Metaverse “yada yada yada” – Anything World ngasilake $7.5m

Startup Anything World sing berbasis ing London wis ngunggahake $7.5m kanggo tuwuh tim amarga ngluncurake piranti lunak AI-powered sing ngidini para pelanggan nggawe animasi 3D kanthi katrampilan coding nol.

Investasi kasebut saka Alumni Ventures, Acrew Capital, Warner Music Group, NGC Ventures, Supernode Ventures, GameTech Ventures lan GFR Fund.

Teknologi perusahaan kasebut ngidini pangguna njupuk model 3D statis sing wis ana lan urip maneh. Dadi, yen sampeyan mbangun alas 3D ing jagad maya, lan sampeyan duwe sawetara model 3D babagan apa sing dikarepake kewan kasebut, teknologi sing didhukung mesin Anything World bakal nggawe balung virtual ing kewan kasebut, ngidini iku kanggo pindhah ing cara lifelike.

Gif nggambarake carane Anything World nambahake gerakan menyang model statis

hype metaverse

Babak kasebut ana ing tengah-tengah minat investasi metaverse taun iki, miturut data saka Dealroom. Investasi menyang wiwitan sing diwenehi tag “metaverse” ing platform kasebut mudhun saka dhuwur $ 2.8bn ing Q2 dadi $ 446m ing Q3, minangka kapentingan pangguna kurang mengaruhi platform sadurunge hyped lan Mark Zuckerberg kang Meta PHK 11k karyawan.

Anything World cofounder Sebastian Hofer ngandika sing, nalika akeh investor wis seduced dening hype metaverse ing taun pungkasan, perusahaan kang mbangun alat sing uga migunani kanggo klien sing ora duwe kapentingan kanggo mlumpat ing Zuckerberg bandwagon.

“Nalika hype metaverse ana ing dhuwur lan crypto pancen kuwat, kabeh wong meksa kita dadi Web3, ngeculake token lan token Anything World, yada yada, yada,” ujare. “Kita sengaja ora pengin nglakoni.”

Tinimbang nyelehake endhog ing bakul metaverse, Anything World uga duwe klien gedhe kaya Ubisoft sing ngembangake game video lan pengalaman virtual sing ora dirancang kanggo Web3.

ngirit biaya

Cofounder Gordon Midwood ujar manawa, nalika perusahaan kaya Ubisoft duwe katrampilan kanggo nggawe animasi model 3D dhewe, nggunakake teknologi Anything World bisa nyuda biaya kanggo barang kaya prototipe.

“Dheweke bisa kanthi cepet mbangun donya 3D sing urip kanggo game anyar lan yen wis rampung prototyping kanthi cepet, dheweke bakal miwiti mbangun game sing nyata,” ujare. “Pelanggan saiki ujar manawa bisa ngirit nganti 40% nganti 50% wektu lan produksi aplikasi 3D.”

Uga klien kaya studio game, Anything World uga nggarap perusahaan kaya Warner Music sing pengin nggawe pengalaman lan aplikasi virtual kanggo pangguna, lan Hofer percaya yen panjaluk jagad virtual iki bakal tetep kuwat, metaverse utawa ora.

“Sanajan akeh wong sing kelangan dhuwit kanthi ide crypto utawa JPEG monyet apa wae sing dituku, aku mikir yen ora ana amarga kita mung nggawe pilihan lan sekop kanggo alat pangripta,” ujare. “Pengalaman game interaktif ora bakal mati.”

Apa wae basis klien sing maneka warna ing saindenging Web3 lan Web2 bakal nyetel kanthi apik kanggo ngatasi ambruk kapentingan metaverse. Sawetara investor katon beda, karo Ron Levin, partner ing Alumni Ventures, negesake manawa perusahaan nggawe “platform pembelajaran mesin paling canggih kanggo nguatake pangembang metaverse”.

Apa kabeh iku mung hype utawa ora, napsu kanggo alat animasi sing murah kaya Anything World’s ora mungkin menyang ngendi wae.

Tim Smith minangka pertandhingan Iberia Sifted. dheweke tweets saka @timmpsmith

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *