Manajer teknik Atlassian babagan pentinge kesetaraan gender, bimbingan lan inklusif w

Disparitas jender isih urip lan akeh banget ing ekosistem teknologi ing taun 2022. Apa kudu ngomong luwih banter supaya bisa dirungokake ing rapat utawa nglewati kesempatan sing mbutuhake jam kerja sing telat, wanita isih kudu ngatasi akeh tantangan kanggo nggawe tandha ing arena profesional. Sanajan angka kasebut nuduhake tren munggah ing partisipasi wanita ing industri teknologi India, dalan dawa lan rumit nalika nerangake perwakilan ing peran tech senior.

Ningkatake keluwesan kerja, kepemimpinan empati, bimbingan, lan liya-liyane, papan kerja kayata Atlassian pancen dadi majikan pilihan kanggo wanita sing pengin tuwuh ing karir. Menehi karyawan sawijining kesempatan kanggo nggawe kontribusi purposeful liwat karya utawa ndhukung macem-macem komunitas sing dadi bagean, Atlassian ngupayakake mbangun budaya sing ndhukung lan inklusif kanggo wong saka macem-macem latar mburi, jender, lan etnis.

Ritu Dagar lan Saraswati Hegde lelampahan minangka Managers Teknik ing Atlassian wis ora mung menehi kesempatan kanggo nambah techie ing wong, nanging uga wis diwanti-wanti kanggo njupuk munggah mentoring lan mbukak dalan kanggo pemimpin mangsa.

Sanajan dalan profesional Ritu lan Saraswati beda banget, semangate kanggo teknologi, sikap pemecahan masalah, lan ngupayakake pengaruh gedhe-gedhe ndadekake dheweke bisa mbangun perjalanan profesional sing solid ing teknologi lan kepemimpinan.

Saka Ghats Kulon nganti Jerman, Amerika Serikat nganti Lembah Silikon India

Lair lan gedhe ing Sirsi, Ghats Kulon, Saraswati seneng karo matematika lan ilmu pengetahuan. Katresnan dheweke kanggo ngrampungake teka-teki sing angel lan eksperimen nyebabake dheweke milih ilmu minangka sarana kanggo ngetutake semangate.

Pakaryan pisanan Saraswati yaiku ing Bosch ing taun 2006, sing diterusake kanthi deputasi jangka pendek menyang Stuttgart, Jerman menehi dheweke kesempatan kanggo kerja ing geografi anyar minangka lulusan anyar. Eksperimen lan sinau liwat macem-macem geografi lan demografi terus nalika dheweke nggayuh gelar master saka Universitas Santa Clara ing AS lan banjur kerja ing California suwene rong taun sadurunge bali menyang Bengaluru kanggo kerja ing IBM lan Intuit.

Aku wiwit mbangun eksposur minangka teknolog – wiwit ngurusi sistem warisan, mindhah layanan menyang awan umum, mbangun sistem mikro sing bisa diukur kanggo produk perusahaan nalika mimpin tim insinyur. Nalika iku aku nyadari karepku menyang peran manajerial, ujare Saraswati.

Sawise ditelpon, Saraswati gabung karo Atlassian ing taun 2020. Peran manajerial ing Atlassian menehi kesempatan kanggo nglatih, mentor, lan nyambungake karo wong-wong bebarengan karo manajemen pemangku kepentingan lan ngilangi ambiguitas. Nanging, daya tarik paling gedhe yaiku kebebasan nggawe tim saka jarak jauh sajrone pandemi.Iku [building a team remotely] mesthi tantangan, nanging uga nggawa kekuwatan ing aku. Mbangun tim wiwit awal nggawe aku luwih percaya diri lan diwasa minangka manajer teknik lan minangka salah sawijining atraksi paling gedhe kanggo pindhah menyang peran kepemimpinan,tambahe Saraswati.

Kanggo tresna teknologi

Tuwuh minangka putri saka perwira Angkatan Udara lan guru ing kluwarga sing stimulasi ing Delhi, Ritu tansah diwanti-wanti kanggo nemtokake dalan karire dhewe.

Dheweke miwiti karir ing 2011 karo Newgen ing ngendi dheweke lelungan ing India, sesambungan karo para pelanggan supaya luwih ngerti pratelan masalah, lan nuntun tim supaya bisa kerja. Tresna kanggo coding nggawa dheweke menyang perusahaan kayata Ixigo – ing ngendi dheweke kerja kanggo nambah pengalaman produkpesenan siji klik – lan MobiKwik ing ngendi dheweke entuk kesempatan pertama kanggo mbangun industri pambayaran lan uga mimpin tim kanthi mung kolega lanang.

Ritu gabung karo Atlassian ing 2019 kanggo entuk manfaat saka paparan global sing bakal ditindakake. Nanging, kesempatan kasebut mbuktekake luwih akeh. Atlassian, sampeyan minangka pemangku kepentingan ing pangembangan masarakat, sampeyan disaranake nandur modal akeh wektu kanggo wong. Sampeyan entuk kesempatan kanggo luwih jero babagan teknologi, lan nyilikake kanggo menehi kontribusi kanggo strategi sing luwih akeh kanthi padha. Atlassian menehi saben wong kebebasan kanggo milih lan tuwuh miturut kapentingane, Ritu ngandhani YourStory.

Dadi nangani pangembang utawa partner persona ing Atlassian Marketplace utawa dadi bagian saka program hiring kampus utawa ndhukung bocah-bocah wadon sing pengin ngupayakake teknologi ing Atlassian’s Dheweke Talks Tech(ing Atlassians entuk kesempatan kanggo nampilake pengaruh karyane karo komunitas teknologi lan menehi inspirasi kanggo wong liya), ing Atlassian wis nyumbang kanggo kemajuan sakabèhé Ritu ora mung minangka teknisi nanging uga minangka pimpinan.

Aku minangka bagean saka sawetara program kepemimpinan lan bimbingan, ing njero lan njaba Atlassian, ing ngendi kita ngupayakake para insinyur wanita sing ana ing macem-macem tahapan karir. Kita uga ndeleng masalah sing diadhepi komunitas LGBTQ + lan wanita sing ngadhepi diskriminasi amarga etnis. Yen ana kesempatan ing ngendi aku bisa nggawe prabédan kanggo kelompok sing kurang diwakili, aku seneng nerusake lan nindakake, Ritu kit.

Mbangun pemimpin mangsa

Dadi juara kanggo mbangun papan kerja sing inklusif ing ngendi wong bisa maju lan nggayuh tujuan kepemimpinan, Atlassian nawakake sawetara program kanggo para pamimpin sing kepengin banget, utamane wanita sing nggayuh peran kepemimpinan teknologi.

Sajrone interaksi karo YourStory, Saraswati njlentrehake babagan pengalaman dadi bagian saka program kasebut. Sinau manajemen wong minangka katrampilan sing relevan. Minangka manajer anyar, program mPAD Atlassian ngaktifake aku sinau lan sesambungan karo akeh pimpinan global liyane sing pancene mbantu aku nalika awal ing peran manajerial … Liwat program kita, Women’s LeaP, aku kudu sesambungan karo akeh insinyur saka Sydney sing padha aspirational, nanging perlu bimbingan supaya nuduhake impact saka karya ing cara sing luwih apik lan ngrancang path wutah. Aku rumangsa cukup puas yen aku bisa njupuk saka pengalamanku dhewe lan wis bisa nglatih lan nuntun dheweke, deweke ngomong.

Ngaktifake keseimbangan kerja-urip

Kekurangan wanita ing peran kepemimpinan disebabake faktor kayata kurang keluwesan, utamane nalika wanita nyoba ngimbangi kabutuhan kulawarga lan profesional, kurang empati kanggo pihak manajemen, lsp. Nanging, ing Atlassian, budaya kerja sing disebar nggampangake karyawan wanita nggawe keseimbangan antarane komitmen pribadi lan profesional.

Atlassian wis mlebu ing lingkungan kerja sing disebar lan kita wis ndeleng sawetara karyawan wanita bali menyang kerja sawise cuti maternitas, lan pas karo papan sing wis ditinggalake. Model kerja fleksibel perusahaan, budaya dokumentasi lan karya async mesthi mbantu ngatasi jurang kasebut,ujare Saraswati, mlebu.