Laporan Interim NeoDynamics Januari-September 2022

STOCKHOLM, 17 Nopember 2022 /PRNewswire/ — Entuk momentum ing AS

Triwulan III 2022

  • Revenues gunggungipun SEK 151 (339) ewu, kang SEK 73 (24) ewu biaya kapitalisasi lan SEK 32 (300) ewu dodolan net, yaiku, dodolan produk rampung.
  • Rugi net cacahe SEK-14.629 (-13.066) ewu.
  • Rugi saben saham gunggungipun SEK-0.12 (-0.22).
  • Kas lan setara kas cacahe SEK 37.607 (24.710 ing pungkasan taun) ewu.

Sangang wulan pisanan 2022

  • Revenues gunggungipun SEK 462 (1.155) ewu, kang SEK 214 (785) ewu biaya kapitalisasi lan SEK 135 (322) ewu dodolan net, yaiku, dodolan produk rampung.
  • Rugi net cacahe SEK-50,115 (-48,596) ewu.
  • Rugi saben saham gunggungipun SEK-0.53 (-0.81).
  • Kas lan setara kas cacahe SEK 37.607 (24.710 ing pungkasan taun) ewu.

Acara penting sajrone seprapat

  • NeoDynamics nampa reresik FDA kanggo sistem biopsi pulsa NeoNavia® tanpa kahanan apa wae.
  • Ing wulan Juli, NeoDynamics nampa persetujuan panitia etika kanggo uji coba registri piranti Jerman. Registri bakal digunakake kanggo ngumpulake lan ngevaluasi data donya nyata saka panggunaan NeoNavia.
  • NeoDynamics nunjuk Decomplix minangka wakil Swiss. Peran wakil kasebut dadi titik kontak karo panguwasa, njaga dokumentasi teknis lan dhukungan kanthi waspada.

Acara penting sawise mburi waktu

  • Kemitraan karo Solusi Kesehatan Diligent diumumake, njamin rumah sakit, dokter, lan pasien AS entuk dhukungan pelanggan lan mbayar maneh sing paling apik minangka bagean saka peluncuran NeoNavia ing AS.
  • Ing wulan November, Brendan Carney direkrut minangka Direktur Penjualan Nasional kanggo mimpin strategi lan eksekusi komersial, kalebu dodolan lapangan lan ngatur pasar kanggo perusahaan kasebut.
  • Perusahaan kasebut ngumumake bakal ngluncurake sistem biopsi NeoNavia sing dikonfigurasi karo probe FlexiPulse Amerika Serikat kanggo ndhukung diagnosis kanker. Bukak wis dijadwal kanggo Januari 2023.

CEO Carane

Persetujuan AS menehi dalan kanggo tuwuh

Kerja keras sing kita lakoni kanggo nyiapake lan ngirim file sing kuat menyang US Food and Drug Administration (FDA) kanggo komersialisasi AS – dibayar ing kuartal katelu, kanthi disetujoni dening FDA sistem biopsi pulsa inovatif kita NeoNavia. Persetujuan kasebut minangka tonggak penting kanggo NeoDynamics amarga saiki kita bisa maju kanthi cepet kanggo miwiti ngenalake sistem kasebut menyang pasar sing akeh. Pasar biopsi payudara AS samesthine bakal tekan $ 830 mayuta-yuta ing 2025.

Perusahaan kasebut kerja kanthi cepet kanggo miwiti ngenalake sistem biopsi NeoNavia sing dikonfigurasi karo probe FlexiPulse menyang dokter lan mitra potensial ing AS. Bukak wis dijadwal kanggo Januari 2023.

Sistem kita mbantu dokter ngatasi masalah kritis sing diadhepi nalika diagnosa lan ngobati kanker payudara. Jarum FlexiPulse unik – menehi kontrol amarga pulsa. Nawakake kamungkinan kanggo pindhah menyang papan sing angel digayuh kayata kelenjar getah bening ing kelek ing ngendi sampeyan duwe pembuluh getih lan saraf, utawa njupuk biopsi ing payudara kanthi implan – wilayah sing sampeyan siap mbayar teknologi anyar.

NeoDynamics darmabakti kanggo ngirim teknologi kanggo conto jaringan sing akurat lan berkualitas tinggi kanggo ndhukung deteksi awal kanker sing kritis.

Kita bakal nggunakake pengalaman jero sing dipikolehi Eropah karo probe Flexipulse kita nalika kita akselerasi ing AS. Kita rencana kerja bareng karo klinik-klinik kanggo ndokumentasikake produk kasebut kanthi nggunakake klinis kanggo ndhukung strategi pemasaran lan penjualan.

Minangka bagéan saka ramp munggah AS, kita ngumumake sawise pungkasan periode kemitraan karo Solusi Kesehatan Diligent, sing bakal ndhukung upaya AS NeoDynamics kanthi tugas kayata ngatur informasi medis, mbayar maneh lan layanan coding.

Kita uga ngumumake hiring saka Brendan Carneysing duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing ilmu urip, minangka direktur sales nasional ing AS.

Eropah

Rencana kita kanggo diluncurake ing AS didhukung dening kerja keras sing ditindakake ing klinik-klinik terkemuka ing Eropah. Ing Eropah kita ngrancang program sinau kanggo nyorot nilai teknologi biopsi kita ing setelan klinis. Daya tarik sing dibangun karo advokat independen Eropah iku wigati nalika kita mlebu ing AS. Kita bakal terus kerja keras ing pusat-pusat utama ing wilayah sing nganggo basa Jerman uga ing Inggris, Irlandia lan Swedia.

Tim ing Eropah terus kanggo fine tune produk liwat sasi kepungkur, lan kita ing trek kanggo nerusake produksi jarum CorePulse lan VacuPulse ing pungkasan taun. Flexipulse, sing saiki bakal didol ing AS, ora duwe tantangan produksi lan siyap. Kita isih ngarepake jarum CorePulse tetep dikarepake Eropahnalika jarum FlexiPulse lan VacuPulse kudu entuk perhatian luwih akeh ing AS.

Klinik ing Eropah tetep banget melu prodhuk karo Welasan klinik saiki nggunakake sistem lan akeh liyane mlaku pilot. Kaya biasane, umpan balik sing ditampa saka klinik-klinik kasebut ngidini kita terus-terusan njamin kualitas.

CEO Anna Eriksrud

Laporan kanthi lengkap dilampirake minangka file pdf ing siaran pers iki lan uga bisa ditemokake ing situs web perusahaan ing tautan ing ngisor iki: https://www.neodynamics.com/en-gb/reports

Pambocoran iki ngemot informasi yen NeoDynamics wajib nggawe publik miturut Peraturan Penyalahgunaan Pasar EU (EU nr 596/2014). Informasi kasebut diajukake kanggo publikasi, liwat agensi kontak, ing 17-11-2022 08:30 CET.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi:

Anna Eriksrud,
CEO NeoDynamics AB,
telpon +46708 444 966 utawa
E-mail [email protected]

Aaron WongCFO NeoDynamics AB,
telpon +46735 972 011 utawa
E-mail [email protected]

File ing ngisor iki kasedhiya kanggo diundhuh:

SUMBER NeoDynamics

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *