Manajer Transformasi Keuangan – Senegal

JUDUL: Manajer Transformasi Keuangan

TIM / PROGRAM: SCI Change & Deployment, Program Internasional

LEASE: Kantor Wilayah utawa Kantor Negara, kanthi kerep lelungan menyang lokasi kantor negara liya

KELAS: Nat-2

DONGENG KONTRAK: 12 sasi, dianyari

PENGAMANAN ANAK:

Level 3: sing nduwèni kiriman bakal kerep kontak karo bocah-bocah lan/utawa nom-noman (contone seminggu utawa luwih) utawa intensif (contone, patang dina ing sasi utawa luwih utawa sewengi) amarga padha nggarap program negara; utawa ngunjungi program negara; utawa amarga padha tanggung jawab kanggo ngleksanakake polisi mriksa / vetting Staff proses.

TUJUAN ROLE:

Manajer Transformasi Keuangan minangka peran sing ana ing tim Change and Deployment sing wis digawe kanggo ngirim sawetara proyek prioritas dhuwur sing ngetrapake sistem lan proses bisnis anyar ing kantor negara Save the Children International (SCI).

Manajer Transformasi Keuangan tanggung jawab kanggo nyedhiyakake keahlian fungsional finansial lan akuntansi kanggo ndhukung negara kanggo ngetrapake S2P, Coding lan PRIME. Dheweke bakal ndhukung sukses ngrampungake kegiatan kesiapan uga menehi dhukungan praktis kanggo mbantu tim keuangan negara nyiapake lan ngatur owah-owahan kiriman langsung. Manajer Transformasi Keuangan tanggung jawab kanggo ndhukung kabeh kantor negara ing wilayahe lan bisa uga kudu menehi dhukungan menyang wilayah liyane, uga menehi masukan ing skala global kanggo nambah kualitas desain solusi lan pendekatan penyebaran. Kanggo 2022-2024 peran bakal tanggung jawab kanggo nyiapake negara kanggo implementasine New financial model coding. Amarga iki minangka posisi ‘roving’, kita ngarepake paling ora 60% wektu digunakake kanggo lelungan kanggo ndhukung kantor negara.

LINGKUP PERANAN:

Lapor menyang: Pimpinan Transformasi Global- Keuangan kanthi garis putus-putus menyang Direktur Keuangan Daerah (basis ing Wilayah)

Dimensi Peran

  • Nutup kerjasama karo Manajer Ganti Regional lan Pelatih Transformasi Bisnis sing adhedhasar ing wilayah kasebut kanggo njamin keselarasan lengkap babagan kemajuan, risiko lan masalah proyek.
  • Keterlibatan ekstensif karo tim proyek coding lokal, tim regional lan SMT, uga tim negara liyane lan SMT

Tingkat Gaji taunan: XOF 26.200.000 kanggo XOF 35.000.000 (tawaran bakal adhedhasar pengalaman / usaha internal lan kasedhiyan financial. SCI nawakake paket keuntungan competitive njaba gaji).

BIDANG KUNCI AKUNTABILITAS

Komitmen stakeholder

  • Melu karo Direktur Keuangan, lan anggota SMT liyane sing cocog, kanggo nerangake alasan strategis kanggo proyek kasebut lan mesthekake tuku
  • Mimpin ing coding telpon engagement lan kick off
  • Tahan telpon mriksa saben minggu karo pimpinan proyek
  • Njaga ringkesan strategis rencana penyebaran ing RO lan kinerja drive

Kegiatan kesiapan lan prasyarat

  • Nyedhiyakake keahlian fungsional supaya negara bisa ngrampungake kegiatan kesiapan teknis
  • Nyedhiyani pandhuan lan ndhukung kantor negara ing validasi data sing dibutuhake minangka bagean saka kesiapan

Ganti evaluasi lan solusi dampak

  • Priksa manawa pengaruh pangowahan kanggo proses keuangan lan tim dimangerteni kanthi lengkap lan rencana wis ditindakake kanggo ngatur iki kanthi efektif ing tingkat kantor negara.
  • Nyedhiyani dhukungan lan tuntunan supaya negara bisa ngetrapake owah-owahan ing proses bisnis lan kabijakan ing tim keuangan

Tes ditampa pangguna

  • Ndhukung tim keuangan kantor negara kanggo ngrampungake UAT kanggo proses keuangan sing kena pengaruh

Latihan, kepelatihan lan dhukungan post-go-live

  • Nggampangake kursus online lan ngirim sesi latihan babagan alat teknis
  • Nyedhiyani pembinaan babagan proses anyar
  • Nyedhiyani dhukungan kanggo ngatasi masalah lan pindhah menyang fungsi Pusat lan tim proyek ing ngendi solusi ora bisa ditemokake ing tingkat lokal

Transisi menyang BAU lan perbaikan terus-terusan

  • Rekomendasi perbaikan kanggo solusi (loro proses bisnis lan sistem) kanggo luwih nyukupi kabutuhan kantor negara lan yen perlu, mundhakaken panjalukan owah-owahan menyang Papan Persetujuan Ganti
  • Ngleksanakake rencana siaran langsung kalebu mbukak sesi refresher karo negara sing dibutuhake
  • Netepake lan menehi dhukungan kanggo negara sing dibutuhake
  • Priksa manawa pelajaran sing disinaoni dituduhake ing fungsi keuangan global lan ing wilayah kasebut (umpamane kanthi sesi pimpinan ing rapat Keuangan Daerah)
  • Priksa manawa peran lan tanggung jawab BAU Keuangan wis dingerteni wiwit wiwitan implementasine
  • Nggampangake transisi lancar menyang BAU kanggo tim keuangan

PERILAKU (Nilai ing Praktek)

Tanggung jawab:

  • tanggung jawab dhewe kanggo persiapan sing efektif lan pas wektune, gulung lan konsolidasi kabeh implementasi proyek sing dipilih ing kabeh negara sing ditugasake
  • tanggung jawab kanggo nggawe keputusan, ngatur sumber daya kanthi efisien, nggayuh lan model peran Save the Children.
  • Negara lan wilayah tanggung jawab kanggo nindakake tanggung jawabe – menehi kebebasan kanggo ngirim kanthi cara sing paling cocog ing pendekatan C&D SCI, menehi pandhuan sing dibutuhake kanggo nambah kinerja

ambisi:

  • nerjemahake tujuan ambisi lan tantangan kanggo awake dhewe kanthi tumindak proaktif lan keterlibatan lan nyengkuyung staf negara sing relevan, tanggung jawab kanggo pangembangan pribadine dhewe lan nyengkuyung staf negara sing cocog kanggo nindakake perkara sing padha.
  • akeh nuduhake visi pribadi kanggo Save the Children, melu lan menehi motivasi marang wong liya
  • berorientasi masa depan, mikir kanthi strategis lan ing skala global

Kolaborasi:

  • mbangun lan njaga hubungan sing efektif, karo tim C&D, staf negara, tim manajemen regional lan PMO
  • nilai bhinéka, ndeleng iku minangka sumber kekuatan competitive
  • gampang dicedhaki, apik ngrungokake, gampang diajak.

Kreativitas:

  • ngembangake lan nyengkuyung solusi anyar lan inovatif
  • gelem njupuk risiko disiplin.

Integritas:

  • jujur, nyengkuyung keterbukaan lan transparansi; nuduhake tingkat integritas sing paling dhuwur

KUALIFIKASI

Dididik kanggo tingkat gelar / pengalaman kerja sing setara

NGALAMI lan SKILLS

  • Paling ora 3-5 taun pengalaman kerja ing tim Keuangan kantor negara SCI
  • Pengalaman lan kemampuan kanggo mimpin, nggampangake lan mengaruhi owah-owahan lan ngirim proyek utama sing mengaruhi proses bisnis lan sistem ing lapangan
  • Kemampuan sing wis kabukten bisa kerja ing organisasi matriks sing kompleks lan akeh jaringan lan pengaruhe liwat ‘daya alus’
  • Pengalaman sadurunge, lan efektif banget ing, nuntun lan nglatih wong liya
  • Pengalaman ngrampungake masalah rumit liwat analisis, definisi cara sing jelas lan njamin tuku
  • Katrampilan interpersonal sing apik banget, kemampuan sing wis kabukten kanggo melu para pemangku kepentingan
  • Kawruh lan pengalaman nggarap metodologi proyek standar
  • Orientasi asil sing kuat lan pendekatan proaktif
  • Katrampilan komunikasi sing apik, lancar ing basa Inggris sing ditulis lan diucapake (Prancis ing WCA, Spanyol ing LAC, Arab kanggo MEEE)
  • Mahir ing MS Word, Excel lan PowerPoint
  • Kekarepan lan kemampuan kanggo lelungan ing wilayah sekitar 60%
  • Komitmen kanggo nyimpen nilai-nilai Anak

Dipengini

Carane nglamar

Mangga tindakake link iki kanggo nglamar: https://www.aplitrak.com/?adid=YS50YW1iYS41ODQwMC4xMjE4NUBzYXZldGhlY2hpbGRyZW5hby5hcGxpdHJhay5jb20

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *