Kulawarga Ngumumake Beasiswa Memorial Brandon Wehby Anyar

Pengumuman Beasiswa – Katherine Martin, lulusan Palm Beach Code School, gabung karo kulawarga Brandon Wehby kanthi komitmen kanggo beasiswa kasebut. (LR) Jaden Wehby, Judith Buckland, Brielle Buckland, William Wehby, Katherine Martin lan Jason Wehby.

Dina Minggu, 13. Nopember, ing omahe Judith Buckland, dheweke lan William Wehby kumpul karo kanca-kanca lan kulawarga kanggo nganakake perayaan urip kanggo putrane Brandon Wehby, sing tilar donya taun kepungkur, mung rong sasi isin ulang tahun sing kaping 32. Minggu kepungkur bakal dadi ulang tahune sing kaping 33.

“Kita ngurmati Brandon kanthi apik,” ujare Buckland.

Dheweke ngrembug babagan akeh program lan gagasan sing lagi ditindakake kanggo mbantu njaga memori Brandon sawise dheweke kalah karo depresi lan bunuh diri.

Brandon tansah ngimpi melu program intensif coding komputer kanggo dadi programmer komputer. Kanggo ngurmati memori, kulawarga iki ngatur beasiswa menyang Palm Beach Code School.

Amarga Brandon minangka lulusan saka Wellington High School, beasiswa iki bakal nyedhiyakake perjalanan lengkap menyang Palm Beach Code School kanggo lulusan Wellington High School.

Dijenengi Beasiswa Memorial Brandon Wehby, tujuane ngirim paling ora siji siswa setahun menyang Palm Beach Code School kanthi beasiswa lengkap.

Priksa kanggo sumbangan bisa digawe mbayar langsung menyang Wellington High School, 2101 Greenview Shores Blvd., Wellington, FL 33414 kanggo manungsa waé saka Gemma Ford. Ing baris memo, notasi kudu digawe manawa sumbangan kasebut kanggo Beasiswa Memorial Brandon Wehby. Kabeh sumbangan bakal nampa kuitansi pajak liwat mail.

“We duwe pisanan $ 5.000, kang bakal menyang mahasiswa kita ngirim menyang Palm Beach Code School,” Buckland ngandika. “Lan kita pengin ngunggahake $ 5,000 kanggo kesadaran pencegahan bunuh diri lan organisasi Teks Krisis.”

Kanthi luwih akeh remaja lan wong enom sing nggunakake olahpesen teks, iki minangka cara sing apik kanggo njaluk bantuan, ujare Wehby.

Crisis Text Online ngidini sapa wae ngakses dhukungan gratis 24/7 liwat teks.

Ngurangi, lan pungkasane ngilangi kabeh stigma sing ana gandhengane karo bunuh diri, kulawarga kasebut nuduhake informasi babagan carane dadi penasihat krisis sukarela.

Latihan mbutuhake udakara 30 jam, banjur para peserta siyap mbantu menehi bali lan dadi sukarelawan minangka penasihat krisis liwat Crisis Text Line, ing ngendi sapa wae bisa ngirim teks “omah” menyang 741741.

Ing mangsa ngarep, Wehby ngrancang dadi penasihat krisis dhewe.

“Stigma sing ana gandhengane karo penyakit kesehatan mental kudu ditindakake,” ujare Buckland. “Kabeh wong berjuang. Saben uwong ing sawetara titik ing urip duwe wektu hard. Iku luwih penting kanggo menehi wong ngerti yen ana sumber daya kanggo njaluk bantuan.

Kanggo nyebar kesadaran, kulawarga wis ngrancang logo sing nggabungake angka 13, kanggo menehi tandha tanggal lair (13 Nov. 1989) lan pati (13 September 2021), uga inisial Brandon, ing kesadaran pencegahan bunuh diri. werna. Dheweke bakal nuduhake barang dagangan T-shirt lan barang liyane kanthi logo iki kanggo entuk manfaat saka beasiswa kasebut.

Kajaba iku, kulawarga kasebut ngluncurake Random Acts of Kindness Project Minggu kepungkur. Brandon, Buckland lan Wehby ngandika, tansah nindakake samubarang acak kanggo mbantu kanca sing butuh. Dheweke ora tau ngomong babagan apa sing wis ditindakake, utawa narik kawigaten marang kabecikane.

Akèh tumindak acak kang bener teka minangka surprise kanggo kulawargané, sing krungu bab mau saka kanca-kanca sawise Brandon tilar donya.

Dheweke njaluk supaya tumindak kabecikan sing acak ditindakake kanthi jeneng Brandon, kanthi tujuan nyebarake kabecikan ing asmane nganti pirang-pirang taun.

Tumindak bisa cilik utawa gedhe. Padha bisa dadi prasaja minangka menehi wong ngrangkul utawa nyemangati kanca, matur nuwun marang wong, mesem ing wong liyo, utawa malah tuku wong liyo tiket lotre utawa ngombe panas. Kulawarga kasebut nyedhiyakake luwih saka puluhan conto sing disaranake ing www.brandonwehby.com.

Proyek kasebut wis dadi internasional, ujare Buckland, liwat kanca-kancane ing Afrika Kidul sing wis ninggalake entri tumindak apik.

“Gagasan kanggo nduwe entri pirang-pirang dekade sing nyathet tumindak kabecikan kanthi acak ing jeneng Brandon mung bakal larang regane,” ujare.

Ningkatake kesadaran, kertu bisnis kanthi informasi babagan proyek kasebut kasedhiya kanggo sapa wae sing pengin nuduhake nalika nindakake tumindak kabecikan kanthi acak.

“Kita mung nyoba mbantu kanggo ngurmati dheweke, maju,” ujare Wehby, “supaya ora ana sing kudu ngalami iki. Yen kita bisa njaga mung siji kulawarga supaya ora ngalami iki, mung siji, mula bakal entuk manfaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *