Masalah utama ing transformasi digital end-to-end

Sumber gambar: istock.com/-Weedezign

Tom Wright, kepala digital lan keterlibatan ing NDL Software mbukak pertimbangan utama kanggo sukses transformasi digital end-to-end ing sektor publik Inggris

Nalika transformasi digital tetep dhuwur ing agenda kanggo organisasi ing sektor publik, akeh sing ngalami kesulitan ing implementasine.

Senadyan teknologi kanggo otomatisasi, ngatur alur kerja lan integrasi data wis kasedhiya, organisasi ora tansah nyedhaki masalah kasebut kanthi cara sing bener, lan asring mung entuk owah-owahan cilik.

Pengalaman nyaranake dheweke kadhangkala nglirwakake faktor kunci kanggo mesthekake yen transformasi bisa rampung, lan dheweke kudu mikir babagan sawetara masalah kanggo ngrampungake ambisi kasebut.

Nalika milih teknologi, tujuan utama yaiku ngembangake alur kerja digital sing efektif, saka interaksi pertama pangguna layanan, nganti ngawasi lan nglaporake internal.

Otomasi minangka faktor penting, ing ngendi bot-bot piranti lunak nindakake tugas sing luwih rutin, aturan sing didorong lan nyedhiyakake dividen gedhe babagan produktivitas lan linuwih. Kode murah mbukak kemungkinan anyar, ngidini tim nggawe otomatisasi lan alur kerja sing rumit liwat template sing disederhanakake – tanpa mbutuhake pengalaman coding sing ekstensif.

API nalika cocok

Ana pilihan liyane ing nggunakake antarmuka program aplikasi kanggo nggampangake transfer Gamelan saka dataset sing dipilih saka siji sistem kanggo liyane kanggo ndhukung alur kerja. Iki teka karo masalah sing akeh sistem warisan ora dirancang kanggo API lan sawetara supplier njaluk tag rega abot supaya kasedhiya. Ana kedadeyan sing dudu unsur realistis kanggo masa depan sing bisa diramal lan luwih becik mikir babagan ‘API yen cocok’.

Sampeyan uga perlu kanggo mesthekake yen macem-macem sistem ing proses diintegrasi kanthi bener kanggo mesthekake data mili kanthi efektif tanpa campur tangan manungsa. Integrasi karo sistem sing ana bisa dadi rumit banget – organisasi mbutuhake tampilan sing jelas babagan syarat sadurunge nindakake migrasi utawa transformasi.

Iki kabeh bisa didhukung dening platform kayata NDL Evolve, sing ngerteni papat produk tanpa kode/kode rendah, dibangun ing teknologi orkestrasi Hub perusahaan – ndhukung digitalisasi, otomatisasi lan integrasi proses sing didorong data.

Penting kanggo tetep agnostik teknologi, amarga ora realistis kanthi finansial kanggo entuk teknologi anyar kanggo saben tahap transformasi, lan organisasi apa wae kudu ngoptimalake aplikasi lan platform sing isih bisa nindakake proses kasebut kanthi efektif. Iku nyumbang kanggo gaweyan supaya vendor lock-in, dadi liwat-gumantung ing teknologi saka siji supplier karo sethitik orane katrangan kanggo ngganti.

Ana uga perlu kanggo mikir serius babagan faktor non-teknologi. Penting kanggo ngerti persis apa data sing dibutuhake sajrone proses. Ing sawetara kasus, tantangan muncul nalika data kunci ilang utawa kualitase kurang, lan salah sawijining prioritas yaiku mriksa kanthi teliti lan mesthekake yen sistem otomatis ngumpulake kabeh sing dibutuhake.

Solah bawa lan budaya

Owah-owahan prilaku lan masalah budaya iku penting, lan pimpinan transformasi kudu siyap nggunakake pengalaman tim sing melu ing inisiatif awal kanggo juara nggunakake teknologi, nyorot keuntungan lan nggawe kasus kanggo nggunakake luwih akeh.

Garis wewenang lan alokasi anggaran kadhangkala bisa nyebabake masalah. Nalika iki minangka masalah sing terus-terusan, bisa diatasi nalika tim IT utawa siji organisasi kanthi jelas diidentifikasi minangka pimpinan, kanthi persetujuan yen duwe anggaran sing cocog utawa wong liya nyumbang nalika nggawe investasi.

Prioritas liyane yaiku fokus ing proses. Sawetara organisasi wis sinau kanthi pengalaman yen nyoba nambah proses sing ringkih mung kanthi digitalisasi lan ngotomatisasi macem-macem tugas ora bakal menehi keuntungan nyata lan bisa nggawe kahanan luwih elek.

Kanggo ngindhari iki, kudu ana pemeriksaa proses end-to-end saka panjalukan pangguna layanan nganti pangiriman layanan – ngenali ngendi bisa ditingkatake kanthi antarmuka seluler utawa formulir, otomatisasi data lan alur kerja lan kesiapan kanggo ngrancang maneh yen perlu.

Baleni lan dandan

Ing ngisor iki kabeh iku perlu kanggo ngerteni manawa fitur lan prioritas ing transformasi digital mesthi bakal diganti amarga teknologi lan kabutuhan umum berkembang. Perlu dicedhaki minangka evolusi, nglibatake sawetara owah-owahan cilik. Iki ndadekake perlu kanggo fokus ing tugas ing siji proses, ngowahi siji-sijine, mesthekake padha bisa lancar bebarengan, banjur pindhah menyang sabanjuré – ‘baleni lan nambah’.

Iki teka kanthi mikir babagan apa tegese ‘end to end’, ndeleng carane proses bisa digunakake ing konteks sing luwih jembar kanggo nggarap kabecikan umum. Maneh, iki bakal diganti lan mbutuhake tampilan anyar babagan proses lan unsur digitale.

Owah-owahan sing terus-terusan nyebabake panjaluk anyar ing organisasi sektor publik, nanging bisa nggawe pilihan teknologi lan ngembangake kemampuan sing bakal nglengkapi dheweke kanggo ngatasi masalah kasebut sajrone jangka panjang.

Pamriksan sing luwih rinci babagan masalah kasebut kasedhiya ing kertas putih, Transformasi digital end-to-end kanggo layanan umum sing luwih apik, diprodhuksi dening UKAuthority kanthi asosiasi karo piranti lunak NDL. Bisa diundhuh saka kene

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *