Kepiye Organisasi Bisa Ngoptimalake Inovasi IT

Nggawe organisasi IT luwih inovatif mbutuhake mundur lan nggambarake identitas departemen utawa organisasi kasebut. Ritesh Ramesh, CTO saka MDaudit, nuduhake strategi sing digunakake kanggo ngoptimalake inovasi IT lan nggawe organisasi sampeyan siap ing mangsa ngarep.

Ing bagean siji saka panjelasan rong bagean babagan inovasi IT, kita fokus ing sipat sing dibutuhake kanggo nyopir inovasi lan strategi kunci kanggo sukses. Penting kanggo takon sawetara pitakonan nalika ngrancang babagan owah-owahan lan inovasi. Apa sing sampeyan coba gawe, apa sing pengin dibangun ing layanan kanggo organisasi utawa pelanggan, lan arah utawa prioritas sing sampeyan pengin njupuk? Kanthi mengkono, cathetake prestasi tim sampeyan, banjur rayakake. Wektu iki minangka wektu sing paling apik kanggo nemtokake apa sing bisa digunakake, wilayah apa sing ora katon, lan carane njupuk langkah kanggo nambah.

Dandan bisa uga ana ing bentuk manajemen wong sing luwih apik, rencana anggaran sing luwih rinci, inisiatif penting, utawa manajemen prioritas. Singing metu prestasi wis rampung penting, sanadyan, lan kudu dicathet. Saiki dudu wektu kanggo fokus ing kegagalan utawa langkah-langkah sing ora kejawab (gawe cathetan kanggo nambah), nanging sebutake sukses program apa wae sing wis dialami unsur IT ing organisasi sampeyan lan mbangun.

Saka kene, sampeyan bisa miwiti nyetel gol anyar utawa sabanjure. Adhedhasar sukses sing dialami, sampeyan bisa nemokake kesempatan wutah, area reinvention, driver nilai anyar, lan efisiensi kanggo entuk. Pungkasane, tujuan kasebut kudu nggawa sampeyan menyang upaya transformasi, yaiku perjalanan, dudu tujuan, sing dadi tujuan latihan iki. Transformasi sing terus-terusan minangka kunci kanggo tuwuh lan inovasi. Ana telung jinis transformasi: operasional, inti, lan strategis.

Transformasi Operasional Tangan Pertama

Transformasi operasional ngrampungake masalah lawas kanthi upaya, inisiatif, utawa teknologi anyar. Transformasi inti yaiku ngganti bisnis utawa departemen kanthi dhasar saka apa sing wis ditindakake sadurunge. Transformasi strategis ngganti inti saka departemen kasebut. Transformasi katelu iki minangka tujuane. Malah organisasi sing paling sukses kudu terus berkembang, adaptasi lan ngganti rangsangan njaba, njero, lan ora bisa dikontrol. Transformasi perlu kanggo bisnis apa wae sing ngupaya wutah, nanging nalika diselehake ing inovasi IT, asil kasebut pancen kuat.

Ing kasusku, timku ngadhepi tantangan kanggo sukses transisi perusahaan konsultasi sing dihormati menyang organisasi teknologi sing uga dihormati sing pusate ing platform integritas pendapatan tingkat perusahaan sing kuat. Karya iki kalebu nggabungake kerangka intelijen sing ditambahake menyang platform integritas penghasilan unggulan perusahaan yaiku mbantu organisasi kesehatan ngatasi kekurangan pendapatan sing ana gandhengane karo pandemi.

Upaya iki mbutuhake fokus sing akeh banget lan ora ngajeni babagan transformasi inti lan strategis. Kanggo kita, transformasi tegese nggawe inovasi kabeh organisasi, ora mung departemen – ngowahi bisnis siji menyang liyane. Sasaran (dirampungake) inovasi tegese nyedhiyakake organisasi kesehatan kanthi kerangka kerja sing apik kanggo mbangun strategi integritas penghasilan sing solid supaya bisa urip ing lingkungan perawatan kesehatan sing cair saiki. Jantung karya iki teka ing salah sawijining wektu sing paling tantangan, utamane kanggo perawatan kesehatan – serangan COVID-19. Nalika akeh kegagalan lan kesel nggegirisi sektor kasebut, upaya inovasi kita mbutuhake organisasi kasebut fokus ing sukses lan potensial kasebut.

Kuwi usaha sing nggegirisi. Nanging pimpinan ngakoni manawa sukses jangka panjang gumantung marang status platform piranti lunak integritas revenue, MDaudit Enterprise, dadi fokus organisasi tinimbang dadi bagean sisih bisnis konsultasi. Kajaba iku, kita kudu ngetrapake identitas kita minangka perusahaan teknologi kanggo nggayuh pertumbuhan sing tetep, reinvention sing lincah, nilai anyar, lan efisiensi.

Kita nggabungake model transformasi inti lan strategis kanggo mbangun proses sing tangkas. Kita ngetrapake desain kerja dinamis sing nyelarasake kegiatan kanthi maksud, nyambungake rantai manungsa kanthi pemicu, pemecahan masalah lan kreatifitas sing terstruktur, tantangan sing ngatur, lan target sing disetel maneh yen perlu, kaya sing dak jelasake ing pitakonan sadurunge.

Transformasi kasebut fokus ing nggabungake kerangka kerja intelijen sing ditambahake sing kalebu pangolahan basa alami lan wawasan bisnis sing didorong AI-unsur kritis kanggo analytics tagihan generasi sabanjure, panangkepan biaya, coding, diagnosis, penolakan, lan proses sing didorong data proaktif liyane.

Yayasan iki – ora ana owah-owahan cilik kanggo bisnis inti kita – ngidini organisasi kita, liwat penawaran IT, kanggo nyelarasake proses integritas revenue kanthi nggoleki lan nganalisa milyaran larik data saka sumber apa wae sajrone sawetara detik, ing ngendi proses manual bakal mbutuhake sawetara minggu utawa wulan. . Nanging, maneh, ora ana kemampuan kasebut sadurunge kabeh transformasi organisasi.

Usaha kasebut efektif banget kanggo para klien lan kita amarga kita setya karo upaya kasebut, kita ngerti ing ngendi sukses urip, lan kegagalan ora tau dadi pilihan, mula ora entuk perhatian.

Waca liyane: Inovasi Maju: Kekuwatan Nggawe Gampang

Apa Keuntungan Dadi Inovator IT?

Iki dudu jawaban sing tepat kanggo pitakonan sing sampeyan takon, nanging aku percaya yen ing ngisor iki njlentrehake keuntungan, ing kasus kita, dadi inovator IT. Sukses transformasi IT kanggo organisasi kita lan sing kita layani katon ing respon cepet kita marang pandemik COVID-19 global.

COVID dadi saluran finansial sing signifikan ing umume sistem kesehatan. Contone, miturut a sinau dening Strata Decision Technology, nganti 97% sistem kesehatan ilang rata-rata $ 1,200 saben kasus koronavirus sanajan kenaikan pembayaran Medicare 20%. Sajrone pandemi sing paling ala, sistem kesehatan mbutuhake kabeh penghasilan sing bisa diamanake. Ing wektu sing padha, Hayes dadi MDaudit liwat inovasi IT lan teknologi, sing saiki bisa kanthi proaktif kanggo tagihan lan seneng reimbursement ing lingkungan sing isih cair. Mbokmenawa titik sing paling jelas ing pelajaran iki yaiku inovasi sing kedadeyan ing organisasi kita lan mbantu sistem kesehatan sing ora kaetung nanggapi kanthi bathi sajrone lan sawise salah sawijining wektu sing paling tantangan ing perawatan kesehatan.

Kanthi reimagining MDaudit, kita ngarahake kanggo mbantu organisasi kesehatan ngatasi kekurangan revenue kanthi mesthekake mbayar maneh sing cocog karo optimal lan ngilangi seret ing bathi sing digawe dening klaim sing ditolak lan ditundha. Salah sawijining mupangat dadi inovator yaiku bisa menehi nilai luwih kanggo klien.

Kepiye Pimpinan IT Nggawe Kasus kanggo Inovasi Pendanaan?

Owah-owahan lan transformasi ora perlu didorong dening kegagalan lan tekanan, nanging kanthi sukses lan prestasi. Sukses lan prestasi minangka biaya kanggo nindakake bisnis. Gagal, uga, biaya dhuwit, nanging biaya sing dicemplungake. Apa inovasi kasebut kanggo departemen, sektor, utawa kabeh bisnis, “ngeculake dana” menyang inovasi ora kudu luwih saka transformasi babagan cara sampeyan nindakake bisnis.

Inovasi padha karo transformasi. Transformasi diwiwiti kanthi nggambarake sukses sing ana, saiki, lan bisa ditindakake. Transformasi, kayata nyiapake anggaran lan latihan perencanaan seprapat, tegese nyetel gol anyar utawa nggawe gol anyar lan ngenali kesempatan wutah, area reinvention, lan owah-owahan sistem. Transformasi sing terus-terusan yaiku mbuwang dana lan usaha, sing dibutuhake ing perusahaan apa wae, menyang upaya sing mbantu sampeyan mutusake apa sampeyan bisa nggawe inovasi.

Kepemimpinan sing yakin kanggo nandur modal ing transformasi isih mbutuhake ngrampungake masalah lawas. Nanging, para inovator nindakake kanthi upaya lan ide, inisiatif, lan teknologi anyar. Organisasi sing sukses kudu tuwuh, adaptasi lan owah-owahan. Transformasi (minangka inovator utawa ora) bisa dadi salah siji saka rong cara: menyang wutah lan urip utawa stagnasi lan pati. Nglirwakake iki luwih saka sing terakhir tinimbang sadurunge. Ora ketompo, inovasi lan transformasi minangka pilihan. Sawise pilihan kasebut digawe, dana bakal teka. Tanpa transformasi, ora ana inovasi, tegese mati organisasi apa wae. Kanthi taruhan kasebut, gampang ngyakinake para pamimpin bisnis supaya dana dadi inovasi.

Kepiye sampeyan mbiayai lan nyopir inovasi IT ing organisasi sampeyan? Nuduhake karo kita ing Facebook, Twitterlan LinkedIn.

Luwih akeh babagan INOVASI:

Sumber Gambar: Shutterstock

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *