Kanthi Solusi Tanpa Kode/Kode Kurang, Perusahaan Temokake Keluwesan lan Ngurangi Biaya

Ing jagad bisnis sing cepet-cepet saiki, ing ngendi perusahaan kudu terus-terusan berinovasi supaya bisa bersaing karo pesaing, gumantung saka solusi piranti lunak sing bisa disesuaikan kanthi lengkap sing digawe nganggo basa pamrograman lan coding manual ora cukup.

Nanging, perusahaan saya tambah akeh ngupayakake solusi tanpa kode lan kode rendah kanggo pangembangan aplikasi. Pangembangan tanpa kode lan kurang kode mbutuhake nggawe aplikasi piranti lunak kanthi nggunakake antarmuka grafis sing ramah pangguna sing asring kalebu seret lan selehake. Solusi kasebut mbutuhake keahlian pengkodean sing luwih sithik, nggawe pangembangan aplikasi bisa diakses dening luwih akeh karyawan. Aksesibilitas kasebut kritis, utamane amarga perusahaan terus kekurangan tenaga kerja IT sing trampil. Nyatane, IDC wis nemtokake aplikasi seluler sing kurang kode / tanpa kode minangka pembalap masa depan kerja.

“Perbedaan utama antarane solusi tradisional lan tanpa kode lan kode rendah yaiku carane gampang lan fleksibel pengalaman pangguna bisa tanpa kode lan kode rendah,” ujare Alex Zhong, direktur pemasaran produk ing GEP. “Kacepetan wis dadi luwih penting ing lingkungan bisnis saiki. Sampeyan kudu ngrampungake kanthi cepet nalika nanggapi lingkungan sing ngganggu lan pelanggan sampeyan.

Proses pangembangan aplikasi tradisional loro rumit lan multilayered. Iki mbutuhake nol ing kabutuhan bisnis, ngevaluasi lan ngevaluasi ide kasebut, ngirim panjaluk pangembangan aplikasi menyang IT, entuk evaluasi lan persetujuan kanggo ngamanake pendanaan, ngrancang, nggawe lan ngasilake, lan nindakake tes pangguna.

“Sacara tradisional, proses sing dawa karo akeh wong sing melu,” ujare Zhong. “Iki bisa uga sawetara minggu lan asring luwih suwe.” Ora mung wektu sing ditindakake para pekerja mundhak, nanging macem-macem biaya uga cepet nambah. “Cara pangembangan aplikasi anyar nyuda kerumitan, nyepetake proses kasebut, lan nggawe pangembangan aplikasi luwih akeh ing tangan pangguna.”

Mangkene sawetara keuntungan liyane saka solusi tanpa kode/kode sing kurang saka pendekatan tradisional:

Proyek luwih gampang dibentuk. “Kanthi solusi lokal, sampeyan bisa nggawe owah-owahan luwih cepet,” ujare Kelli Smith, kepala manajemen produk GEP kanggo platform. Kanthi tingkat persetujuan lan juru masak sing luwih sithik ing pawon, gampang ngapiki ide kanthi cepet lan nambah aplikasi nalika sampeyan lunga.

Gagasan kurang kamungkinan ilang ing terjemahan. Kanthi pangembangan tradisional, kadhangkala ide ora diterjemahake kanthi sampurna dadi produk. Kanthi pangguna sing makarya kanthi rapet karo IT, ide-ide luwih bisa ditindakake kanthi akurat.

IT lan bisnis bisa luwih apik bebarengan. Solusi tanpa kode lan kurang kode biasane didorong dening wong sing cedhak karo bisnis kasebut, nanging IT isih melu peran penasihat – utamane ing tahap awal. Hubungane dadi luwih kolaboratif. “Bisnis berkembang bebarengan karo IT,” ujare Smith.

Pangembang dibebasake kanggo karya sing luwih rumit. Kanthi bisnis sing luwih akeh melu pangembangan aplikasi, wektu para pekerja IT dibebasake kanggo ngaturake tugas lan proyek sing luwih rumit tinimbang keluwihan karya manual utawa administratif.

Asring, pindhah saka pangembangan aplikasi tradisional minangka proses kanggo perusahaan. Perusahaan bisa miwiti nganggo solusi kanthi kode rendah lan kanthi bertahap pindhah menyang solusi tanpa kode. Évolusi mbutuhake owah-owahan budaya, visi saka kepemimpinan, lan dukungan saka IT.

Sing penting, karyawan uga kudu diwenehi kekuwatan kanggo melu.

GEP percaya yen ora ana kode / kode kurang minangka cara ing mangsa ngarep. Perusahaan iki ngarahake upaya kanggo solusi tanpa kode lan kurang kode liwat mitra lan investasi ing solusi. “Ing lingkungan saiki,” ujare Zhong, “ora ana kode / kode murah mung minangka kunci kanggo menehi perusahaan luwih fleksibel.”

Ing GEP, kita mbantu perusahaan kanthi solusi rantai pasokan transformatif lan holistik supaya bisa dadi luwih lincah lan tahan banting. Solusi terpadu lengkap lan lengkap nggunakake teknologi kanggo ngganti organisasi dadi luwih apik. Kanggo ngerteni luwih akeh, bukak GEP.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *