Kepiye cara nggunakake FITARA kanggo nyurung upaya modernisasi pelanggan

Wiwit diluncurake ing 2015, kartu skor FITARA wis dadi pimpinan modernisasi IT agensi. Kanthi njlentrehake langkah-langkah lan prioritas sing jelas, kertu skor mbisakake kemajuan sing bisa diukur ing wilayah kayata panguwasa CIO, cybersecurity, modernisasi IT, lan liya-liyane. Saka pangrungon FITARA wiwitan ing Nopember 2015 nganti Desember 2021, agensi sing nampa biji luwih dhuwur tinimbang “C” mundhak saka 29% dadi 100%.

Nalika modernisasi IT federal terus maju lan skor nambah, agensi sing nganggep scorecard minangka alat dinamis, tinimbang statis, bakal entuk manfaat ing mangsa ngarep. Nalika agensi federal berkembang, scorecard bakal terus migunani nalika ngadhepi tantangan modernisasi amarga risiko keamanan, biaya dhuwur, lan kesulitan nggabungake lan njaga sistem warisan.

Nggunakake kertu skor minangka pandhuan, kontraktor bisa mbantu agensi modern kanthi nyepetake kesenjangan IT sing kompleks, ngatasi kekurangan bakat lan tantangan tenaga kerja.

Tantangan kepegawaian sing disebabake dening tenaga kerja sing wis tuwa lan migrasi awan wis nyebabake konsolidasi pusat data fisik ing saindenging negoro. Luwih saka 6.000 pusat data federal fisik wis ditutup, nanging akeh penutupan awal sing nuduhake kamar cilik karo server lan woh-wohan liyane sing gantung tinimbang modernisasi sing amba.

Pejabat mriksa pedoman kanggo cocog karo kemajuan sing digawe wiwit 2015, kanthi penekanan ing gerakan menyang awan.

Nalika agensi nggawe kemajuan ing inisiatif modernisasi, dheweke terus ngadhepi kahanan ing ngendi teknologi warisan tetep dadi kabutuhan, utamane babagan rekaman sing wis pirang-pirang dekade sing disimpen ing mainframe sing penting banget kanggo ilang. Amarga agensi federal beroperasi ing ekosistem kompleks sing nggabungake awan umum, ing papan, pinggiran lan lingkungan liyane, duwe alat sing bisa nggabungake platform sing beda-beda iki bakal nggedhekake pengaruh investasi lan upaya.

Nggabungake alat awan liyane, kontraktor bisa menehi pandhuan babagan ngleksanakake sistem Integrasi Platform minangka Layanan (iPaaS).

Contone, iPaaS ngirim layanan awan kanggo aplikasi, data, proses, lan integrasi arsitektur berorientasi layanan sing ndhukung skenario cloud-to-cloud, cloud-to-on-premises lan on-premise-to-on-premises. Iki ndhukung aplikasi sing ramah warga sing nggabungake set data ing macem-macem platform.

iPaaS ing mburi mburi lan panuntun dhumateng kontraktor ngidini agensi ngrampungake modernisasi tanpa kompromi utawa rumit akses menyang data sing disimpen ing teknologi warisan.

Wong minangka unsur penting liyane kanggo ngarahake modernisasi maju. Pemberdayaan CIO minangka tujuan awal sing penting saka undang-undang FITARA-sing agensi wis nggawe kemajuan sing penting. Kepemimpinan tuku-in lan budaya modernisasi-fokus ngidini efforts kanggo berkembang.

Nanging, tantangan karo kesenjangan bakat IT sakabèhé tetep. Ing taun 2030, luwih saka 85 yuta proyek bisa ora diisi amarga ora cukup wong sing trampil kanggo njupuk. Kontraktor bisa menehi kontribusi kanggo upaya modernisasi agensi kanthi menehi keahlian sistem warisan lan kanthi menehi pilihan teknologi sing sithik utawa ora ana kode sing ngoptimalake set katrampilan tim federal saiki. Opsi kode sing sithik ngilangi kabutuhan coding manual supaya tim non-teknis bisa ndhukung integrasi layanan mandiri lan gampang mbangun utawa nyambungake aplikasi sing dibutuhake kanggo nindakake peran kasebut.

Nggunakake tenaga kerja sing dikontrak uga ngidini agensi nambah lan nyuda kemampuan tenaga kerja teknis yen dibutuhake. Iki minangka alternatif biaya sing luwih murah kanggo nyewa lan nggarap karyawan full time.

Kemitraan sektor swasta minangka sumber daya sing penting kanggo upaya modernisasi agensi federal lan penting kanggo nggayuh tujuan FITARA. Saka panuntun dhumateng teknologi kanggo nyedhiyakake profesional sing dibutuhake kanggo dhukungan agensi, kemitraan kanggo tujuan umum kaya sing ditetepake ing FITARA bisa nggedhekake upaya modernisasi.

Nalika kertu skor FITARA berkembang, kontraktor lan lembaga federal bisa kerja bareng kanggo ngatasi tantangan lan menehi pengalaman sing luwih apik kanggo PNS lan warga negara.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *