Ketemu Karen Dixon, siswa generasi pertama ing Gadsden State

Karen Dixon dudu mahasiswa tradisional sampeyan. Ing umur 57 taun, dheweke kalebu mung 2% saka awak siswa ing Gadsden State Community College sing umure 50 utawa luwih.

Dheweke mahasiswa generasi pisanan, garwane pandhita lan mantan pecandu narkoba.

“Gusti Allah wis tenan makarya ing gesang kawula,” dheweke ngandika. “Aku wis adoh banget kanggo tekan ngendi aku saiki.”

Pahargyan Mahasiswa College Generasi Pertama dianakake ing 8 November. Acara kasebut diluncurake ing 2017 dening Dewan Kesempatan ing Pendidikan lan Pusat Sukses Siswa Generasi Pertama.

Siswa generasi pertama, kaya Dixon, ditetepake minangka siswa sing tuwane ora duwe gelar sarjana patang taun.

Sawetara asale saka rumah tangga berpendapatan rendah lan dadi siswa warna, anak saka wong tuwa imigran utawa kelas pekerja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *