Mikir Sekolah Swasta? Punika Carane Miwiti

Kabupaten Bucks

Sekolah George-Newtown

Sekolah Quaker iki wis dadi pokok ing Bucks County wiwit 1893 lan omah kelas 9-12. A co-ed asrama lan sekolah dina, George School nawakake 20 kursus AP lan 25 tim olahraga. Keanekaragaman minangka setelan kuat saka George School, kanthi 44 negara lan 20 negara sing diwakili ing badan siswa. Miturut situs web, George School uga minangka salah sawijining sekolah asrama AS sing nawakake Program Diploma International Baccalaureate (IB); kurikulum rong taun tantangan sing njupuk Panggonan sak junior lan senior taun.

Sekolah Solebury – Pangarep-arep Anyar

Sekolah Solebury ing New Hope minangka sekolah swasta non-sektarian sing diadegake ing taun 1925. Tujuane yaiku supaya para siswa lan fakultas bisa sinau minangka upaya sing nyenengake. Nawakake 11 kursus AP, 17 tim olahraga, lan 21 ekstrakurikuler, Sekolah Solebury uga nduweni tingkat kelulusan 100%. Ukuran kelas rata-rata udakara 11 siswa kanthi rasio siswa-guru 6:1.

Kudus Prep – Bensalem

Salah sawijining sekolah persiapan Katolik sing paling apik kanggo bocah lanang ing wilayah kasebut, Holy Ghost narik kawigaten para siswa saka meh 100 sekolah dasar lan menengah ing Pennsylvania lan New Jersey. Kulawarga bisa nyana awak mahasiswa watara 430 karo 16 olahraga lan 20 kelas AP ditawakake. Busana formal sing kalebu blazer, dasi, lan celana dibutuhake.

Sekolah Tinggi Villa Joseph Marie – Holland

Villa Joseph Marie minangka salah sawijining sekolah Katolik sing paling dhuwur ing wilayah kasebut. Sekolah kabeh bocah-bocah wadon iki duwe rasio siswa-kanggo-guru 8: 1 lan 100% lulusan kasebut pindhah menyang perguruan tinggi patang taun. Siswa ditawakake 22 kursus AP, 15 olahraga, lan 21 ekstrakurikuler. Seragam dibutuhake.


philadelphia

Germantown Friends School

Dianggep minangka salah sawijining sekolah swasta sing paling apik ing negara kasebut, Germantown Friends School minangka Quaker, co-ed, sekolah dina sing ana ing bagean Germantown ing Philadelphia. Germantown Friends nduweni tingkat kelulusan 100% lan nawakake ukuran kelas cilik kanthi rasio siswa-kanggo-guru rata-rata 5:1. Ora mung sekolah kasebut duwe program STEM sing apik, nanging uga nawakake 13 olahraga lan 74 ekstrakurikuler. Kajaba iku, Januari utawa “J-Term” uga ditawakake yaiku program kursus mini sing “nyedhiyakake guru lan siswa papan kanggo eksperimen, investigasi, lan refleksi.”

Sekolah Persiapan St. Yosep

Prep St. Joe iku salah siji saka Katulik paling kondhang, kabeh-lanang sekolah ing wilayah. Dumunung ing tengah-tengah Philadelphia, kutha iki nawakake pengalaman kampus sing unik kanggo para siswa lan guru. The Prep pracaya “siswa entuk TWO pendidikan-siji ing kelas, lan siji saka donya ing saubengé-loro-lorone nggawe wong enom sing padhang, hasrat lan uga ngandika, siap kanggo njupuk ing College lan donya!” Badan siswa meh 900 duwe tingkat kelulusan 100% lan ditawakake 17 kursus AP, 22 olahraga, lan 32 ekstrakurikuler. Busana formal jas lan dasi dibutuhake.

Kanca Pilih Sekolah

Dumunung ing Center City, Friends Select minangka Quaker, sekolah co-ed sing gampang diakses kanthi transportasi umum utawa mlaku-mlaku. Sekolah kasebut nganggep kutha minangka ruang kelas lan pengin para siswa ngrasakake bagean saka kain kutha. Bubar, sekolah iki wis nambah kampus kanggo saiki kalebu bangunan STEAM anyar kanggo Sekolah Luhur. Kanthi jumlah siswa sing beda-beda udakara 600, rasio rata-rata siswa-kanggo-guru 7: 1 mbantu mbantu tingkat kelulusan 100% sekolah.

Sekolah Piagam William Penn

Dumunung ing kampus 44-hektar ing East Falls, William Penn Charter minangka sekolah Quaker co-ed kanthi tingkat kelulusan 100%. Founded in 1689, wis tradisi sugih pendidikan sing luwih dhuwur ing wilayah lan nawakake 14 kursus AP lan 18 olahraga . Kanggo sing nduweni kualifikasi, sekolah kasebut uga nawakake program bantuan finansial adhedhasar kabutuhan.

Akademi Springside Chestnut Hill

Yen sampeyan lagi nggoleki sekolah kanthi kampus sing jembar, goleki ora luwih saka Akademi Springside Chestnut Hill. Sekolah non-sektarian iki mapan ing kampus 62 hektar ing Chestnut Hill. Sanajan jumlah siswa luwih gedhe meh 1.200 siswa, ukuran kelas rata-rata udakara 15 siswa. Siswa ditawakake 13 kursus AP, 17 olahraga, lan 16 ekstrakurikuler. Busana lan seragam sekolah beda-beda ing tingkat kelas.


Montco

Sekolah Baldwin – Bryn Mawr

Dikenal minangka salah sawijining sekolah swasta sing paling apik ing wilayah kasebut, Sekolah Baldwin wis dadi landasan kanggo pendidikan sing luwih dhuwur ing Montco wiwit taun 1888. Sekolah kasebut nyathet misi minangka sekolah persiapan kuliah sing “ngembangake bocah-bocah wadon sing bakat dadi percaya diri. wanita enom kanthi sesanti, pangerten global, lan kompetensi kanggo menehi kontribusi sing signifikan lan langgeng kanggo jagad iki. Siswa ditawakake macem-macem kursus kalebu ilmu komputer lan teknik, basa, matematika, lan seni rupa. 14 tim olahraga uga ditawakake.

The Hill School – Pottstown

Sekolah Hill minangka sekolah ko-ed, non-sektarian lan sekolah asrama kanthi reputasi duwe lingkungan sinau sing cedhak. 80% saka awak mahasiswa minangka asrama kanthi akeh sing teka saka Kanada, China, Hong Kong, Korea Selatan, lan Vietnam. Saliyane 28 kursus AP sing ditawakake, The Hill School uga duwe 21 olahraga sing kasedhiya kanggo para siswa.

Sekolah Haverford – Haverford

Kanthi meh 140 taun pengalaman ing pendidikan sing luwih dhuwur, The Haverford School wis dadi pilihan utama minangka kabeh lanang, sekolah non-sektarian ing wilayah. Kanthi macem-macem siswa luwih saka 900, Sekolah Haverford nawakake lingkungan belajar sing kompetitif nanging menarik. Ukuran kelas rata-rata udakara 16 siswa kanthi rasio siswa-guru 8:1. Sekolah kasebut uga nawakake 18 olahraga lan 34 ekstrakurikuler.

Friends Central School – Wynnewood

Friends Central punika co-ed, Quaker sekolah sprawled tengen 41 hektar lan loro kampus ing Wynnewood. Nduwe tingkat kelulusan 100% lan rasio siswa-guru 6: 1. Saliyane macem-macem kursus AP sing ditawakake, salah sawijining sorotan program Sekolah Tinggi yaiku Seri Kuliah Terhormat sing nampani sarjana kondhang menyang kampus kanggo kursus lan kuliah.


Hunterdon

Sekolah Persiapan Hunterdon – Califon

Kanthi awak siswa kurang saka 100, Sekolah Persiapan Hunterdon nawakake pilihan sekolah swasta non-sektarian sing intim ing Hunterdon County. Miturut situs web kasebut, para siswa diselehake ing ruang kelas sing cocog karo kronologis, sosial, lan emosional. Sekolah kasebut nawakake macem-macem kegiatan pengayaan uga program magang siswa ing ngendi siswa bisa nyiapake karir sawise lulus.

Akademi Kristen Pangarep-arep Kita – Ringoes

Akademi Kristen Harapan kita minangka sekolah Kristen co-ed sing nglayani siswa saka pra-K nganti kelas rolas. Dikenal amarga ukuran kelas sing cilik, Our Hope uga nawakake program dhukungan sinau kanggo siswa sing duwe disleksia lan beda sinau adhedhasar basa utawa entheng. Lima olahraga lan rong ekstrakurikuler uga ditawakake.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *