Medicare kanggo Deleng Luwih Cepet babagan Panggunaan Antipsikotik ing Omah Perawat

WASHINGTON – Pusat Layanan Medicare & Medicaid (CMS) ngumumake dina Rebo sing bakal nliti resep antipsikotik ing panti jompo lan uga menehi informasi marang konsumen babagan kutipan sing dibantah omah.

“Presiden Biden nerbitake telpon kanggo tumindak kanggo ningkatake kualitas panti jompo ing Amerika, lan HHS tumindak supaya wong tuwa, wong cacat, lan liya-liyane sing manggon ing panti jompo nampa perawatan kualitas paling dhuwur,” ujare Sekretaris HHS Xavier Becerra ing a release penet. “Ora ana warga panti jompo sing kudu didiagnosis kanthi skizofrenia kanthi ora bener utawa diwenehi antipsikotik sing ora cocog. Langkah-langkah sing ditindakake saiki bakal mbantu nyegah kesalahan kasebut lan menehi katentreman atine kulawarga.”

CMS ujar manawa wiwit wulan iki, bakal “nglakokake audit sing ditargetake ing njaba situs kanggo nemtokake manawa panti jompo ngevaluasi kanthi akurat lan menehi kode kanggo wong sing didiagnosis skizofrenia. obat-obatan,” sing “utamane mbebayani” kanggo warga panti jompo amarga efek samping bisa ngrusak, lan bisa nyebabake pati.

Chris Laxton, direktur eksekutif AMDA – The Society for Post-Acute and Long-Term Care Medicine, asosiasi direktur medis panti jompo, ngandhani MedPage Dina iki sing nalika klompok wis “tansah didhukung akuntabilitas watara nggunakake cocok saka obat antipsikotik,” njupuk sakabèhé antipsikotik nggunakake minangka langkah kasar saka perawatan cocok.

“Kita ngerti manawa ora ana rong fasilitas sing padha karo populasi pasien,” ujare Laxton. “Sawetara bisa uga mbutuhake resep antipsikotik sing cocog.”

Dheweke nambahake yen ana “pasien demensia lan psikosis sing antipsikotik mbiyantu lan ora dikategorikake ora cocog.” Dheweke uga ngelingake manawa fasilitas bisa dadi ragu-ragu kanggo njupuk pasien sing duwe diagnosis sing sah lan mbutuhake antipsikotik amarga bakal nambah tingkat umume lan nambah pengawasan.

“Mesthi ana pitakonan babagan diagnosis skizofrenia lan resep antipsikotik sing ora cocog,” ujare Laxton. “Ing sisih liyane, kita butuh langkah-langkah sing ora nggawe kahanan ing panti jompo nolak nampa pasien utawa ing ngendi diagnosis didorong kanthi kepinginan supaya ora dihukum.”

David Gifford, MD, MPH, kepala petugas medis saka American Health Care Association / National Center for Assisted Living (AHCA / NCAL), ujar ing pratelan manawa panggunaan antipsikotik ing panti jompo wis mudhun 40% sajrone dekade kepungkur, lan nyathet. : “Ing akeh kasus, dokter sing ora langsung afiliasi karo fasilitas perawatan jangka panjang diagnosa pasien lan menehi resep obat kasebut.”

LeadingAge, klompok sing makili luwih saka 5.000 panyedhiya layanan tuwa nirlaba, ngapresiasi tumindak CMS. “LeadingAge ndhukung upaya kanggo ngatasi masalah panggunaan obat antipsikotik sing ora cocog ing antarane panyedhiya kabeh jinis,” ujare Katie Smith Sloan, presiden lan CEO organisasi, ing pratelan. Dheweke nyathet yen LeadingAge mimpin nggawe Kemitraan Nasional kanggo Ngapikake Perawatan Demensia ing Nursing Homes, program sing diawasi CMS.

“Akeh sing wis digayuh wiwit program kasebut diwiwiti ing taun 2012, lan panti jompo pantes diapresiasi kanggo kemajuan kasebut,” ujare.

“Nanging ana liyane sing kudu ditindakake,” dheweke terus. “Kita ngerti tantangan kanggo ngetrapake alternatif kanggo obat-obatan, utamane yen program sing nyuda panggunaan antipsikotik mbutuhake staf luwih utawa khusus … Nanging, iki minangka masalah serius babagan perawatan lan kualitas urip kanggo warga. Panggunaan obat-obatan sing ora cocog bisa kompromi kesehatan sakabèhé wong. Yen penegakan langkah-munggah dibutuhake, kita ndhukung pendekatan kasebut. Ing wektu sing padha, kita nggusah CMS kanggo ngatasi masalah panggunaan antipsikotik sing ora cocog ing antarane panyedhiya kabeh jinis … Healthcare minangka olahraga tim; kabeh panyedhiya ing sistem kasebut kudu ditindakake kanthi pangarepan sing padha.”

Ing ngarep liyane, CMS uga ngumumake bakal nyakup kutipan sing disengketakan — saliyane sing ora ana regejegan — ing database panti jompo Care Compare. “Saiki, nalika fasilitas mbantah kekurangan survey, kekurangan kasebut ora dikirim menyang Care Compare nganti proses perselisihan rampung,” ujare CMS ing release. “Proses iki biasane njupuk kira-kira 60 dina; Nanging, sawetara kasus bisa njupuk maneh. Nalika jumlah cacat nyata ing regejegan relatif cilik, padha bisa kalebu kedadean abot saka non-compliance “kalebu sing bisa mimpin kanggo ciloko serius.

“Nampilake informasi iki nalika lagi regejegan bisa bantuan konsumen kanggo nggawe pilihan liyane informed nalika nerangake ngevaluasi fasilitas,” agensi ngandika. “Informasi anyar iki bakal wiwit katon ing Care Compare tanggal 25 Januari 2023.”

Laxton sedhih yen kabijakan kasebut bakal nggawe kahanan “guilty nganti kabukten ora salah” kanggo panti jompo.

Ing statement, Gifford ngandika sing nalika AHCA / NCAL appreciate CMS efforts kanggo nambah sistem rating sawijining, “dramatis downgrading kabeh ratings adhedhasar siji ukuran asil ing informasi mblusukake lan nimbulaké liyane kebingungan konsumen. Iku dadi saya angel kanggo konsumen nggunakake Care. Bandhingake kanggo ndeleng lan ngerti apa sing paling penting nalika nggoleki panti jompo.”

  • Joyce Frieden ngawasi jangkoan MedPage Today ing Washington, kalebu crita babagan Kongres, Gedung Putih, Mahkamah Agung, asosiasi perdagangan kesehatan, lan lembaga federal. Dheweke duwe pengalaman 35 taun babagan kebijakan kesehatan. Tindakake

  • pengarang['full_name']

    Kristina Fiore mimpin tim laporan perusahaan & investigasi MedPage. Dheweke wis dadi wartawan medis luwih saka sepuluh taun lan karyane wis diakoni dening Barlett & Steele, AHCJ, SABEW, lan liya-liyane. Kirimi tips crita menyang k.fiore@medpagetoday.com. Tindakake

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *