Keuntungan lan Praktik Paling Apik kanggo Tim Keuangan

Apa sawetara piranti lunak Akuntansi SaaS sing kasedhiya kanggo organisasi gedhe lan UKM?

Kanggo organisasi gedhe

  1. QuickBooks Online

Sadurunge, QuickBooks Online ora cocog kanggo perusahaan sing luwih gedhe. Nanging, paket QuickBooks Advanced, ing sisih liya, ngidini nganti 25 pangguna, ijin khusus, langganan laporan Fathom, lan layanan liyane kaya Priority Care, dadi solusi akuntansi sing cocog kanggo perusahaan sing luwih gedhe.

Ana luwih saka 650 macem-macem integrasi karo QuickBooks Online, dadi salah sawijining solusi akuntansi basis awan sing paling kuat sing kasedhiya. Fitur invoice QuickBooks Online minangka titik jual utama. Sampeyan bisa milih saka macem-macem desain sing apik lan disesuaikan lan nggunakake fitur otomatisasi sing kuat kayata invoice ambalan, kabar invoice telat, lan pilihan kanggo nggawe jadwal invoice kanthi otomatis.

Fitur

Fitur akuntansi kayata pelacakan biaya, rekonsiliasi bank, entri jurnal, manajemen aset tetep, akun sing kudu dibayar, lan nganti 80 laporan khusus kalebu ing set fitur lengkap QuickBooks Online (gumantung saka rencana sampeyan). Ing ngisor iki sawetara fitur tambahan sing ditawakake QuickBooks Online:

  • Invoice lan taksiran
  • Manajemen kontak
  • Persediaan
  • Manajemen Proyek
  • Nelusuri wektu
  • Anggaran
  • pesenan tuku
  1. xero

Xero pancen apik tenan Akuntansi SaaS solusi kanggo organisasi ukuran medium nganti gedhe. Nawakake pangguna tanpa wates, akeh alat, lan akuntansi sing kuat kanggo ngrampungake kabeh kabutuhan bisnis.

Fitur

Xero kalebu pelacakan biaya, manajemen aset tetep, rekonsiliasi bank, jadwal panyusutan, bagan akun, entri jurnal, akun sing kudu dibayar lan luwih saka 55 laporan sing bisa disesuaikan. Sawetara fitur ndhuwur liyane kalebu:

  • 800+ integrasi
  • Invoice lan taksiran
  • pratelan biaya
  • Persediaan
  • Manajemen kontak rinci
  • Manajemen Proyek
  • Nelusuri wektu
  • Anggaran
  • Nelusuri kelas
  1. FINSYNC

FINSYNC apik tenan Akuntansi SaaS solusi kanggo medium kanggo organisasi gedhe karo sawetara kedhaftar nggoleki Kapabilitas ekstensif lan Manajemen aliran awis – lan bisa uga luwih larang saka Xero lan QBO. FINSYNC nduweni antarmuka panganggo sing apik sing gampang dilayari.

Fitur

FINSYNC nduwe macem-macem fungsi, kalebu:

  • Pelacakan biaya
  • rekonsiliasi bank
  • akun utang
  • Invoice
  • taksiran
  • Manajemen kontak
  • Persediaan
  • Nelusuri wektu
  • Anggaran
  • Nelusuri kelas

Kanggo UKM

  1. NetSuite

Minangka solusi ERP berbasis Cloud, NetSuite minangka pilihan sing paling apik kanggo perusahaan sing nggoleki laporan sing kuat lan macem-macem integrasi. Ana akeh banget fungsi lan rega dhuwur kanggo umume bisnis ukuran medium lan gedhe kanggo mbenerake panggunaan piranti lunak iki.

Fitur

Ana akeh opsi ing NetSuite sing angel diterusake. Piranti lunak kasebut kalebu pemantauan biaya, bagan akun, rekonsiliasi bank, utang akun, lan laporan liyane. NetSuite ERP uga nawakake fitur tambahan ing ngisor iki:

  • Invoice lan taksiran
  • Kontak lan manajemen vendor
  • Persediaan
  • Gajih
  • sumber daya manungsa
  • Anggaran
  • Nelusuri kelas
  1. odoo

Piranti lunak Odoo sing gampang digunakake cocog kanggo bisnis sing golek sistem ERP sing bisa disesuaikan sing ngluwihi akuntansi. Bisnis saka kabeh ukuran bisa entuk manfaat saka struktur rega fleksibel Odoo, sanajan rada rumit.

Fitur

Akses menyang fitur tartamtu ditemtokake dening paket piranti lunak sing sampeyan ndhaftar. Nduwe kabeh fitur sing sampeyan ngarepake ing program akuntansi, kalebu rekonsiliasi bank lan bagan akun. Ing ngisor iki sawetara fitur liyane:

  • Invoice
  • Manajemen kontak
  • Manajemen aset tetep
  • akun utang
  • Anggaran
  • Laporan
  1. Akumatika

Bisnis sing tahan digital bisa entuk manfaat saka Acumatica Cloud ERP. Iku seluler lan telework-loropaken lan siap disambungake karo alat kolaborasi sing disenengi. Acumatica nyedhiyakake bisnis cilik lan menengah kanthi ketangkasan, efisiensi, lan kesinambungan operasi sing dibutuhake kanggo berkembang.

Fitur

  • Integrasi Akuntansi
  • Akun Utang
  • Manajemen Audit
  • Rekonsiliasi Bank
  • Scanning Barcode / Tiket
  • Anggaran / Prakiraan
  • Manajemen Arus Kas
  • Visual Analytics
  • Manajemen Urutan Kerja
  • Manajemen Proyek
  • nelusuri persediaan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *