MPEG LA Njupuk Tindakan kanggo Mbantu Adoption VVC

DENVER–(BUSINESSWIRE)–MPEG LA, LLC dina iki ngumumake langkah-langkah kanggo nggawa lisensi kolam renang kanggo Versatile Video Coding, utawa VVC (dikenalake menyang pasar tanggal 27 Januari 2022), selaras karo kasunyatan pasar sing bakal mbebasake para pelaksana kanggo nandur modal ing adopsi VVC.

Kaping pisanan, pengecualian royalti kanggo produk piranti lunak VVC mandiri (ora nganggo utawa nganggo piranti keras) sing Didol (kanthi utawa tanpa ganti rugi utawa pertimbangan) menyang pangguna pungkasan kasedhiya kanggo Penerima Lisensi VVC sing duwe komitmen kanggo dadi Lisensi kanggo Lisensi VVC MPEG LA yen padha utawa Afiliasi sing saiki utawa ing mangsa ngarep duwe hak kanggo lisensi utawa sublisensi VVC Paten Penting. Produk sing ditrapake waiver isih bakal entuk manfaat saka jangkoan minangka produk sing dilisensi miturut Lisensi VVC.

Kapindho, diskon royalti VVC 25% kasedhiya kanggo Penerima Lisensi VVC sing mlebu lan tundhuk karo Lisensi Portofolio Paten AVC MPEG LA, Lisensi Portofolio Paten HEVC lan Lisensi Portofolio Paten VVC.

“We congratulate sing nduweni paten VVC kanggo pangerten lan foresight ing ngadopsi inisiatif iki,” ngandika Larry Horn, Presiden lan CEO MPEG LA. “Investasi ing e-commerce anyar lan layanan sing didhukung pengiklan sing nggunakake piranti lunak mandiri bakal mimpin adopsi video generasi sabanjure lan inisiatif kasebut bakal nampung. Kajaba iku, dheweke nyedhiyakake dalan kanggo nyuda biaya nggabungake teknologi coding video generasi sabanjure ing piranti sing kalebu teknologi coding warisan. Sajrone luwih saka 25 taun minangka pimpinan pasar ing donya babagan standar lisensi video digital, MPEG LA ngajeni yen keputusan kanggo ngetrapake standar video anyar kudu ditindakake pasar adhedhasar faktor teknis, ekonomi lan liyane. Pasar ora nggawe model bisnis babagan syarat lisensi. Iki nggawe model bisnis kanggo ngasilake produk anyar sing nambah kualitas urip, lan syarat lisensi kudu digarap tinimbang dadi alangan kanggo adopsi.

Informasi liyane babagan Lisensi VVC MPEG LA uga diskon royalti VVC lan pengecualian produk piranti lunak bisa ditemokake ing kene.

Tujuan MPEG LA yaiku kanggo nawakake akses ing saindenging jagad menyang Paten Penting VVC sabisa kanggo kabeh wong kanthi syarat sing padha miturut lisensi siji. Sembarang pihak sing pracaya duwe paten sing penting kanggo standar VVC, olèh ngirim kanggo evaluasi esensial dening ahli paten MPEG LA lan dilebokake ing Lisensi yen ditemtokake penting. Katentuan lan tata cara sing ngatur pengajuan paten bisa uga dijaluk ing kene.

MPEG LA, LLC

MPEG LA minangka panyedhiya lisensi siji-mandeg ing donya kanggo standar lan platform teknologi liyane. Wiwit taun 1990-an, iki dadi pionir kolam paten modern sing mbantu ngasilake standar sing paling akeh digunakake ing sejarah elektronik konsumen lan ngembangake akses menyang teknologi terobosan liyane. MPEG LA wis ngoperasikake program lisensi kanggo macem-macem teknologi sing dumadi saka luwih saka 26.000 paten ing 120 negara kanthi 285 sing duwe paten lan sawetara 7.300 sing duwe lisensi. Kanthi ngewangi pangguna kanggo ngetrapake pilihan teknologi, MPEG LA nawakake solusi lisensi sing nyedhiyakake akses menyang properti intelektual dhasar, kebebasan kanggo operate, nyuda risiko litigasi lan prediksi ing proses perencanaan bisnis. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.mpegla.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *