Kepiye cara mlebu teknologi kanthi latar mburi seni

Elinga yen kampanye kontroversial sing nampilake ballerina didhukung kanggo njupuk karir ing keamanan cyber? Katon iklim saiki wis nudged sawetara adil wong sadurunge ing seni lan kamanungsan menyang sektor teknologi. Kita ngomong karo sawetara wong sing wis nggawe kabisat iki.

Coding, ngandika mantan profesional National Trust, iku sethitik kaya nyulam. “Iku kaya sihir – sampeyan nulis sawetara kode, klik tombol lan asil mung katon. Iku luwih kreatif saka aku temen maujud, “Nerangake Jen Openshaw, lulusan sajarah sing retrained kanggo dadi software engineer. Karir dheweke, sanajan ora biasa, ngetutake pola sing dikenal kanggo akeh sing wis melu teknik lan teknologi saka latar mburi seni lan kamanungsan.

Nanging nalika kampanye pamrentah sing ora adil ing taun 2020 nyaranake pakaryan sabanjure penari balet ana ing cyber, mula banjur dipoyoki lan dipoyoki, lan pamrentah mikir sing paling apik kanggo ngilangi. Inggris butuh pemikir, seniman lan kreatif kaya insinyur, ilmuwan data lan programer – mung saiki, karir teknologi katon luwih dibayar, luwih akeh lan luwih fleksibel.

Teknologi minangka salah sawijining sektor sing paling cepet pulih ing taun 2021 amarga pandemi, nomer loro mung sawise perawatan kesehatan. Sektor kasebut njupuk posisi paling dhuwur ing Inggris kanggo nyewa taun kepungkur, kanthi teknik ing posisi kaping papat, ujare George Windsor, kepala data lan riset ing Tech Nation. Gaji saiki meh 80 persen luwih dhuwur tinimbang sektor liyane, lan rong pertiga profesional teknologi percaya katrampilan teknologi penting kanggo karir. Pakaryan ing sektor teknologi sing luwih akeh wis tekan dhuwur 10 taun kanthi 4.7 yuta – 14 persen tenaga kerja Inggris, miturut laporan Tech Nation (2022) paling anyar – sanajan wong sing berpengalaman luwih akeh dikarepake tinimbang para pekerja pertama.

Nanging sanajan ana pemotongan kerja sing anyar lan umum banget ing sektor teknologi kaya Twitter, Meta, Amazon lan liya-liyane, para ahli yakin babagan prospek tenaga kerja jangka panjang. “Pungkasane,” ujare Windsor, “kabeh karya ing mangsa ngarep bakal melu katrampilan teknologi ing sawetara kapasitas – apa mung nggunakake lan ngetrapake teknologi utawa nggunakake katrampilan teknologi jero sing ditrapake kanggo inovasi.”

Iku digawe raos Openshaw, sing, sawise miwiti kulawarga, ketemu dheweke wis dipindhah menyang “bolongan ireng National Trust” ing sisih lor-kulon Inggris lan kegores watara kanggo inspirasi karir. Dheweke dipped dheweke driji sikil menyang coding ing Rekomendasi kanca kang. Dheweke seneng sudoku, spreadsheet lan teka-teki lan cukup umur kanggo ngelingi nalika komputer sekolah anyar. “Aku Google ‘karir teknologi’ lan aku kecanthol, kaya-kaya ana bolam lampu.” Sawise taster singkat karo Free Code Camp, Openshaw rampung nem sasi part-wektu ‘bootcamp’ karo Manchester Codes, kang caters kanggo wiwitan lengkap lan nampa wong saka seni, layanan sipil, kesehatan, sektor olahraga lan liyane. Swara nem sasi, dheweke sinau dadi pangembang web, tutor mbantu dheweke ngowahi resume – “Aku durung nulis CV teknologi sadurunge”, lan dheweke nglamar BAE Systems, ing ngendi dheweke kerja dadi pangembang sajrone rong taun kepungkur. .

Sindrom impostor ndadekake dheweke wedi. “Aku wedi yen aku ora duwe katrampilan sing dibutuhake,” kelingan Openshaw. Nanging kursus praktis dheweke wis nggawe dheweke apik. “Kita wis diwulang dening wong-wong sing dadi pangembang piranti lunak saben dina.” Dheweke saiki kerja ing keamanan nasional lan ora bisa mbukak akeh babagan apa sing ditindakake: “Kita mbantu supaya Inggris aman.” Manchester minangka papan sing nyenengake kanggo kerja ing teknologi, lan dheweke seneng pilihan kerja jarak jauh bebarengan karo kulawarga. “Rasane luwih ramah lan kolaboratif tinimbang sing dak bayangake.”

Karir sadurunge wis nulungi dheweke kanthi cara liya – dheweke wis mimpin program penjangkauan ing sekolah: “Aku rumangsa duwe kesempatan kanggo nindakake iki amarga aku dadi tukang ganti karir tinimbang lulusan anyar.” Yen dheweke nostalgia babagan pakaryan lawas, dheweke ora bakal bali maneh.

Tech lan engineering kondhang putih lan lanang – juragan wis dawa ngerti padha kudu Recruit luwih akeh. Perusahaan kudu maju kanggo nglatih para pangowahan karir, ujare Phil Brown, kepala intelijen pasar ing Solusi Sumber Daya. “Iki minangka bagean saka solusi kanggo masalah katrampilan.” Ing saindenging disiplin, ujare, staf saiki kudu kreatif, adaptasi, fleksibel.

Kaya akeh pangowahan karir, Openshaw mbaleni refrain umum. Yen mung, dheweke ujar, dheweke ngerti babagan karir sains lan teknologi nalika isih enom. “Nalika aku sekolah ing pungkasan taun 90-an, iku ora ana apa-apa. Iku mung kanggo lanang. Muga-muga aku bisa nemokake iki nalika isih enom, amarga aku bisa kerja sajrone 20 taun kepungkur.



Kredit gambar: Krys Alex photography

Mantan aktor Jon White percaya yen empati lan kemampuan ngrungokake wis mbantu dheweke nggawe dalan ing sisih desain teknologi konsumen. Dheweke adoh banget saka Shakespeare lan pamirsa langsung latihan klasik ing peran riset pangguna ing firma fintech Wise. “Sampeyan kudu ngerti motivasi lan pengalaman wong, lan sampeyan kudu ngrungokake kanthi apik.”

Dheweke ora kantun karier biyen – dheweke entuk kerja ing perhotelan – amarga dheweke latihan maneh udakara nem taun kepungkur kanthi kursus pengalaman pangguna (UX) 10 minggu, omah umum kanggo para pelompat karir. “Pengalaman sing apik nanging aku ora bakal ujar manawa njamin apa-apa,” ujare. “Wong sing berjuang yaiku wong sing percaya bakal entuk kerja langsung.” Dheweke uga ngajar para pangowahan karir lan pendatang anyar ing pelatih desain lan teknologi Experience Haus. “Aku pitutur marang siswa, iki dudu kursus kanggo menehi kerja, nanging kursus kanggo menehi katrampilan supaya sampeyan bisa kerja lan ngerti apa sing digawa saka karir sadurunge,” ujare. “Iki sing bakal nyingkirake sampeyan.”

Luwih saka katelu saka peran ing ekonomi digital ora strictly technical; padha kalebu proyek kayata Manajemen project, sales, pengalaman panganggo, legal lan marketing, lan iki bisa dadi luwih gampang kanggo shifters karir, ngandika Windsor.

Nanging umume wong-wong sing mlebu ing mburi teknologi bakal ngadhepi kahanan pitik lan endhog – ora ana proyek tanpa pengalaman, ora ana pengalaman tanpa kerja. Saiki ana luwih akeh dikarepake kanggo profesional sing berpengalaman tinimbang sing anyar, analisa dening Tech Nation nuduhake. Sawetara 13 persen peran sing diiklanake minangka level entri, dene 77 persen kanggo peran senior, lan mung 0,03 persen ora mbutuhake pengalaman.

“Aku rumangsa bootcamps njamin sampeyan – salah – yen sampeyan wis siyap kanggo jagad iki,” ujare Karen Willcox, arsitek lan desainer grafis sing dilatih. Dheweke njupuk kursus desain pengalaman pangguna lan wis nglamar luwih saka 100 pakaryan wiwit Januari 2022 saka omahe ing Paris sing dipindhah. Adept ing jaringan, dheweke uga nyambung ing LinkedIn, nanging ora puas. Brexit nyaranake manawa perusahaan Inggris luwih angel nyewa dheweke, lan umume pakaryan ing Prancis katon njaluk pengalaman pirang-pirang taun lan fasih basa Prancis. Minangka profesional lawas, uga angel nampa gaji tingkat entri.

“Bootcamps ngirim ora ngandika nggawe sampeyan ‘siap kerja’, amarga tenan padha mung ndemek lumahing,”Dheweke ngandika. “Desain produk – kaya arsitektur – butuh pirang-pirang taun kanggo sinau lan berkembang kanthi cepet … mbutuhake dedikasi lan tekad sing lengkap lan, sanajan, ora numpak ing taman … [employers] ora duwe wektu kanggo nglatih sapa wae, dheweke butuh wong sing langsung nyilem. Nanging aku rumangsa kedewasaan mbantu desain produk amarga sampeyan nyoba ngrampungake masalah sing rumit.

Ana uga unsur ageism ing sektor, ngandika Brown. “Pergeseran demografi bakal mbutuhake majikan kanggo ndeleng wong-wong sing biasane katon ing pungkasan karir ing 50s, 60s, malah awal 70s; nggawa dheweke bali menyang tenaga kerja lan deleng apa sejatine regane.

Iku becik kanggo wanted, ngandika Hannah Gooding. Lulusan filsafat, dheweke wis dadi freelancing ing jurnalisme fashion lan ritel kaya Boden lan Net-A-Porter.

“Aku nyoba akeh perkara ing fashion,” – dheweke uga dilatih ing teknologi sandhangan – nanging “ora ana sing mbayar kanthi apik, lan ora ana kemajuan karir. Aku wiwit mikir ‘aku pancene arep slum ing fashion kanggo liyane gesang kawula?’. Aku ngeluh karo kanca sing ngusulake aku latihan maneh.

Inspirasi kanggo njupuk kursus part-time gratis karo Code First Girls, dheweke banjur metu saka pakaryan lan njupuk bootcamp full-time ing 2019 (saiki magang) karo Pendhiri lan Coders.

“Aku dadi gemeter ing wiwitan; Aku duwe sindrom imposter. Sampeyan kode lan iku banget umum. Nanging aku sinau banget, ”dheweke kelingan. “Aku teka saka industri sing kompetitif banget. Nganti aku sinau kode, aku pancene nemokake kabungahan kerja karo wong liya.

Dheweke banjur kerja ing aplikasi fashion Lyst lan saiki dadi insinyur ngarep ing perusahaan intelijen ritel EDITED. “Dhuwite apik; Aku bisa kerja kanthi fleksibel, lan kesempatan kasebut beda-beda. Ditelpon, bisa negosiasi gajiku gedhe banget. Dheweke nggambarake awake dhewe minangka visual lan kreatif lan kaget amarga nemokake awake dhewe ing pungkasan pangembangan web. “Aku rumangsa sampeyan bisa mudhun ing rute manajemen utawa rute sing luwih teknis ing industri iki lan aku ora rumangsa tekanan kanggo mutusake saiki.” Iku mbantu dheweke ngethok untu profesional ing industri liyane. “Sampeyan wis duwe katrampilan alus, lan kanca-kanca ngerti.”

Dheweke saiki nulungi pemula industri lan ngomong ing pertemuan coding teknologi. “Saben saiki sampeyan bakal entuk pesen saka wong sing ujar, ‘sampeyan ngganti uripku’ lan pancen apik tenan.” Lan yen dheweke kepengin banget kanggo ngethok lan gaya fashion ing mangsa ngarep, dheweke bisa bali kanthi katrampilan anyar.

Ana titik “nalika sampeyan ngerti sampeyan ngerti apa sing sampeyan gunakake,” ujare Lucy Rogers, produser kreatif sing wis pindhah menyang teknologi Web3. Agensi kreatif dheweke Soga nggunakake teknologi blockchain kanggo menehi seniman, pemain bal-balan, petinju lan liya-liyane ngontrol materi dhewe. Nganti saiki, agensi kasebut wis mimpin acara musik pertama kanthi tiket adhedhasar token non-fungible (NFT), festival musik NFT pertama ing Eropa, lan pertandhingan tinju pertama sing ditayangake ing metaverse.

Siswa fotografi sing metu saka gelar, dheweke pindhah saka iklan menyang produksi musik lan arah sadurunge ngganti taktik nalika pandemi. Co-founder dheweke wis nemtokake kesempatan sing diwenehake blockchain kanggo kreatif, lan wiwit iku dheweke duwe macem-macem proyek. Pakaryane minangka angin puyuh konferensi, sing wiwitane dheweke kepeksa melu lan saiki wis mahir babagan pitakonan teknis. “Aku sinau sing praktis, mula aku bakal nonton, ngrungokake lan maca akeh, lan aku nyoba nyemplungake apa sing kudu dakweruhi.”

Wong kanthi latar mburi non-teknis cenderung luwih kuwat ing katrampilan sing luwih alus – komunikasi, kapercayan, kerja tim lan liya-liyane. “Ngrungokake iku gedhe,” ujare Resource Solutions ‘Brown. “Iki minangka katrampilan sing ora mesthi sampeyan entuk saka sing duwe gelar sains lan teknologi.” Ing dhaptar katrampilan sektor sing digoleki Tech Nation, komunikasi dadi rangking dhuwur.

Penny kasebut mudhun karo majikan sing luwih gedhe kanggo ngembangake pendatang anyar saka kabeh latar mburi, ujare Edleen John, anggota dewan ing Tech Talent Charter, lan akeh majikan sing luwih gedhe saiki nawakake magang, skema pengembalian lan latihan intensif ing lapangan.

“Yen sampeyan ora yakin ing ngendi sampeyan pengin kerja,” ujare, “utawa peran teknologi apa sing bisa sampeyan lakoni, banjur nimbang melu pelatihan spesialis lan panyedhiya bootcamp kaya Upskill Digital, Code First Girls, Institut Coding. lan akeh liyane sing bisa mbantu individu njelajah macem-macem jinis karir lan mbantu cocog karo perusahaan.

Mlebu menyang email E&T News kanggo entuk crita apik kaya iki dikirim menyang kothak mlebu saben dina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *