Laporan Interim NeoDynamics Januari-September 2022

STOCKHOLM, 17 November 2022 /PRNewswire/ — Entuk momentum ing AS

Triwulan III 2022

  • Revenue gunggungipun SEK 151 (339) ewu, kang SEK 73 (24) ewu biaya dikapitalisasi lan SEK 32 (300) ewu sales net, yaiku, dodolan produk rampung.
  • Rugi net cacahe SEK -14.629 (-13.066) ewu.
  • Rugi saben saham ana SEK -0,12 (-0,22).
  • Kas lan setara kas gunggunge SEK 37.607 (24.710 ing pungkasan taun) ewu.

Sangang wulan pisanan 2022

  • Revenue gunggungipun SEK 462 (1.155) ewu, kang SEK 214 (785) ewu biaya kapitalisasi lan SEK 135 (322) ewu dodolan net, yaiku, dodolan produk rampung.
  • Rugi net cacahe SEK -50,115 (-48,596) ewu.
  • Rugi saben saham ana SEK -0,53 (-0,81).
  • Kas lan setara kas gunggunge SEK 37.607 (24.710 ing pungkasan taun) ewu.

Acara penting sajrone seprapat

  • NeoDynamics nampa reresik FDA kanggo sistem biopsi pulsa NeoNavia® tanpa kahanan apa wae.
  • Ing wulan Juli, NeoDynamics nampa persetujuan panitia etika kanggo uji coba registri piranti Jerman. Registri bakal digunakake kanggo ngumpulake lan ngevaluasi data donya nyata saka panggunaan NeoNavia.
  • NeoDynamics nunjuk Decomplix minangka wakil Swiss. Peran wakil kasebut dadi titik kontak karo panguwasa, njaga dokumentasi teknis lan dhukungan kanthi waspada.

Acara penting sawise mburi waktu

  • Kemitraan karo Solusi Kesehatan Diligent diumumake, njamin rumah sakit, dokter, lan pasien AS entuk dhukungan pelanggan lan mbayar maneh sing paling apik minangka bagean saka peluncuran NeoNavia ing AS.
  • Ing Nopember, Brendan Carney direkrut dadi Direktur Penjualan Nasional kanggo mimpin strategi lan eksekusi komersial, kalebu dodolan lapangan lan ngatur pasar kanggo perusahaan kasebut.
  • Perusahaan kasebut ngumumake bakal ngluncurake sistem biopsi NeoNavia sing dikonfigurasi karo probe FlexiPulse ing Amerika Serikat kanggo ndhukung diagnosis kanker. Peluncuran dijadwalake ing Januari 2023.

CEO Carane

Persetujuan AS menehi dalan kanggo tuwuh

Kerja keras sing kita lakoni kanggo nyiapake lan ngirim file sing kuat menyang US Food and Drug Administration (FDA) kanggo komersialisasi AS – dibayar ing kuartal katelu, kanthi disetujoni dening FDA sistem biopsi pulsa inovatif kita NeoNavia. Persetujuan kasebut minangka tonggak penting kanggo NeoDynamics amarga saiki kita bisa maju kanthi cepet kanggo miwiti ngenalake sistem kasebut menyang pasar sing akeh. Pasar biopsi payudara AS samesthine bakal tekan $ 830 yuta ing taun 2025.

Perusahaan kasebut kerja kanthi cepet kanggo miwiti ngenalake sistem biopsi NeoNavia sing dikonfigurasi karo probe FlexiPulse menyang dokter lan mitra potensial ing AS. Peluncuran dijadwalake ing Januari 2023.

Sistem kita mbantu dokter ngatasi masalah kritis sing diadhepi nalika diagnosa lan ngobati kanker payudara. Jarum FlexiPulse unik – menehi kontrol amarga pulsa. Nawakake kamungkinan kanggo pindhah menyang papan sing angel digayuh kayata kelenjar getah bening ing kelek ing ngendi sampeyan duwe pembuluh getih lan saraf, utawa njupuk biopsi ing payudara kanthi implan – wilayah sing sampeyan siap mbayar teknologi anyar.

NeoDynamics darmabakti kanggo ngirim teknologi kanggo conto jaringan sing akurat lan berkualitas tinggi kanggo ndhukung deteksi awal kanker sing kritis.

Kita bakal nggunakake pengalaman jero sing dipikolehi ing Eropa kanthi probe Flexipulse nalika kita nyepetake ing AS. Kita rencana kerja bareng karo klinik-klinik kanggo ndokumentasikake produk kasebut kanthi nggunakake klinis kanggo ndhukung strategi pemasaran lan penjualan.

Minangka bagéan saka ramp munggah AS, kita ngumumake sawise pungkasan periode kemitraan karo Solusi Kesehatan Diligent, sing bakal ndhukung upaya AS NeoDynamics kanthi tugas kayata ngatur informasi medis, mbayar maneh lan layanan coding.

Kita uga ngumumake nyewa Brendan Carney, sing duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing ilmu urip, minangka direktur penjualan nasional ing AS.

Eropah

Rencana kita kanggo diluncurake ing AS didhukung dening kerja keras sing ditindakake ing klinik-klinik terkemuka ing Eropa. Ing Eropa kita ngrancang program sinau kanggo nyorot nilai teknologi biopsi kita ing setelan klinis. Daya tarik sing dibangun karo advokat independen ing Eropa penting banget nalika mlebu AS. Kita bakal terus kerja keras ing pusat utama ing wilayah sing nganggo basa Jerman uga ing Inggris, Irlandia lan Swedia.

Tim ing Eropa terus nyempurnakake produk kasebut sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, lan kita bakal nerusake produksi jarum CorePulse lan VacuPulse ing pungkasan taun. Flexipulse, sing saiki bakal didol ing AS, ora duwe tantangan produksi lan siyap. Kita isih ngarepake jarum CorePulse tetep dikarepake ing Eropa, dene jarum FlexiPulse lan VacuPulse kudu entuk perhatian luwih akeh ing AS.

Klinik ing Eropa tetep banget melu produk kasebut kanthi puluhan klinik saiki nggunakake sistem kasebut lan akeh liyane sing dadi pilot. Kaya biasane, umpan balik sing ditampa saka klinik-klinik kasebut ngidini kita terus-terusan njamin kualitas.

CEO Anna Eriksrud

Laporan kanthi lengkap dilampirake minangka file pdf ing siaran pers iki lan uga bisa ditemokake ing situs web perusahaan ing tautan ing ngisor iki: https://www.neodynamics.com/en-gb/reports

Pambocoran iki ngemot informasi yen NeoDynamics wajib nggawe publik miturut Peraturan Penyalahgunaan Pasar EU (EU nr 596/2014). Informasi kasebut diajukake kanggo publikasi, liwat agensi kontak, ing 17-11-2022 08:30 CET.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi:

Anna Eriksrud,
CEO NeoDynamics AB,
telpon +46708 444 966 utawa
Email anna.eriksrud@neodynamics.com

Aaron Wong, CFO NeoDynamics AB,
telpon +46735 972 011 utawa
E-mail aaron.wong@neodynamics.com

File ing ngisor iki kasedhiya kanggo diundhuh:

Deleng konten asli:https://www.prnewswire.com/news-releases/neodynamics-interim-report-january-september-2022-301681148.html

SUMBER NeoDynamics

Kode Perusahaan: ISIN:SE0011563410, Stockholm:NEOD

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *