Levi Northeastern Ponders Langsung menyang NHL

Iku luwih saka dasawarsa kepungkur, minangka mahasiswa ing Hebrew Foundation School ing Dollard-des-Ormeaux, Quebec, nalika Devon Levi dadi kasengsem ing ilmu komputer. Bapake, Laurent, minangka insinyur piranti lunak kanthi perdagangan lan jagad coding lan intelijen buatan katon duwe potensi tanpa wates.

Lan, nalika Levi pindhah saka Sekolah Yayasan Ibrani menyang West Island College, sekolah swasta sekuler kanthi populasi Yahudi sing sregep, dheweke tambah seneng karo ilmu komputer, mula dheweke mutusake dadi jurusan nalika dheweke mlebu ing Boston. Universitas timur laut.

“Aku panginten iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nggarap otakku lan ndeleng apa aku bisa ngerti,” ujare Levi.

Entuk Newsletter AJT liwat email lan aja kantun crita ndhuwur kita Gratis Ndaftar

Nanging amarga dadi salah sawijining prospek goaltending paling monjo ing Amerika Utara, Levi kudu kerja meh kabeh bagean awak liyane ing rink Hockey ing saperangan mangsa kepungkur nalika nguwasani sihir teknologi dhuwur ing kelas.

“Ana bug ing kode sampeyan lan sampeyan kudu ngerti apa masalahe supaya bisa mlaku kanthi luwih efisien – bab sing padha. [with hockey]”ujare Levi. “Bisa uga ana gangguan cilik ing game sampeyan, sawetara kewan omo ing game sampeyan sing pengin diilangi supaya sampeyan bisa luwih efisien, utawa sampeyan bisa main luwih apik utawa luwih pinter utawa mung duwe luwih akeh. tenogo.”

Minangka prospek paling dhuwur kanggo Buffalo Sabers, Universitas Northeastern Devon Levi ngarepake gabung karo akeh pemain Yahudi sing saiki main skating ing NHL // Photo Courtesy of Northeastern University

Sadawane kariré sing sregep, ora ana gangguan utawa kewan omo ing gawang Levi. Pungkasan taun, minangka siswa kelas loro, wong asli Quebec, nalika nuntun Northeastern menyang juara musim biasa Hockey East sing sepisanan kanthi rekor sekolah 10 shutouts – prestasi sing penting banget amarga dheweke ora kejawab midseason wulan kanggo makili Kanada ing Olimpiade Musim Dingin. – nyekel Mike Richter Award minangka goaltender paling dhuwur ing negara lan dijenengi Rookie of the Year nasional dening Asosiasi Pelatih Hockey (dheweke absen kabeh taun anyar sawise nandhang tatu iga nalika mbantu Tim Kanada entuk perak ing Kejuaraan Junior Dunia 2021. .)

mangsa iki, Levi, kang hak NHL kagungane Buffalo Sabers sawise kang perdagangan dening Florida Panthers, lan Huskies Northeastern wis nglayang watara .500. Pelatih kepala Northeastern Jerry Keefe isih nyebutake Levi minangka “goal paling apik ing negara kasebut,” nanging malah Levi ora bisa nolak manawa, paling ora ing kertas, ana kinerja sing sithik nalika dibandhingake taun kepungkur.

“Iki musim sing apik banget – akeh kasusahan,” ujare Levi. “Sampeyan kudu tresna. Sampeyan kudu seneng munggah lan mudhun.”

Minggu pisanan 2023 kalebu loro. Ing Taun Anyar nglawan Harvard, Levi nandhang salah sawijining kekalahan pribadi sing paling awon amarga Crimson blitzed dheweke kanggo wolung gol ing kemunduran 8-4. Nanging kurang saka seminggu mengko nglawan Universitas Connecticut Huskies ing Fenway Park lawas-wektu kanggo marquee mangsa “Frozen Fenway” gelaran, Levi sepisan maneh masterful, mungkasi 28 saka 29 dijupuk nyoba minangka Northeastern mbalek menyang potensi mangsa-ngganti. 4-1 kamenangan.

“Kabeh wong mesthi ngomong yen dheweke [Levi] minangka goaltender paling apik ing negara kanthi alesan, “ujare sayap kiwa Aidan McDonough, pemain serangan utama Northeastern, sawise kinerja mumbul-mumbul Levi. “Dheweke mung kerja keras tinimbang sapa wae sing dakkenal. Sampeyan ndeleng sawetara bouncing angel akhir minggu kepungkur [against Harvard]. Dheweke dadi wong pisanan ing gedung olahraga, wong pisanan ing rink, langsung bali ing dina Senin. Kita ora kaget ndeleng dheweke main kaya ngono. Dheweke wis kaping pirang-pirang main kaya ngono kanggo kita. Iku apik kanggo ndeleng dheweke entuk kapercayan maneh.

Keefe detik pemanggih sing.

“We have kabeh kapercayan ing donya ing Levi,”Said pelatih Northeastern. “Heh [Levi] ngerti carane nanggapi lan yen ana apa-apa, dheweke ndeleng [performance against Harvard] kaya, he, iki minangka bagean saka pembangunan, iki apik kanggo aku.

Muter kanggo Universitas Northeastern tegese ora mung main ing Fenway Park, lapangan bal sing padha karo Babe Ruth lan Ted Williams, kaya sing dicritakake Levi, “iku pengalaman sepisan seumur hidup. Iki minangka salah sawijining game paling keren sing wis nate kita mainake. Aku felt kaya kita bagean saka soko ageng saka mung game sing. Kita nggawe memori sing bakal tetep urip “; nanging uga, ing Boston kang misuwur Beanpot Tournament saben Februari lan ing NCAA Tournament, kang Northeastern qualified kanggo mangsa pungkasan. Lan uga tegese ngimbangi beban kursus lengkap nalika mlebu ing salah sawijining institusi akademik sing paling ketat ing negara kasebut. Lan ora akeh jurusan sing luwih akeh wektu tinimbang ilmu komputer.

“Pancen angel dadi atlet mahasiswa ing program kasebut, nanging aku rumangsa dadi manajer wektu sing luwih apik, pemecah masalah sing luwih apik, lan wong sing luwih apik,” ujare Levi.

Ing wulan-wulan sing bakal teka, dheweke kudu nggawe keputusan manawa akeh penggemar Huskies Northeastern lan Buffalo Sabers mesthi nunggu: apa dheweke bali kanggo taun senior utawa miwiti karir profesional? Mesthine, kaya mayoritas atlit perguruan tinggi sing akeh banget ing kahanane, dheweke ora duwe komitmen, kepenak supaya bisa muter apa wae. Nanging ora ana keraguan manawa dheweke bakal menehi seragam NHL sedina lan nalika pendhidhikan ilmu komputer wis dadi pilihan sing padhet, ora ana pembelajaran mesin utawa proyek intelijen buatan ing jagad raya sing bakal ngalihake perhatian saka rink.

“Main iku temenan tujuan nomer 1 lan ora ana sing ngalang-alangi. Ora ana liya sing luwih disenengi.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *