Luwih jero menyang wawasan teknologi digital Digicel 2023

Digicel wis ndhukung HEART/NSTA Amber Coding Academy ing upaya kanggo ngowahi Jamaika ing hub teknologi ing Karibia liwat latihan skills ing coding lan pangembangan software, utamané ing antarane wong enom.

Sawise periode wutah kanthi cepet, kahanan sing durung mesthi ekonomi, mundhake kasus nyolong lan vandalisme sumber daya jaringan, kejutan rega energi, lan normalisasi kabiasaan konsumsi jaman COVID-19 nyuda sektor teknologi ing taun 2022. Nalika taun kepungkur nantang kita. dadi luwih akal lan ulet, kita tetep optimis amarga kita terus ndeleng tandha-tandha tambah akeh adopsi digital, pengaruh investasi sing luar biasa, lan pertumbuhan sing lestari kanggo inovasi lokal sing anyar lan berkembang.

Nalika taun 2023 mbukak, kita ngarepake perusahaan pamrentah lan swasta bakal nerusake akeh inisiatif transformasi digital, bisa uga kanthi cepet, nalika mikir babagan pengaruh inflasi lan ramalan resesi global taun iki. Nalika konsumen uga bakal nimbang impact saka headwinds potensial iki ing dompet, kita prédhiksi sing padha isih ing goleki kanggo piranti pinter lan layanan virtual Highly modernisasi sing ngidini kanggo urip digital paling apik.

Nyana pengalaman AI-powered banget pribadi

Aku prédhiksi manawa kita bakal luwih gumantung ing sistem komputer kanggo nindakake tugas tambahan sing biasane mbutuhake intelijen manungsa, kayata pangenalan wicara, persepsi visual, nggawe keputusan, lan terjemahan basa. Kecerdasan buatan (AI) bakal dadi luwih komersial kanthi cara sing bakal nggawe maneh keterlibatan karo karyawan lan pelanggan, nalika mbukak akses menyang pasar anyar ing ruang digital.

Kanggo Digicel, kita nggunakake AI kanggo nambah pengalaman pelanggan nalika ngobrol karo Ruby, bot chatting kita ing MyDigicel app; njaluk jawaban kanggo pitakonan sing kerep ditakoni; lan liwat generasi timbal nalika pengunjung situs web mlebu, ngirim informasi utawa nuduhake kapentingan ing layanan kita.

AI minangka bagean saka siklus urip sing luwih jembar karo pelanggan sing bakal ditindakake dening perusahaan saka kabeh ukuran lan industri ing taun 2023 amarga nggunakake pengambilan keputusan sing didorong data kanggo skala penawaran, nggawe pengalaman pribadi sing hiper, lan nambah kecepatan pangiriman produk lan layanan. marang para pelanggan. Iki minangka aspek transformasi bisnis sing ditindakake dening tim inovator ing Bisnis Digicel kanthi aktif karo operator bisnis sing fokus ing digital kanthi luwih jero karo para pelanggan.

Ing babagan iki, Pamrentah Jamaika uga nuduhake sawetara pratandha sing nyengkuyung liwat sistem manajemen perawatan kesehatan digital sajrone 2023. Kita muji upaya iki, sing, saliyane menehi efisiensi operasional, uga bisa ndhukung tes lan pangembangan teknologi AI sing mbisakake respon luwih cepet kanggo kahanan darurat kesehatan masyarakat, lan perawatan saka sawetara kahanan kesehatan.

Nalika nulis pesen iki, Chat GPT (Generative Pre-trained Transformer), inovasi AI paling anyar njupuk dalan digital kanthi badai, nggunakake sinau jero kanggo ngasilake respon kaya manungsa ing wangun teks, kode, puisi, crita. lan liyane. Mayuta-yuta wong wis nggunakake teknologi, sing wis ngganti cara kita nyedhiyakake informasi minangka produk saka input manungsa sing asli. Iki, amarga kemampuan Chat GPT, ing sawetara detik, nulis lan nulis ulang ewu variasi, contone, topik karangan.

‘App-ortunities’ ing 2023

Negara paling anyar saka Mobile 2023 review dening data.ai, panyedhiya analytics digital lan ilmu data sing unggul ing industri seluler, nyoroti pengaruh aplikasi seluler sing akeh pengaruhe konsumsi ing vertikal, kalebu game, ritel, pangiriman pangan, ride hailing lan sharing, edutech lan fintech. miturut data.ai, wektu saben dina digunakake ing app ing pasar seluler-pisanan tambah dening telung persen kanggo limang jam saben pangguna, utawa katelu saka jam kita tangi. Download app anyar spiked dening 11 persen kanggo 255 milyar, malah minangka App Store mbuwang dicelup dening rong persen. Pengiklan mbuwang 14 persen luwih utawa US $ 336 milyar kanggo iklan ing-app – tandha liyane sing jelas babagan owah-owahan luwih lanjut menyang target pamirsa tartamtu, adhedhasar pilihan pangguna.

Minangka pasar mobile-first, ana kesempatan kanggo pangembang app Jamaika lan perusahaan saka kabeh ukuran kanggo posisi sing luwih apik ing 2023 kanggo monetise ing boom global sing konsumen nambah wektu ing-app lan mbuwang nggawe. Saliyane peran tradisional minangka alat keterlibatan pelanggan, aplikasi berkembang dadi hub sing kuat kanggo pimpinan, dodolan lan penghasilan.

Minangka operator digital Jamaika, kita wis ndhukung HEART / NSTA Amber Coding Academy ing upaya kanggo ngowahi negara ing hub teknologi Karibia, liwat latihan skills ing coding lan pangembangan software, utamané ing antarane wong enom. Ing taun 2023, aku ngarep-arep yen kita bakal terus mbangun bakat lan kompetensi digital saka para inovator sing isih enom iki, nganti bisa ngembangake paling ora siji aplikasi terobosan sing bakal dadi ndhuwur tangga lagu download lan pengaruhe gelombang interaksi digital sabanjure. Aku tetep yakin yen kita bisa ngrampungake.

IoT lan sosial bakal dadi luwih pribadi

Gadget sing mbantu kita ngatur omah kanthi efisien lan nggawe urip luwih gampang minangka salah sawijining barang paling apik sing dituku ing Natal kepungkur. Nalika nyambung menyang layanan Internet serat sing sejati, luwih akeh konsumen sing bisa nggawe blok bangunan digital kanggo omah sing cerdas. Évolusi bakal terus nganti 2023, amarga konektivitas Wi-Fi dadi standar ing piranti omah liyane. Kajaba iku, ngawasi omah lan bisnis saben jam bakal dadi umum, amarga kamera lan sensor remot dadi luwih terjangkau.

Media sosial bakal nggunakake AI luwih akeh kanggo nyritakake crita-crita sing ringkes lan migunani babagan urip kita, adhedhasar gambar lan video sing direkam sedina muput. AI bakal ngerti apa sing dikarepake kanca lan pengikut kita ing gulungan lan crita kasebut kanthi milih potongan foto lan video ing piranti kita. Pemirsa Gen Z sing melu banget duwe komitmen kanggo nggawe konten sing digawe pangguna luwih akeh sing nyedhiyakake algoritma AI eksklusif kanthi wawasan sing ora ana regane kanggo operator seluler, pengiklan, perusahaan analitik data, saluran ritel digital, lan pangembang aplikasi.

Kesempatan sing luwih gedhe kanggo panyipta konten kanggo duwe pamirsa

Komunitas langganan sing wis nggawe kemah ing lanskap digital bakal dadi umum lan duwe pengaruh amarga nggawe hubungan sing luwih langsung karo panyipta konten sing biasane ditindakake ing platform tradisional. Kanthi bener-bener ndarbeni hubungan kasebut, panyipta konten uga bisa nggunakake teknologi anyar kanggo ngedol luwih akeh babagan interaksi, lan dadi portal sing ora ana regane kanggo pimpinan dodolan – asil saka wawasan sing digawe AI babagan preferensi lan prilaku pelanggan.

Iki minangka area sing nyenengake kanggo para pangripta konten lokal supaya bisa kolaborasi lan mbangun komunitas online sing lestari sing bisa mbantu ngasilake bathi anyar lan ngembangake model bisnis.

Keamanan siber bakal tetep dadi pikiran utama

Ing 2023, ancaman bakal terus berkembang, nanging praktik paling apik isih menehi perlindungan sing paling kuat. Penyerang siber sing ndeleng pandemi minangka kesempatan kanggo ngeksploitasi kerentanan rumah tangga lan organisasi durung ngasilake. Ketekunan kasebut mbutuhake langkah-langkah pencegahan sing cepet, utamane amarga luwih akeh kita mlebu digital kanthi perbankan, pangiriman layanan, kolaborasi lan transformasi bisnis, lan infrastruktur utilitas nasional.

Ing sisih bek, ing Digicel, tim respon cyber kita, sing didhukung dening pendekatan, teknologi lan bakat paling anyar kanggo ngatasi ancaman sing paling rumit, bakal tetep waspada kanggo menehi pertahanan lan perlindungan sing paling apik kanggo pelanggan perusahaan lan pemerintah. Kita terus kerja bareng karo dheweke kanggo ngenali kerentanan, nalika ngatasi ancaman anyar lan muncul, sanajan kita ngarepake taktik pemerasan anyar saka organisasi ransomware. Konsumen minangka bagean utama saka pertimbangan kita; liwat keterlibatan watara Safer Internet Day, Cybersecurity Awareness Month, lan tips cybersecurity periodik @DigicelJamaica ing media sosial, taun iki, kita bakal terus nambah kesadaran lan perlindungan.

Investasi kita bakal nggawe Jamaika luwih jero menyang digital

Kita miwiti 2023 ing tandha lorong amarga komitmen gedhe kanggo mbangun Jamaika minangka hub digital kanthi investasi ‘Digital Jamaica’ US $200 yuta ($31 milyar). Nganti saiki, kita wis ngentekake US $ 100 yuta kanggo ngirim kacepetan lan jangkoan data LTE sing super cepet, nggedhekake jaringan serat omah lan bisnis menyang paroki deso liyane, kalebu Clarendon lan Manchester. Kajaba iku, kita bakal ngrampungake fase pungkasan nginstal fasilitas siaran paling canggih kanggo OlahragaMax sajrone 2023.

Nganti saiki, investasi Digital Jamaica kita wis nyedhiyakake jangkoan LTE 99 persen lan tekan luwih saka 100,000 rumah tangga utawa luwih saka 500,000 wong Jamaika kanthi layanan Internet lan TV serat menyang omah sing bener. Ing sasi ngarep, kita bakal nggedhekake penyebaran lan nguatake jaringan kasebut amarga nyedhiyakake solusi konektivitas sing paling mantep lan lengkap sing bakal ngidini konsumen lan bisnis entuk manfaat saka tren teknologi sing bakal muncul ing taun iki.

Nalika pengaruh owah-owahan saka investasi kasebut kedadeyan ing saindhenging taun 2023, kita ngarepake mimpin solusi industri kanggo ngatasi pamblokiran telpon sing dicolong ing kabeh jaringan seluler ing Jamaika. Kita uga bakal ngunggahake advokasi kanggo paukuman sing luwih abot kanggo nyolong lan vandalisme peralatan telekomunikasi – kita ora bisa nanggung risiko kabeh keuntungan teknologi sing ditindakake Jamaika sajrone dekade kepungkur.

Miturut pendapat kita, 2023 bakal dadi taun Jamaika nggawe kemajuan gedhe kanggo nggawe masyarakat sing nyambung kanthi digital, didhukung dening lingkungan ekonomi sing kondusif, nggawe undang-undang, kader pencipta digital sing saya tambah akeh, kesempatan sing luwih gedhe kanggo sinau digital lan upskilling, lan progresif. pola pikir digital.

Nalika aku pamit marang Jamaika lan wong-wong sing luar biasa, aku pengin matur nuwun, utamane, tim karyawan sing kerja keras lan setya, pelanggan, pemangku kepentingan lan kanca-kanca merek Digicel amarga dadi bagian saka perjalanan digital sing fenomenal. Aku yakin yen, kerja bareng luwih apik, CEO sing bakal teka, Stephen Murad, lan tim sing duwe motivasi banget bakal menehi kontribusi positif kanggo ngamanake masa depan digital Jamaika.

— Jabbor Kayumov is the outgoing CEO of Digicel Jamaica.

Digicel nggunakake AI kanggo nambah pengalaman pelanggan nalika ngobrol karo Ruby, bot obrolan ing aplikasi MyDigicel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *