Kemajuan teknologi nggawe akeh ing CT ora bisa kerja lan ekonomi | bisnis

Victoria Morrell kepengin gabung karo tenaga kerja taun kepungkur, nanging dheweke duwe leladen.

Minangka guru sajrone pirang-pirang taun, Morrell ngerti yen katrampilane dikarepake, nanging dheweke ora yakin nggunakake piranti lan piranti lunak sing dibutuhake profesi saiki.

“Teknologi wis cepet banget wiwit aku nggunakake lan mulang,” ujare Morrell, sing umure 73 taun. “Iku, kaya, mbledhos.”

Kemajuan teknologi internet – kanggo kabeh saka aplikasi kerja online lan wawancara virtual nganti platform komunikasi lan alat kerja remot – terus ekonomi mlaku sajrone pandemi.

Nanging luwih cepet owah-owahan, luwih akeh wong sing ora kalebu kesempatan ekonomi, kaya Morrell. Katrampilan lan piranti sing dibutuhake kanggo melu ing ekonomi modern tetep ora bisa digayuh kanggo akeh.

Ing panaliten anyar, peneliti karo Federal Reserve Bank of Philadelphia nemokake manawa buruh sing duwe komputer lan internet broadband ing omah luwih seneng melu tenaga kerja tinimbang sing ora duwe akses kasebut. Konektivitas broadband uga ana hubungane karo tingkat penghasilan rumah tangga sing luwih dhuwur, panliten wis ditampilake.

“Yen sampeyan ora duwe internet, sampeyan pancene Cut mati saka akeh kesempatan kerja,” ujare Andrew Flowers, ahli ekonomi tenaga kerja karo Appcast, perusahaan sing mbantu para pengusaha target iklan proyek online.

[RELATED: CT gets $5.7 million to plan broadband deployment and adoption]

Luwih saka 20% warga Connecticut ora duwe akses internet kanthi kacepetan dhuwur. Ing limang taun sabanjure, negara ngarepake bakal nampa dana federal luwih saka $140 yuta kanggo nggedhekake infrastruktur broadband.

Nanging broadband sing kasedhiya lan terjangkau mung ngrampungake bagean saka masalah kasebut, ujare pimpinan lan pembuat kebijakan lokal. Kanggo adaptasi karo ekonomi anyar, pangguna internet anyar butuh komputer – lan butuh instruksi lan dhukungan.

Miturut laporan 2020 saka Koalisi Keterampilan Nasional, luwih saka 30% buruh ora duwe “katrampilan digital dhasar” sing dibutuhake kanggo akeh pakaryan saiki. Saklawasé saben titik sentuhan ing ekonomi modern – saka blanja nganti perbankan, ngajokake pajak, mbayar sewa lan tagihan sarana, entuk lisensi nyopir, golek perawatan kesehatan lan nglamar layanan umum – mbutuhake pinter online.

Morrell ujar kaping pisanan sajrone urip dheweke ora yakin manawa bisa ngurus kabutuhan dhasar kayata mriksa grafik kesehatan utawa kerja karo Administrasi Keamanan Sosial. Dadi dheweke nelpon Perpustakaan Umum Hamden kanggo ndeleng apa ana sing bisa nulungi.

Dheweke ana ing luck.

Komputer dhewe

Perpustakaan Umum Hamden minangka salah siji saka papat sistem perpustakaan ing Connecticut sing nampa hibah $ 100.000 kanggo pilot program taun kepungkur sing dikenal minangka “navigator digital.” Dhuwit kasebut dianugerahi negara dening Institut Museum lan Layanan Perpustakaan liwat Undhang-undhang Rencana Penyelamat Amerika.

Pendanaan kasebut dibayar kanggo anggota staf khusus sing ketemu siji-siji karo pelanggan sing njaluk bantuan teknologi. Iki uga nutupi biaya komputer laptop anyar, sing diwenehake marang pangguna perpustakaan sing ndhaptar program kasebut. Sajrone pilot 11 sasi, papat program perpustakaan sing didanai ARPA nyebarake 350 laptop lan tablet lan duwe 850 janjian.

Ing janjian pisanan, Morrell ngrancang njaluk bantuan navigator digital perpustakaan nggunakake iPad sing dipinjam saka kanca. Dheweke cepet ngganti pikirane, nerangake yen dheweke butuh komputer khusus dhewe, kanthi papan kanggo nyimpen dokumen lan ngundhuh program sing dibutuhake kanggo kerja. Dheweke ngirim dheweke mulih dina karo laptop Lenovo anyar. Morrell ngandika iku felt “kaya Natal.”

Morrell bali kanggo janjian saben jam saben minggu kanggo sawetara sasi, ngrampungake tutorial lan esthi dhewe ing ngarep antarane sesi. Ing musim gugur, dheweke mulang maneh, mimpin kelas jarak jauh ing basa Inggris menyang penutur basa liya.

Melissa Canham-Clyne, direktur Perpustakaan Umum Hamden, ujar manawa alasan utama klien perpustakaan njaluk pitulung saka program navigator digital yaiku sinau babagan golek kesempatan kerja online. Perbankan online lan telehealth minangka rong alasan sing paling umum.

“Iki kabeh babagan mbangun ekonomi sing luwih maju kanthi bener menehi sarana lan alat sing dibutuhake kanggo melu,” ujare Canham-Clyne.

Staf Hamden uga nulungi Mary Sease, warga lokal ing umur 50-an pungkasan, sing frustasi karo proses golek kerja. Sawise ketemu karo salah sawijining navigator digital ing Pusat Komunitas Keefe Hamden, Sease diarani perpustakaan kanggo mesthekake yen program kasebut – lan tawaran gratis, komputer laptop anyar – nyata.

Sease wiwit ketemu saben minggu karo navigator digital, sing mbantu dheweke nganyari resume lan nyambung karo pelatih karir online. “Tinimbang menyang Best Buy, Skuad Geek, kene dheweke ana ing kene,” ujare. “Dheweke mbiyantu banget.”

Ora suwe, dheweke entuk pakaryan semi-remote sing nindakake jangkauan kanggo organisasi kesehatan masarakat. “Aku menehi maneh,” ujare Sease. “Kuwi kaya ngono aku ndeleng. Aku metu ana menehi soko maneh kanggo masyarakat.

Canham-Clyne ujar sadurunge Hamden ngluncurake program navigator digital, pustakawan referensi nggawe akeh pitakon babagan teknologi internet. Meja kasebut kerep mbantu wong ngisi aplikasi rental, nggawe janjian karo Departemen Kendaraan Bermotor, ngajokake pajak, malah ndhaptar layanan internet omah sing murah liwat Program Konektivitas Terjangkau.

Nalika akeh warga duwe akses internet seluler, formulir kasebut bisa angel dirampungake ing smartphone – utamane kanggo wong sing wis ora kepenak nggunakake piranti kasebut.

Lan pelanggan duwe akeh pitakonan keamanan babagan nyetel akun email, ngetik informasi bank utawa kertu kredit, nampa pesen teks saka nomer sing ora dingerteni, utawa kebanjiran spam. Biasane wong sing padha bali maneh menyang meja referensi, njaluk bantuan teknis.

“Ana mung kabutuhan gedhe,” ujare Canham-Clyne. “Pustakawan referensi isih dadi bagean penting, lan ora bakal ilang, nanging pandhu arah digital pancen beda. Sing dikarepake yaiku duwe loro-lorone.

Patemon wong ngendi lagi

Sawetara kutha Connecticut sing ora nampa pendanaan pilot mutusaké sing perlu dadi gedhe, padha bakal miwiti program dhewe. National Digital Inclusion Alliance nirlaba nawakake kerangka navigator digital kanggo organisasi komunitas, lan staf perpustakaan ing saindenging negara kasebut saling nelpon kanggo menehi saran lan tips amarga inisiatif kasebut terus maju.

Elaine Braithwaite, pustakawan kutha Bridgeport, makarya karo sponsor perusahaan kanggo njupuk atusan laptop, tablet lan Wifi hotspot, kang perpustakaan nyebar liwat program navigator digital sawijining, dibukak ing Oktober. Braithwaite uga kerja sama karo sawetara klompok nirlaba lokal kanggo nulungi kabar kasebut.







Robert Gagne, koordinator program navigator digital Perpustakaan Umum Hamden, mirsani minangka navigator digital Matt McGregor nulung klien Mary Sease nganggo laptop. (Erica E. Phillips/CT Mirror)


Gupta ujar amarga Perpustakaan Umum New London ngladeni populasi imigran sing akeh uga akeh warga sing kerja macem-macem, dheweke bakal nggunakake minggu pisanan program kasebut kanggo ngerteni cara paling apik kanggo nyukupi kabutuhan warga. Contone, ujare Gupta, dheweke kepengin weruh apa wektu klien biasane golek janjian lan apa ana minat kanggo nganakake sesi ing pusat komunitas utawa lokasi offsite liyane.

Kuncine, ujare Gupta lan akeh pimpinan perpustakaan, yaiku ketemu wong ing ngendi wae.

“Kanthi owah-owahan teknologi, owah-owahan jaman, perpustakaan nyoba nggarap masyarakat lan nyedhiyakake sumber daya sing dibutuhake,” ujare Gupta. “Perpustakaan wis berkembang, lan bakal terus berkembang.”

Infrastruktur tanpa kesetaraan

Hibah pilot navigator digital saiki wis digunakake, lan sistem perpustakaan sing melu golek pendanaan liyane saka sumber umum lan pribadi kanggo njaga layanan kasebut. Ing Hamden, Canham-Clyne ujar manawa dheweke wis nampa dana “stopgap” saka dewan perpustakaan nalika dheweke kerja bareng karo pimpinan kutha lan federal kanggo ngamanake dhukungan finansial jangka panjang.

Akeh panyengkuyung model navigator digital ngarep-arep bisa ngetokake sawetara milyar dolar ing dana federal sing dijadwalake kanggo ekspansi akses internet broadband ing saindenging negara.

Taun kepungkur, Connecticut disetujoni kanggo $ 43 yuta ing dana American Rescue Plan Act kanggo ndhukung rencana infrastruktur broadband lan potensial liyane $ 100 yuta miturut Undhang-undhang Investasi Infrastruktur lan Proyek kanggo proyek sing padha. Kaloro inisiatif kasebut nyebat penyebaran utilitas dhasar Digital Age sing “setara”, nanging rencana babagan cara nggayuh sing isih ditindakake.

The Connecticut Libraries and Partners for Digital Equity, aliansi perpustakaan lan organisasi masyarakat, bubar ngirim komentar menyang Departemen Energi lan Perlindhungan Lingkungan, nyoroti cara sing padha mikir yen ekuitas kudu dibangun ing proyek infrastruktur internet kacepetan dhuwur departemen. Dheweke ujar manawa pimpinan negara kudu nyedhiyakake layanan internet lan komputer sing terjangkau kanggo warga, uga menehi dhukungan kanggo wong sing isih ngembangake katrampilan internet – akeh sing isih waspada karo entitas sing nyedhiyakake.

“Pembangunan infrastruktur broadband sing ora diiringi program inklusi digital sing komprehensif bakal gagal nggayuh tingkat adopsi dening warga sing ora bisa dimangerteni sing bisa nyebabake owah-owahan sosial lan ekonomi sing signifikan,” komentar kasebut diwaca. “Ekuitas ora bisa digayuh kanthi infrastruktur mung.”

Para penasehat uga nyatakake keprihatinan yen Gov. Tujuan Ned Lamont kanggo “pamarentahan negara kabeh digital” bisa mbatesi akses menyang layanan pemerintah kanggo akeh sing mbutuhake, saka pesenan janjian DMV kanggo njaluk lisensi profesional utawa pitulungan umum.

Komponen marquee saka upaya pangembangan tenaga kerja gubernur – respon negara kanggo tantangan bisnis sing diadhepi nemokake buruh trampil ing taun-taun pungkasan – minangka program pelatihan karir jangka pendek $ 70 yuta sing dikenal minangka CareerConneCT. Kanggo ngakses, pangguna kudu ndhaptar ing portal online program kasebut.

Kelli Vallieres, kepala pejabat tenaga kerja negara, ujar manawa sapa wae sing ora duwe komputer utawa akses internet bisa ngunjungi salah sawijining Pusat Pekerjaan Amerika Connecticut utawa macem-macem organisasi komunitas utawa perpustakaan kanggo ndhaptar. “Iku super gampang – iku jeneng, kode ZIP Panjenengan, lan saperangan gulung mudhun pitakonan ing sing sampeyan, lan sampeyan lagi ing portal,”Dheweke ngandika.

Nanging akeh program latihan portal kasebut duwe komponen online.

“Sing apik yen sampeyan duwe piranti lan Wi-Fi kuwat,” ujare Amy Peltier, direktur East Hartford Works!, layanan pelatihan tenaga kerja sing dikelola kutha. Nanging akeh lulusan sekolah menengah anyar Peltier sing ora duwe piranti sing cocog kanggo pakaryan profesional – asring amarga dheweke kudu nguripake komputer sekolah nalika lulus.

Bisa uga rumit banget kanggo nyoba mlebu kelas virtual, maca buku teks digital utawa njupuk kuis lan tes ing piranti seluler. Komputer sing dienggo bareng kasedhiya ing pusat kerja, nanging jam kerjane diwatesi, lan sawetara mbutuhake jadwal janjian.

“Ora gampang diakses kaya sing sampeyan pikirake,” ujare Peltier.

East Hartford minangka salah siji saka patang kutha sing nampa hibah pilot navigator digital, lan Peltier ngandika bisa ngrujuk klien kanggo free komputer lan bantuan ing perpustakaan nggawe program latihan proyek organisasi dheweke luwih efektif. Piranti lan katrampilan digital minangka “kaya boots kerja ing abad 21st,” ujare.

Ing wayah sore akhir minggu, Andre O’Connor, navigator digital ing Perpustakaan Umum Bridgeport, mbantu Erik Murphy, 42 taun, nyiyapake laptop anyar sing direncanakake digunakake kanggo kursus tagihan lan coding ing Housatonic Community sajrone 8 wulan. sekolah menengah. Murphy ujar manawa dheweke ngarepake bali menyang perpustakaan maneh kanggo instruksi luwih lanjut.

O’Connor, sing wis ngewangi wong diwasa karo teknologi wiwit guru kelas lima njaluk bantuan karo komputer kelas, ngandika iku maringi hadiah kanggo ndeleng klien pindhah saka sinau carane nggunakake internet kanggo nggunakake internet kanggo sinau.

“Iku cantik kelangan kanggo ngerti sing wong-wong iki biyen petrified saka komputer utawa petrified saka tablet, lan saiki iku kaya extension kanggo wong-wong mau… iku ngidini kanggo nindakake liyane,” ngandika. “Sampeyan wis menehi wong mung nudge sethitik, banjur padha mung njupuk karo iku.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *