Ketentuan Kesehatan Undhang-undhang Anggaran Gabungan, 2023: Bagean 1 Pembayaran Medicare

Undhang-undhang Appropriasi Gabungan, 2023 (PL 117-328) (disebut sakbanjure minangka 2023 CAA) nganggo luwih saka 1,600 kaca ing versi PDF resmi, mula sampeyan bakal njaluk pangapura yen sampeyan ora kejawab sawetara pranata kesehatan substantif sing kalebu ing hukum.

Akeh pranata substantif saka hukum wis diusulake minangka bagéan saka paket liyane ing saindhenging taun, kalebu hukum Infrastruktur, aturan Fee Pangguna FDA lan Undhang-undhang Pengurangan Inflasi. Nanging, kanggo siji alesan utawa liyane, pranata iki dibusak saka versi final saka hukum sing wis liwati.

CAA 2023 kalebu, ing antarane aspek liyane, owah-owahan ing program pambayaran Medicare lan syarat sekuestrasi, tambahan kanggo proses persetujuan sing dipercepat kanggo obat-obatan, rezim regulasi kanggo kosmetik, lan owah-owahan sing ana gandhengane karo komunikasi pra-persetujuan informasi ekonomi perawatan kesehatan menyang pembayar, wangun lan entitas sing padha.

Iki minangka sing pertama ing seri kiriman sing njelajah sawetara aspek kabijakan sing paling penting saka hukum. Kanthi bagean 1, kita bakal njelajah owah-owahan ing aturan pembayaran Medicare.

owah-owahan pembayaran Medicare

Minangka bagéan saka Jadwal Fee Dokter Medicare, lan minangka asil saka pranata statutori sadurungé, panyedhiya Medicare wis ndeleng penurunan persentase gedhe ing tarif pembayaran kanggo 2023. Iki minangka asil saka kombinasi sekuestrasi otomatis sing digawa dening Anggaran. Undhang-undhang Kontrol 2011, institusi panyerapan SPAYGO otomatis sing dipicu dening biaya Rencana Penyelamat Amerika ing 2021 lan kadaluwarsa pranata sing sadurunge nggawe kenaikan persentase otomatis ing pembayaran Medicare kanggo nglawan efek saka potongan pembayaran. ing panyedhiya kesehatan.

Akeh komentar saka para pemangku kepentingan ing Aturan Jadwal Fee Dokter Medicare kanggo 2023 nuduhake badai pemotongan sing sampurna iki, sing sawetara wis ditemtokake bakal nyebabake nyuda pembayaran meh 10 persen, lan njaluk Pusat Layanan Medicare & Medicaid kanggo ndandani. CMS nolak, nyatakake yen sekuestrasi SPAYGO, sekuestrasi Undhang-undhang Kontrol Anggaran lan kadaluwarsa kenaikan tambahan iku kabeh syarat statutori sing ora nduweni wewenang kanggo ngowahi agensi kasebut.

Nanging, Kongres duwe wewenang kasebut lan digunakake. Dheweke mbalekake kenaikan tambahan kasebut, nanging kanthi persentase tambah sing luwih murah sing bakal ilang sawise 2024, lan nyurung pemotongan SPAYGO nganti 2025.

Faktor konversi lan nambah tambahan

Minangka latar mburi, cara Medicare ngetung pembayaran minangka bagéan saka Jadwal Fee Dokter minangka cara sing relatif rumit sing nyakup petungan unit nilai relatif, faktor konversi lan beda lokalitas kanggo kabeh aspek nyedhiyakake layanan saka biaya nyata. saka tenaga kerja lan bahan, kanggo overhead fasilitas lan asuransi tanggung jawab sing dibutuhake.

Bagean penting saka pitungan kasebut yaiku faktor konversi yaiku multiplier sing ngidini CMS ngowahi unit nilai relatif kasebut dadi dolar nyata. Faktor konversi diwilang saben taun dening CMS minangka bagéan saka proses nggawe aturan lan njupuk menyang akun jumlah mbayar metu kanggo layanan dening Medicare kanggo taun sadurunge, nggunakake faktor konversi taun sadurungé minangka garis dasar.

Kajaba iku, amarga miturut undang-undang Medicare ora bisa nambah mbuwang luwih saka $20 yuta saben taun, CMS kadhangkala ngetrapake faktor “netralitas anggaran” menyang pitungan faktor konversi kanggo nyathet kasebut. Ing taun 2023, faktor netralitas anggaran dadi suda 1,6 persen amarga owah-owahan sing ditindakake CMS menyang evaluasi coding lan kunjungan manajemen ing taun 2021.

Rong undang-undang sing disetujoni meh setaun, Undhang-undhang Appropriasi Gabungan, 2021 (PL 116-260) lan Protecting Medicare and American Farmers from Sequester Cuts Act, (PL 117-71) kalebu kenaikan persentase tambahan sing bakal ditrapake kanggo pembayaran Medicare ing 2021 (3,75 persen) lan 2022 (3 persen) minangka cara kanggo nambah efek pemotongan pembayaran. Pranata sing padha mbutuhake yen pitungan faktor konversi taunan ora kalebu kenaikan tambahan kasebut. Iki nyebabake faktor konversi baseline sing luwih murah, sanajan sing nuduhake biaya Medicare sing ora ditambah kanggo taun kasebut.

Asil pungkasan saka kabijakan paningkatan tambahan iki yaiku kanggo ndeleng pangurangan faktor konversi sing diakibatake dening pangurangan belanja lan penyesuaian netralitas anggaran sing banjur dirampungake kanthi kenaikan tambahan. Kanggo 2023, faktor konversi, sing diitung tanpa kenaikan tambahan 2022, dijadwalake mudhun udakara 4,5 persen. (Secara teknis bakal dadi penurunan 4,6 persen nggunakake angka kasebut, nanging bedane ana ing satus persen, saengga kanggo tujuan pembulatan, mula kira-kira 4,5 persen.)

2023 Tambah Tambahan CAA

Dadi, nalika Jadwal Fee Dokter Medicare diluncurake ing November 2023, panyedhiya Medicare ndeleng penurunan 4,5 persen adhedhasar penurunan faktor konversi ing 2023. Nanging, ora kaya ing 2021 lan 2022, sing ana kenaikan statutori 3,75 persen lan 3 persen kanggo ngimbangi penurunan faktor konversi, 2023 ora dijadwalake bakal nambah kanggo ngimbangi pengurangan kasebut.

Iki ngasilake akeh komentar nalika aturan sing diusulake diterbitake lan komentar tambahan nalika aturan final diumumake.

Kongres nanggapi ing CAA 2023 kanthi mulihake kenaikan tambahan sajrone rong taun, nambah 2,5 persen ing 2023 lan 1,25 persen ing 2024. Iki bakal nyebabake nyuda net 2 persen kanggo 2023 lan, kanthi nganggep yen netralitas anggaran pangurangan faktor konversi tetep padha kanggo 2024, pangurangan net 3,25 persen kanggo 2024.

SPAYGO tundha sequestration

Undhang-undhang Pay-As-You-Go Statutory of 2010 (PL 111-139, Title I) ditandatangani dadi hukum dening Presiden Obama minangka bagean saka undang-undang nambah watesan utang ing Februari 2010. SPAYGO, kaya sing diarani, mbutuhake apa wae. undang-undang pendanaan anyar sing ana ing sanjabane kategori pengecualian tartamtu sing kudu dibayar kanthi efektif luwih saka limang utawa sepuluh taun.

Yen undang-undang sing ora dikecualake khusus saka SPAYGO lan ora duwe potongan lan penghasilan anyar kanggo ngimbangi belanja anyar sajrone rata-rata 5 nganti 10 taun, mula bakal nyebabake sekuestrasi otomatis sing cukup kanggo mbayar belanja kasebut ing antarane macem-macem kategori belanja federal.

Undhang-undhang Rencana Penyelamat Amerika 2021 (PL 117-7) ngira defisit mundhak $ 1.9 triliun sajrone 5 taun lan $ 2.0 triliun sajrone 10 taun. Amarga undang-undang kasebut ora dibebasake saka syarat SPAYGO, iki nyebabake pemotongan sequestration kasebut. SPAYGO nutupi jumlah sing pembayaran Medicare bisa dipotong maksimal 4 persen.

Pemotongan kasebut dijadwalake bakal ditrapake ing taun 2022. Nanging, minangka bagean saka Protecting Medicare and American Farmers from Sequester Cuts Act (undhang-undhang sing padha sing menehi kenaikan 3 persen ing pembayaran sing dijamin ing bagean sadurunge kanggo 2022), defisit kanggo 2022 ditambahake tinimbang 2023 scorecard ing SPAYGO.

Dadi nganti CAA 2023 lulus, panyedhiya Medicare ndeleng udakara 4 persen pemotongan wajib saka SPAYGO. Nanging, CAA 2023 ditendhang sing bisa mudhun kanthi mekanisme sing padha, nambah angka defisit 2023 lan 2024 menyang 2025 SPAYGO Scorecard. Dadi, panyedhiya kesehatan ora kudu ngadhepi potongan pembayaran kasebut ing taun ngarep, utawa ing taun 2024 babagan perkara kasebut.

Apa tegese iki?

Ing taun 2023, minangka asil saka CAA, panyedhiya kesehatan kudu nyuda total pembayaran Medicare nganti 4 persen. Iki amarga sekuestrasi wajib kaping pindho sing disebabake dening Undhang-undhang Kontrol Anggaran 2011 (PL 112-25) ditrapake lan bakal terus nganti 2031.

Potongan kasebut diwatesi 2 persen nganti 2030, nalika mundhak sajrone rong taun pungkasan. Gabungan karo pengurangan faktor konversi lan kenaikan tambahan kanggo 2023 sing dibahas ing ndhuwur, lan nyuda pembayaran pungkasan kira-kira 4 persen.

Iki mesthi dandan saka kemungkinan pengurangan 10 persen sing bisa ditindakake panyedhiya kesehatan yen kenaikan tambahan wis kadaluwarsa lan sekuestrasi SPAYGO wis ditrapake.

Nanging, isih ana awan ing cakrawala minangka asil saka CAA 2023. Angger-anggering Toret ora nglirwakake efek SPAYGO saka American Rescue Plan. Iku mung nyurung angka kasebut menyang 2025. Untunge kanggo panyedhiya Medicare, jumlah potongan sing bisa ditrapake SPAYGO diwatesi sacara statutori ing 4 persen. Dadi, sanajan jumlah defisit astronomi sing bakal katon ing kertu skor PAYGO 2025, ora bakal ana potongan luwih saka 4 persen sing ana gandhengane karo jumlah kasebut.

Nambahake yen kadaluwarsa (maneh) mundhak pambayaran tambahan ing taun 2025 lan panyedhiya Undhang-undhang Kontrol Anggaran wajib lan ing taun 2025, panyedhiya kesehatan bisa, sepisan maneh ndeleng potongan 10 persen ing pembayaran Medicare. Mung wektu iki, nganti paling ora tanggal 3 Januari 2025 nalika Kongres kaping 119 sumpah, bakal ana Kongres sing dibagi, sing bisa uga ora gelem utawa ora bisa setuju karo undang-undang kanggo nyuda pemotongan kasebut.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *