Kepala Instagram Adam Mosseri Ngrasa ‘Urgensi’ Kanggo Reels Bisa Digarap

Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan.

Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan.

Instagram minangka pembalap pertumbuhan utama kanggo perusahaan, kanthi 2 milyar pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad, nutup 2.96 milyar sing nggunakake Facebook Meta. Saham Meta mudhun luwih saka 70% ing taun iki, kanthi investor ora yakin babagan rong taruhan utama. Ana investasi jangka panjang ing metaverse, nggawe hardware lan piranti lunak kanggo internet masa depan sing didhukung kasunyatan virtual. Lan ing wektu sing cedhak, ana inisiatif kanggo nambah algoritma rekomendasi media sosial perusahaan, supaya luwih nyorot konten saka wong sing ora ngerti – utamane ing Reels, format video sing njupuk Instagram.

Nyopir luwih akeh revenue liwat Reels gumantung kanggo nggawe para pengiklan kepenak karo format kasebut, narik kawigaten para pencipta kanggo nuduhake ing kono lan nambah rekomendasi, Adam Mosseri, kepala Instagram, ujar ing wawancara. Luwih suwe, investor kurang sabar karo dolar menyang metaverse. Dadi Instagram ngadhepi “jumlah urgensi sing cukup,” ujare Mosseri. “Aku nyoba ngimbangi urgensi kasebut kanthi mesthekake yen kita ora nggawe kesalahan kanthi cepet banget utawa cepet banget.”

Instagram dikunci ing perang kanggo relevansi ing antarane pangguna media sosial saiki, lan generasi sabanjure. Aplikasi kasebut condong menyang fitur video cekak, Reels, minangka cara supaya wong bisa nggunakake luwih akeh wektu ing aplikasi kasebut, kanthi langsung karo TikTok Bytedance Ltd., sing nggawe format kasebut populer. Langkah Instagram supaya tetep relevan karo selera internet penting kanggo njaga pertumbuhan pangguna lan kanggo ngyakinake para pengiklan supaya mbuwang ing platform kasebut, sanajan anggaran pemasaran saya sithik, ujare James Lee, direktur pangurus ing Mizuho Securities.

“Instagram, saiki, minangka aset sing bisa uga strategis luwih penting kanggo Meta” tinimbang kabeh aplikasi kulawarga liyane, ujare Lee. Jumlah pangguna ing aplikasi Facebook warisan Meta wis akeh banget sajrone 18 wulan kepungkur, dene jumlah sing ditindakake kanggo saben pangguna geser menyang paling murah ing enem kuartal.

Nanging ngenteni kanggo ndeleng yen eksperimen Instagram mbayar ora kepenak kanggo para investor. Nalika Chief Executive Officer Mark Zuckerberg wis ngandika Reels bakal miwiti kontribusi migunani kanggo revenue ing 12 kanggo 18 sasi, kanggo saiki iku njupuk manungsa waé adoh saka bagean Facebook lan Instagram liyane sing nggawe dhuwit luwih – biaya kesempatan $500 yuta kuartal pungkasan, minangka Meta mbuwang akeh banget kanggo eksperimen ing kasunyatan virtual lan intelijen buatan. Saham kasebut ilang meh sapratelon saka regane wiwit laporan kasebut dadi saham paling awon nomer loro ing Nasdaq 100 taun iki.

Isih, kasunyatan sing Reels populer janjeni, ngandika Mosseri. Wektu sing digunakake kanggo maca video, dheweke nerangake, minangka “tonggak sejarah.” Wong ing Instagram nuduhake maneh Reels 1 milyar kaping dina liwat pesen langsung, perusahaan ngandika minggu kepungkur. Iki minangka ukuran penting kanggo Instagram amarga nggabungake video cendhak anyar saka wong sing ora sampeyan tindakake, karo kiriman kanca.

Milestone loro, ujare, bakal entuk iklan Reels kanggo entuk dhuwit kanthi cepet kaya panggonan liyane sing bisa ditindakake para pemasar ing aplikasi kasebut. “Kita wis tekan tonggak sejarah siji – kita lagi mlaku nanging durung tekan tonggak loro.”

Instagram wis pindhah saka mung nuduhake foto lan video saka kanca-kanca lan akun sing padha tindakake, kanggo sing dipilih dening algoritma lan apa gleans saka kapentingan wong. Iki mbutuhake investasi gedhe kanggo ngodhe alat intelijen buatan supaya bisa kedadeyan, sing isih ditindakake, lan ing infrastruktur teknologi kanggo nguatake. Sebagéyan gedhé pangeluaran modal tambahan ing Meta taun sabanjuré bakal nyedhaki pusat data lan peralatan.

“Sistem peringkat sing nyoba nampilake konten foto lan video sing ora disambungake saka sumber sing sampeyan tindakake, utawa akun sing durung sampeyan tindakake iku masalah teknis sing beda banget tinimbang peringkat foto lan video saka akun sing wis sampeyan tindakake,” Mosseri ngandika. “Aku wis diwanti-wanti kanthi kemajuan utamane sajrone nem wulan kepungkur, nanging aku rumangsa akeh, luwih akeh ruangan kanggo tuwuh.”

Sawise sistem peringkat kasebut saya apik, ora mung mbantu narik perhatian pangguna Instagram – uga bakal menehi informasi babagan bisnis pariwara. Meta nyoba golek cara anyar kanggo nargetake pangguna kanthi promosi sing cocog miturut aturan privasi saka Apple Inc. sing nggawe luwih angel ngumpulake data pangguna ing iPhones.

Sawetara dalan Instagram kanggo nambah relevansi uga mbutuhake bakat sing paling apik kanggo platform kasebut. Perusahaan terus nyoba kanggo menang ing antarane influencer lan panyipta konten profesional kanthi nawakake luwih akeh cara kanggo entuk dhuwit, kayata adol NFT utawa langganan konten eksklusif.

Fitur kasebut diumumake ing acara ing Los Angeles, Rebo, karo bintang media sosial sing melu. Omah Lombardi gaya Victoria sing bersejarah diowahi dadi papan dolanan kanggo nggawe video. Staff karo “Content Crew” T-shirts dijupuk video ing macem-macem backdrops, kalebu lapangan basket decked metu karo werna Instagram menowo, lan tembok kawangun dening speaker gedhe.

“Yen dheweke bisa ndandani bisnis inti lan kedadeyan – gulungan IG monetisasi lan bisa njaga keterlibatan – ​​aku mikir akeh investor bakal mulai rumangsa luwih apik babagan investasi metaverse,” ujare Lee. . “Yen dheweke ora ndandani, mula sampeyan ngerti yen masalah sing luwih gedhe bakal ditindakake.”

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *