Kepiye carane nggawe NFT? Apa sampeyan bisa nggawe gratis? Tanpa coding?

NFT wis saya mundhak ing jagad cryptocurrency lan pamblokiran, lan akeh sing kepengin weruh yen bisa nggawe dhewe. Kanggo sing isih mikir apa iku, NFT stands for non-fungible token, yaiku item kolektor digital.

Miturut HowToGeek, NFT minangka token unik ing pamblokiran lan non-fungible – ora bisa ngganti utawa diganti karo apa wae. NFT duwe wis ana wiwit 2015 nanging mundhak popularitas ing 2021.

Beeple, seniman digital, adol NFT karyane kanthi rega $69 yuta ing Maret 2021. Ing wulan Oktober 2021, salah sawijining pasar NFT paling gedhe, OpenSea, duwe dodolan $2.6 milyar, kira-kira 500 kaping luwih saka taun sadurunge, miturut Reuters. .

Apa NFTs?:Kepiye carane nggawe dhuwit liwat investasi kasebut?

Apa iku Bitcoin? Cryptocurrency?:Glosarium kanggo mbantu sampeyan ngerteni pesenan eksekutif Biden.

Kepiye carane nggawe NFT?

Apa sampeyan pengin adol karya utawa ngimpi nggawe mayuta-yuta ing donya NFTs, kene carane nggawe NFT, miturut HowToGeek.

  • Langkah 1: Langkah pisanan yaiku duwe utawa nggawe soko sing bisa diowahi dadi token sing ora bisa digunakake. Saka seni digital nganti meme nganti item video game, meh kabeh aset bisa diowahi dadi NFT yen kasedhiya ing format digital.
  • Langkah 2: Priksa manawa sampeyan duwe dompet crypto kanthi sawetara dhuwit crypto. Iki bakal digunakake kanggo mbayar biaya apa wae sing ana gandhengane karo adol NFT. Dompet sing padha bisa digunakake kanggo nampa dana yen NFT sampeyan didol.
  • Langkah 3: Pilih platform kanggo ngedol NFT sampeyan. Platform sing beda-beda ngisi biaya sing beda-beda lan duwe istilah lan spesialisasi sing beda. Sing paling penting, dheweke nawakake macem-macem pamblokiran kanggo dadi tuan rumah NFT sampeyan. Milih pamblokiran sing bener penting amarga mengaruhi keamanan lan kegunaan kanggo macem-macem wong. Loro platform NFT gedhe yaiku OpenSea lan Rare.
  • Langkah 4: “Mint” NFT kanthi ngunggah menyang dompet sampeyan. Dompet gumantung ing platform lan pamblokiran sing sampeyan pilih. Nalika sampeyan ngunggah, sampeyan bisa nambah macem-macem fitur menyang NFT supaya bisa narik kawigaten kayata nambah level utawa ndhelikake sawetara bagean kanggo nggawe para panuku penasaran.
  • Langkah 5: Adol NFT sampeyan gampang kaya mencet “adol” ing platform sampeyan duwe NFT. Sampeyan bisa ngedol kanthi rega tetep, duwe lelang wektu utawa lelang tanpa wates (“mbukak kanggo tawaran”). Sing tuku mbayar rega NFT ditambah sawetara biaya, sing bisa uga menyang platform, kanggo nampa koleksi digital.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *