Kepiye Microsoft pungkasane ndharat helikopter lan glider kanggo Simulator Penerbangan

Dina iki dina gedhe kanggo Microsoft Flight Simulator pembuangan, minangka helikopter lan glider pungkasanipun njupuk menyang langit ing 40th Anniversary Edition game. Nalika rong cara anyar kanggo mabur iki minangka tambahan sing dijaluk, nanging wis narik kawigaten babagan detail lan kerajinan saka studio Prancis Asobo kanggo nggawe helikopter lan glider dadi kasunyatan ing Microsoft Flight Simulator.

“Kita ora nindakake iki kabeh dening awake dhewe,” kepala Microsoft saka simulator penerbangan Jorg Neumann ngandhani aku ing wawancara. “Edisi Ulang Tahun kaping 40 iki minangka upaya gabungan antarane Asobo lan 10 tim kreatif liyane sing padha teka bebarengan kanggo nggawe hadiah sing sampurna kanggo para penggemar sim penerbangan ing saindenging jagad.”

Pemain entuk Airbus A310 gratis dina iki, bebarengan karo rong helikopter anyar, rong glider, pitu pesawat bersejarah sing misuwur, bandara klasik, lan luwih saka 20 misi klasik saka versi kepungkur. simulator penerbangan.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Helikopter, utamane, nantang ditambahake Microsoft Flight Simulator. Nalika game iki dikembangaké karo pesawat ing atine, ana tansah kepinginan kanggo nambah liyane. “Ora nate dadi sim helikopter sing apik banget,” ujare Neumann. “Produsen uga ngandhani kita.”

Lan ana alesan sing apik: angel. Fisika sing ana gandhengane karo helikopter luwih rumit tinimbang pesawat baling-baling utawa pesawat gedhe kaya Airbus A310. Helikopter minangka kewan sing beda banget. Asobo wis suwe ngentekake kanthi tliti mriksa aerodinamika helikopter lan replikasi ing Microsoft Flight Simulator.

Cara aliran udara ing helikopter umume saka ndhuwur mudhun. “Teka saka rotor lan nyurung helikopter, mula kita kudu nambah resolusi turbulensi khusus luwih akeh ing sekitar helikopter sing nyata.”

Prekara kaya angkat terjemahan wis disempurnakake ing game supaya helikopter bisa pindhah kanthi nyata saka negara sing nglayang kanggo nerusake penerbangan. Sing muni prasaja, nanging kalebu coding persis carane sistem rotor nanggepi turbulensi lan vortices digawe dening nglayang pesawat.

teh Microsoft Flight Simulator tim makarya rapet karo manufaktur helikopter kaya Guimbal, uga adhedhasar ing Prancis. “Kita entuk akses lengkap menyang tim manufaktur, menyang data penerbangan, lan kita ngobrol karo pilot tes,” ujare Neumann. “Sing nggawe prabédan gedhe nalika sampeyan nyoba nggawe sing akurat.”

Salah siji saka 14 helipad ing Microsoft Flight Simulator.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Malah dissymmetry saka angkat dijamin ing game, kang ing rotorcraft aerodynamics, punika jumlah unequal angkat ing sisih ngelawan saka disk rotor. “Ing kasus kita, tegese sampeyan kudu nindakake kaya flapping, sing ateges engsel ing engsel motor lan engsel munggah lan mudhun,” ujare Neumann. “Barang-barang iki munggah mudhun lan mlengkung lan miring. Iki kabeh kudu rampung ditulis maneh. Iki durung tau ana sadurunge ing sim penerbangan kaya iki.

“Ora ana ing antarane kita sing nate miber helikopter sadurunge, nanging kita kudu,” ujare Neumann. Asil saka tim Asobo njupuk pelajaran penerbangan helikopter lan rong jam lelungan menyang pabrikan nerjemahake apa sing digambarake Neumann minangka perwakilan helikopter sing “sangat akurat” ing Microsoft Flight Simulator. Sampeyan bakal bisa milih antarane Bell 407 utawa Guimbal Cabri G2, nanging pangembang pihak katelu bakal kepengin nambah luwih akeh.

Nanging karya Microsoft lan Asobo ora mandheg ing kene. Nalika ana akeh helipads misuwur kasedhiya ing game – kaya landing jejere piramida ing Mesir utawa patung Kristus Penebus ing Rio de Janeiro – ana kepinginan kanggo map kabeh, ora mung 14 kasedhiya ing Bukak dina.

“Pranyata ora ana database global heliports,” ujare Neumann. Industri penerbangan sing luwih jembar nduweni kode kanggo bandara, lan kabeh wis didokumentasikake kanthi apik, nanging helipad bisa ditemokake ing kantor polisi, rumah sakit, yacht pribadi, lan platform minyak. Dadi Asobo nggawe database dhewe. “Saiki kita lagi proses mbangun iki, saka awal, kanggo pisanan,” ujare Neumann.

Glider Rolladen-Schneider LS8.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Gliders minangka jinis pesawat anyar nomer loro sing kasedhiya ing Update 40th Anniversary. Kaya helikopter, ana jumlah perhatian sing biasa kanggo rinci supaya bisa dadi nyata. Lingkungan termal minangka kunci kanggo glider, utamane yen ora ana motor, energi sampeyan bakal entek, lan sampeyan kudu nganalisa angin ing sekitar sampeyan lan numpak gunting angin. Nalika cahya bisa nyedhaki alas utawa banyu lan katon beda nalika sampeyan lagi mabur ing pesawat, pengaruh termal saka Srengenge nduweni peran sing luwih gedhe kanggo glider.

“Saiki kita bener ngerti jumlah Kelembapan ing lemah adhedhasar wektu pungkasan udan, banjur kita ngerti amba karo kang Sun murub sinar ing lemah, lan sing nggawe persentasi updrift,”Says Neumann. “Iki nggawe termal kanthi dinamis.”

Sampeyan bisa malah pilot Wright Flyer.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Tes nyata kanggo penggemar glider bakal mabur ing Pagunungan Andes ing Patagonia, ing ngendi sampeyan bisa ngalami cuaca nyata sing Microsoft Flight Simulator replikasi. Yen sampeyan bisa bali menyang bandara, mula kaya ndharat pesawat. Nanging yen ora, sampeyan kudu ngreset, lan pesawat nggeret AI-powered bakal nggawe sampeyan siap kanggo lepas landas maneh.

Asobo malah wis nemokake udakara 3.000 klub glider ing saindenging jagad lan nulis kabeh kanggo ngerteni jinis pesawat apa sing diduweni, jinis peralatan winch, lan cara nggunakake pesawat tarik. Iki kudu nggawe glider luwih akurat ing game lan uga nambah 15 bandara glider sing kasedhiya saiki. “Kita wis melu jumlah total klub glider ing donya,” ujare Neumann. “Minangka grup, dheweke ora bisa komunikasi bebarengan, lan aku mikir yen kita bakal nyebabake.”

Airbus A310 wis digawe maneh ing Microsoft Flight Simulator.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Ing mangsa ngarep, ana rencana kanggo ngidini sampeyan narik glider kanca ing mode multiplier game lan bisa uga helikopter co-pilot bebarengan ing sawijining dina. Pangembang uga wis nunggu Update 40th Anniversary iki kanggo nyelehake supaya bisa ndeleng ing kit pangembangan piranti lunak lan nggawa liyane gliders pihak katelu lan helikopter kanggo game.

“Yen aku ndeleng 12 pesawat, 10 mau ora digawe dening Asobo,” ujare Neumann. “Kabeh sing kudu ditindakake yaiku nggawa platform kasebut menyang tingkat kecanggihan sing luwih dhuwur, banjur bisa dadi edan.”

Sampeyan bisa uga kudu maca manual kanggo pilot Airbus A310.

a:hover]:text-black [&>a]:shadow-underline-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black text-gray-63″>Gambar: Microsoft

Saiki, pangarep-arep sing hardcore simmers lan pemain sembrono saka Microsoft Flight Simulator bakal seneng tambahan helikopter, glider, lan Airbus A310 sing duwe buku pedoman pilot kanthi ewu halaman. Mesthi wae ana risiko manawa pesawat simulasi anyar iki bisa uga ora akurat utawa ora bisa ditampa kaya pesawat biasa, lan ana sing wis dicoba dening Asobo ing awal taun iki.

Sing gratis Top Gun nganyari ngidini pemain kanggo sinau lepas landas tanpa watesan, maneuver kacepetan dhuwur, lan stunts dhuwur sing ditemokake ing Top Gun: Maverick wayang. “Eksperimen maverick yaiku: apa wong bakal seneng penerbangan telung menit? Sing menarik babagan iki ditindakake kabeh wong, “ujare Neumann. “Kita yakin manawa para pemain seneng, nanging inti seneng, lan pancen keren.”

Kaya kabeh liyane ing Microsoft Flight Simulatormanungsa waé kanggo rincian ing Top Gun: Maverick expansion iki nyengsemaken, lan helikopter anyar lan glider dirilis dina wis mesthi wis akèh karya sijine menyang. “Kita ngupayakake minangka IP supaya bisa dadi asli,” ujare Neumann. “Aku rumangsa wis tekan kono.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *