Kesalahan Pokemon Scarlet & Violet ngasilake “Paldean Sinistea”

Diterbitake: 2023-01-15T20:50:33

Dianyari: 2023-01-15T20:50:41

Pokemon Scarlet & Violet kebak gangguan lan kewan omo sing asring nyebabake skenario lucu, nanging siji pemain nemoni “Paldean Sinistea” sing nduwe pemain sing pengin Fakemon nyata.

Saliyane dadi pengalaman mbukak-donya asli pisanan ing waralaba kasebut, Pokemon Scarlet & Violet dikenal amarga dadi buggy nalika diluncurake. Saka karakter contorting awak kanggo clipping liwat peta karo ease, yen pemain sijine ing sembarang jumlah wektu nalika diluncurake, padha kamungkinan nemokke sawetara glitches.

Wiwit tembelan kinerja utama pisanan ora amarga nganti akhir Februari, para pemain terus nemoni masalah kasebut nganti pirang-pirang wulan. Nalika sawetara sing lucu, liyane frustasi lan bisa nyebabake kemajuan, kacilakan game, lan frustasi.

Artikel terus sawise iklan

Nanging, siji pemain nemokake kesalahan sing dikarepake pemain bakal dadi tambahan permanen ing jagad Pokemon. Iki minangka varian regional palsu saka Pokemon Gen 8 sing paling disenengi penggemar kanthi kafein luwih akeh tinimbang mitra Inggris.

Perusahaan Pokemon

Paldean “Paldean Sinistea” ditemokake ing Pokemon Scarlet & Violet

Penemuan Fakemon iki digawe dening pangguna Reddit Danger_Mouze, sing nemokake papan ing salah sawijining kutha Pokemon Scarlet & Violet kanggo netes endhog. Sajrone salah sawijining animasi hatch, cangkir kopi ngambang ing dalan, padha karo cangkir teh Pokemon Sinistea.

“Paldean wangun Sinistea?” Mouze menehi caption ing kiriman kasebut, sing entuk luwih saka 3k upvotes. Nalika glitch kamungkinan minangka asil saka model NPC kang gagal kanggo mbukak ing supaya ora ngganggu hatch endhog, iku ora mungkasi komentar saka banjir pemain pengin cangkir kopi iki Angker.

Artikel terus sawise iklan

Pemain wiwit nggawe jeneng kanggo Sinistea Paldean, kalebu Caffiend, Coffantom, lan Sinisffee. Dheweke malah nggawe teori ngetik Ghost / Ground lan malah nganggep kepiye carane formulir Authentic lan Phony Sinistea bisa digunakake.

“Inggih ireng emas Decaf wangun? Siji ora larang regane, “komentar pangguna, dene sing liyane nyatakake,” Rawuh ing bentuk cangkir sing bisa digunakake, utawa tetep bentuk cangkir.

Sayange, cangkir kopi sing ngambang minangka kekecewaan liyane saka kesalahan kode Pokemon Scarlet & Violet. Iki ora ateges pemain ora bakal ndeleng varian regional Sinistea ing judhul sing bakal teka, nanging sampeyan ora bisa mburu siji ing Gen 9.

Artikel terus sawise iklan

Sing nggoleki perkara sing bisa ditindakake ing Pokemon Scarlet & Violet, priksa pandhuan ing ngisor iki:

Where to find Noibat & Noivern in Scarlet & Violet | Ngendi golek Spiritomb ing Pokemon Scarlet & Violet | Ing endi nemokake Formulir Igglybuff, Jigglypuff, Wigglytuff & Paradox ing Scarlet & Violet | Carane njaluk Misreavus, Mismagius & Flutter Mane | Carane njaluk Delibird & Iron Bundle | Carane njaluk Makuhita, Hariyama & Tangan Besi | Carane njaluk Basculin & Basculegion | Where to find Swablu & Altaria in Scarlet & Violet | Where to golek Sneasel, Weavile & Sneasler | Where kanggo golek Orthworm | Where to golek Mimikyu in Scarlet & Violet | Where to golek Ditto in Scarlet & Violet | Carane njaluk Eevee & Eeveelutions ing Scarlet & Violet | Where to golek Fidough & Dachsbun | Carane njaluk kabeh wiwitan ing Pokemon Scarlet & Violet

Artikel terus sawise iklan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *