Multiple Implementasi Bitcoin Apa Mbebayani – Bitcoin Magazine

Iki minangka opini editorial dening Bill Scoresby, pemilik bisnis cilik berbasis bitcoin lan panulis sawetara panuntun kanggo hak asuh bitcoin.

Kewan omo sing bubar nyebabake akeh kelenjar LND ora sinkron karo pamblokiran Bitcoin bisa uga disebabake dening implementasi alternatif.

Mbok menawa sampeyan mikir, “Sapa ing donya sing nggunakake apa-apa kajaba Bitcoin Core?” Sampeyan bisa uga ora ngerti yen implementasi Bitcoin liyane ana. Mungkin sampeyan ora yakin apa tegese implementasine beda.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *