Kepiye Artis Digital Iki Nguripake Passione Dadi Ngimpi

Ing seri Ask A Founder ing musim gugur iki, kita ngetutake 10 pendiri wanita ing perjalanan wirausaha. Ewonan wanita wis ngalami kita Digawe dhewe program pembinaan bisnis virtual, dipimpin déning Brit + Co pangadeg Brit Morin lan disponsori Kantor Depot Kantor Max. Kene, kita krungu saka Selfmade alum lan artis digital Emily Finta babagan risiko sing ditindakake, dalane kanggo percaya marang awake dhewe, lan perkara sing paling kuat sing ditindakake ing jamane.

Kepiye carane sampeyan nggambarake merek sampeyan kanthi limang tembung? Kendel, Kreatif, Nyenengake, Unik, Asli.

Apa swasana ati sing dikarepake merek sampeyan? Kandel lan nyenengake. Urusanku dadi caraku kanggo ngekspresikanku amarga aku tansah meneng lan nyepelekake.

Apa momen aha sampeyan sadurunge miwiti bisnis? Bisnisku wis berkembang akeh sajrone pirang-pirang taun. Aku miwiti karo blog amarga aku rumangsa ora ana kanca-kanca sing ngerti cita-citaku dadi pengusaha. Aku panginten desain web mung cara kanggo desainer grafis kanggo nggawe dhuwit karo bisnis online. Aku ora nate seneng karo desain web coding lan ing sawijining dina ana wong sing nggawe aku ngerti yen pilihan sing bisa ditindakake ora ana telas.

artis digital emily finta

Apa sing sampeyan lakoni sadurunge miwiti bisnis? Aku nggarap gelar desain grafis, lan aku miwiti ing toko tandha nggawe grafis kanggo pratandha, papan reklame, lan kendaraan.

Apa siji perkara sing sampeyan pengin ngerti minangka pengusaha? Carane akeh karya. Aku duwe pikiran sing kreatif banget, mula urusan bisnis angel banget kanggo aku lan mbutuhake riset lan nyoba lan kesalahan luwih akeh.

Kepiye carane sampeyan entuk headspace sing tepat kanggo miwiti dina? Aku ngrungokake dhaptar lagu Inspiring ing Spotify, sing biasane kalebu lagu sing upbeat kanthi lirik inspirasi.

Carane sampeyan ngrameke menang cilik? Aku nuduhake menang karo klompok kanca bisnis lan kadhangkala aku bakal menehi ganjaran karo es karamel latte.

Apa risiko paling gedhe sing sampeyan lakoni nganti saiki? Aku macet ing proyek desain grafis full-time pisanan lan ora nggawe cukup kanggo urip dhewe, mula aku mutusake pindhah saka Michigan menyang Tennessee tanpa kerja utawa ngerti sapa wae. Aku macet ing zona comfort, lan aku ngerti aku kudu njupuk resiko gedhe kanggo push dhewe.

Apa bentuk perawatan diri sing paling disenengi? Aku seneng maca! Aku nyoba maca saben wengi sadurunge turu lan iku cara favorit kanggo ngendhokke sawise dina dawa.

Apa sing paling kuat sing sampeyan lakoni ing dina sampeyan? Minangka wong sing introvert, aku kerep ngrasakake pikiranku dhewe, mula ngembangake kebiasaan jurnal saben wengi wis mbantu aku ngerteni rasa wediku lan ngeculake perkara-perkara sing ngganggu aku. Aku uga nggawe manawa kanggo kalebu soko aku ngucapke matur nuwun kanggo lan soko aku wis tuntas dina iku amarga aku kathah klalen sepira aku wis rampung.

Apa hack produktivitas sampeyan? Nalika ngrencanakake mingguku, aku mesthi ngilangi tujuanku menyang dina-dina tartamtu supaya aku ngerti persis apa sing kudu ditindakake lan kapan.

Apa meja favorit sampeyan penting? iPadku karo GoodNotes! Aku seneng nggunakake planner sing dirancang kanggo ngrancang kabeh. Iku mbantu aku ngrampungake akeh lan nggarap sandhangan saben dina. Aku seneng mriksa kothak sawise ngrampungake tugas.

Apa sing wis ditampa dening Office Depot OfficeMax beasiswa kanggo Selfmade kanggo mbantu ngembangake bisnis sampeyan? Beasiswa kasebut menehi kapercayan lan kajelasan babagan apa sing dakkarepake kanggo bisnisku. Aku sinau akeh babagan babagan bisnis sing bakal ditindakake kanggo riset lan ngerteni dhewe.

Kepiye carane layanan / produk Office Depot OfficeMax mbantu sampeyan entuk luwih akeh ing bisnis sampeyan? Dheweke wis nulungi aku ngatur meja lan tuku pulpen sing nyenengake sing nggawe aku bungah kanggo njupuk cathetan lan nggawe dhaptar tugas.

Apa tegese tembung “digawe dhewe” kanggo sampeyan? Nggawe dhewe tegese ngetutake impen lan mbangun urip sing dikarepake sanajan wong liya ngandhani yen sampeyan njupuk dalan sing beda. Aku wis terus-terusan dikandhani sajrone uripku yen aku ora bisa nindakake pakaryan amarga aku introvert sing sepi. Nggawe dhewe yaiku ngerti persis apa sing sampeyan pengin urip, kerja keras nganti tekan kono, lan meksa nindakake perkara sing medeni sampeyan.

Matur nuwun Emily kanggo ngelingake yen percaya marang awake dhewe, sanajan wong liya mamang, mung siji-sijine cara maju minangka wirausaha. Office Depot OfficeMax bisa mbantu sampeyan karo liyane, kalebu tetep diatur & ngirit wektu karo Suite saka bisnis-layanan kanggo mbantu sampeyan ngrampungake luwih akeh – saka pratandha, poster & spanduk kanggo entuk bisnis sampeyan materi marketing kanggo mbantu nggawa visi merek sampeyan.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *