Kshitij IIT Kharagpur Edisi kaping 20 saka 20 nganti 22 Januari.

Kshitij minangka simposium Manajemen Teknologi paling gedhe ing Asia sing diatur dening para siswa IIT Kharagpur. Kshitij miwiti petualangan ing taun 2004 lan tuwuh kanthi drastis dadi saiki. Tujuane yaiku nyedhiyakake platform tingkat nasional kanggo kabeh pemuda sing cenderung teknis kanggo nampilake bakat lan keahliane. Kshitij siyap mlebu ing dalan kanthi 20th edisi ing mode offline wiwit tanggal 20 nganti 22 Januari 2023 sawise sukses 19th edisi ing mode online. Tema Kshitij 2023 yaiku Pangentasan Ethereal.

Klumpukne lan gesper munggah nalika kita nggawa sampeyan Kshitij 2023 saka 20-22 Januari 2023.

Kshitij ngatur macem-macem kegiatan kaya Kuliah Tamu, Lokakarya, Pameran, Ekspo Otomatis, lan pertunjukan Mega.

Portal akomodasi wis urip. Register dhewe ing https://ktj.in/#/accommodation

Acara sing saiki urip ing situs web yaiku:

INDIA INOVATES – TANTANGAN INOVASI PRODUK

Peserta nggawe solusi anyar lan anyar kanggo masalah nyata, supaya inovasi produk bakal nambah lan ekosistem manufaktur bisa uga muncul. Hadiah dhuwit 60.000/-

Sand Rover

Peserta nggawe Rover Remote Controlled kabeh-terrain sing bisa ngliwati sawetara alangan sing bengkong lan dalan, sing dikontrol nganggo kabel utawa nirkabel. Hadiah dhuwit 50.000/-

Perang Robo

Kandhang digawe minangka arena sengit ing ngendi robot-robot ngadhepi saben liyane ing tandhing kejam, kanggo ndeleng sapa sing metu ing ndhuwur. Hadiah dhuwit 1.50.000/-

Hukum Gerak

Acara ngrancang pesawat RC ing ngendi sampeyan mbangun Amazing Aircrafts kanthi bantuan kawruh babagan mekanika lan aerodinamika. Hadiah dhuwit 2.40.000/-

Seismic Shake

Nalika luwih akeh wong ngerti babagan masalah sing mengaruhi kinerja struktural lan pentinge desain lan konstruksi sing apik, kemungkinan bangunan sing ora cocog dibangun ing wilayah sing rawan gempa suda. Hadiah dhuwit 50.000/-

Droid Blitz

Kanggo mbangun robot bertenaga listrik sing dikontrol jarak jauh kanthi nirkabel sing bisa digunakake kanggo ngrampungake jalur sing rusak lan transfer paket kanthi mlaku ing darat lan uga banyu. Hadiah dhuwit 40.000/-

Eureka

Ngundang siswa kanthi motivasi kanggo nampilake gagasan elit. Tuduhake jagad iki woh saka kabeh upaya sing sampeyan lakoni kanggo ngerti basa jagad iki. Hadiah dhuwit 20.000/-

Kharagpur Data-Science Hackathon

Kompetisi kasebut nduweni tujuan kanggo nuwuhake pamikiran analitis sing inovatif ing para peserta liwat tantangan donya nyata sing dipigura dening pikiran industri paling apik saka Axtria. Hadiah uang 70.000/-

BPlan

B Plan minangka salah sawijining acara paling penting ing Kshitij, IIT Kharagpur. Peserta (tim) teka karo gagasan wiwitan anyar lan pitch ing pangarep-arep inkubasi supaya impen wirausaha kawujud. Hadiah uang 70.000/-

Anadigix

Saben mesin sing digawe nganti saiki duwe siji utawa bentuk sirkuit analog utawa digital liyane. Pangerten iki nduweni peran utama ing pangembangan gadget futuristik. Hadiah dhuwit 40.000/-

Enigma

Enigma, kuis sing bakal ditindakake ing Kshitij 2023 nindakake iki lan kita ora sabar ngenteni kepiye acara kasebut menarik! Hadiah dhuwit 15.000/-

Olimpiade Matematika Kshitij

Ing acara iki, minangka jeneng tabet peserta bakal sijine kanggo test skills matématika dening mecahaken MCQs lan saingan marang kabeh peserta liyane kedhaftar. Hadiah dhuwit 15.000/-

Tantangan Desainer EV

Kompetisi iki ngundang peserta saka kabeh negara kanggo nggawe desain / pilihan kanggo baterei, motor, manajemen termal lan model piranti lunak sing diimplementasikake ing EV sing dirancang. Hadiah dhuwit 50.000/-

overnite

Mbayangno intensitas ing atine siswa nalika padha diklumpukake kanggo kode, narik kabeh-nighter kanggo nggoleki sing paling apik ing antarane wong-wong mau. Persaingan sing sehat mbantu saben wong ngembangake awake dhewe uga wong liya. Hadiah dhuwit 50.000/-

SourceCode

Kode sumber minangka acara coding rong babak. Tujuan utama kode sumber yaiku kanggo ngenali coder paling apik sing bisa ngira masalah kasebut kanthi akal sehat. Peserta kudu ngira-ngira pernyataan masalah lan banjur menehi kode. Hadiah dhuwit 40.000/-

Kuis Teknik

Kuis tansah dadi dhasar kanggo nguji kawruh sampeyan. Tes kawruh sampeyan saiki lan dadi bagean saka program interaktif iki sing ngluwihi wates sinau tradisional. Gear munggah kanggo njelajah lan mburu donya teknis liwat Tech Quiz of Kshitij, IIT Kharagpur.

Dhuwit hadiah: 30000

Robotix 2023 Voyager

Teknologi Robotix Society, kanthi kolaborasi karo Kshitij, IIT Kharagpur, nampilake Acara Robotika Otonom ROBOTIX 2023- Voyager. Acara Robotika Otonom iki bakal nguji kemampuan sampeyan nggawe bot pengikut garis sing bisa nemokake dalan menyang peti sing kebak bandha lan nggawa maneh kanthi maca tambalan warna. Dhuwit hadiah: 50000

Crossfire

Teknologi Robotix Society, kanthi kolaborasi karo Kshitij, IIT Kharagpur, nampilake Acara Robotika Manual ROBOTIX 2023- Crossfire. Acara Robosoccer iki bakal nguji kemampuan sampeyan lan bot kanggo nglakokake rig ing mungsuh lan nyetak gol. Hadiah dhuwit 50.000/-

Web-a-thon

Ing jagad kodhe iki, salah sawijining perkara sing paling umum yaiku pangembangan tumpukan lengkap yaiku ngunggahake benang kanthi cara drastis ing ngendi ngoptimalake situs web nduweni peran penting kanggo nggawe situs web sing paling menarik lan responsif. Kita tim kshitij ngenalake optimasi web.

Dhuwit hadiah: 40000

Stok Kayu

Woodstock dening Angel One & Kshitij 2023 ana ing kene kanggo menehi sampeyan pengalaman dagang kanthi menehi sampeyan kabeh alat pedagang nyata – dhuwit goblok, antarmuka pasar saham nyata, lan hadiah awis INR 20,000.

20th edisi bakal dianakake ing mode offline sawise 2 taun edisi online. Setaun kebak emosi, wong, lan lingkungan nanging kabeh selaras karo siji tujuan kanggo menehi pengalaman sing paling apik kanggo pamirsa. Kali iki nganggo semboyan “Mikir || cipta || Seneng”, Kshitij wis siap nyedhiyakake pengalaman sing nyenengake kanthi acara ekstravaganza, pertunjukan mega, ceramah tamu, sesi interaktif, pameran, lokakarya, lan liya-liyane…

Portal akomodasi wis urip. Register dhewe ing https://ktj.in/#/accommodation

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *