sing inovatif.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *