Mythic Quest mangsa 3, episode 3 rekap

Ngunggah data JustWatch…

Ringkesan

Karakter kasebut pancen dadi dhewe ing “Crushing It”, amarga narasi kasebut ngidini sawetara ikatan antarane anggota cast. Iku cicilan lucu liyane karo Ladies ing tartamtu ngeculke ngeculke lan gadhah sawetara fun.

Kita recap seri Apple TV + Mythic Quest musim 3, episode 3, “Crushing It,” sing ngemot spoiler.

komedi papan kerja cenderung kanggo fokus ing dhuwur lan ngisor saka proyek dina kajawi aspèk liyane pribadi gesang karakter ‘. Ing “Crushing It”, MythicQuest campuran loro karya lan kesenengan kanggo efek gumbyang, minangka dina cah wadon kang metu menyang partai tega kanggo Poppy (Charlotte Nicdao), Rachel (Ashly Burch), lan Jo (Jessie Ennis). Sauntara kuwi, David (David Hornsby) nyoba sing paling apik kanggo ngganggu saingane Ian (Rob McElhenney) lan ora sengaja nemokake awake dikunci Kantor GrimPop kanggo ngganti.

Mythic Quest mangsa 3, episode 3 rekap

David nganakake rapat darurat kanggo gumunggung babagan perkembangan paling anyar ing studio kasebut. Kepala honchos ing Montreal pengin nggawe film Mythic Quest, karo David minangka produser eksekutif. uga ora Carol utawa Brad sing fussed dening woro-woro iki lan mutusaké kanggo bali kerja. Jo sing kuat pengin mbayar maneh kanggo ketidaksetiaan sing jelas iki, nanging David ngrasakake keluhan pelecehan liyane ing saluran pipa lan menehi dheweke dina mati. Dheweke njaluk supaya dheweke ngirim kabar apik marang Ian nalika dheweke metu, kanthi jelas kepengin ngobong kabar kasebut ing pasuryane mungsuh.

Ing GrimPop HQ, Poppy pancen ngremukake awake dhewe, kecemplung ing kegilaan coding. Dheweke ngomong kanthi banter lan ngucapake selamat marang suksese, nanging ora ana sing bisa melu ing perayaan iki. Ian ora nyambung karo Dana. Rachel banjur metu, nggoleki Dana, disusul Jo, sing ngetutake Ian. Telu wanita iki mutusake kanggo ngrayakake prestasi Poppy kanthi brunch, ngilangi pakaryan lan tugas ing dina kasebut.

Aku ora ngerti yen sampeyan wis krungu, nanging brunch minangka masalah gedhe saiki. Telu amigos mlebu ing kafe sing rame lan ketemu ing meja. Dheweke nggawe pesenan sing rada gedhe lan wiwit mangan sarapan lan ngombe minuman keras. Poppy lan Rachel gumunggung babagan urip sing apik tenan. Poppy nandheske kepiye dheweke bisa sukses ing pakaryan lan kepiye dheweke ora butuh persetujuan Ian, dene Rachel dadi hit ing sekolah lan nggawe akeh kanca nalika dheweke downtime. Jo berjuang kanggo mikir sukses dhewe lan nyatakake yen wong sing tau bullyed dheweke mung ilang ngarep, kang jenis karya. Poppy interrupts, nyatakake yen Jo ngremekake ing brunch, nandheske ing ‘ing’ minangka Jo nelpon iku.

Brad sing curiga terus ngresiki kantor lan ngobrol karo Carol. Dheweke wis ndeleng kabeh resume sing wis ditulis lan banjur binned. Dheweke takon yen dheweke pengin ngomong babagan iki. carol ngakoni yen proyek anyar dheweke mboseni lan ora marem, dheweke kepengin nggawe prabédan nyata ing kene. Brad pitunjuk ing kemajuan nyata mung teka nalika jumlah prayoga dhuwit melu. Duo kasebut mutusake golek dana kanggo nggawe impen Carol dadi kasunyatan. Dheweke wiwit ngubengi departemen liyane golek cara kanggo entuk dhuwit kanthi cepet, nanging umume wilayah kurang tenaga lan kerja. Banjur idea NFTs sing gagal merata minangka cepet usulan-usulan bodho liyane.

negara david Sue dolan kanggo gumunggung kabar gedhe. Dheweke cepet mateni getaran, nyebutake gething mutlak para pemain game babagan adaptasi. Nambahake sing ora bisa mung pindhah lan ngrusak panggonan khusus sing, kang cara sampurna sijine iku. Isih kroso kaya durung bener milked warta kanggo kabeh worth, David mutusaké kanggo mbayar Ian riko ing wong lan njupuk elevator kanggo GrimPop. Mesthi wae panggonane kosong lan dheweke lunga, nanging lawange wis ilang, nyampur karo tembok putih. Kantor futuristik Ian minangka jebakan pati sing nyata, David wis kepepet.

Mbalik ing brunch lan ekstasi awal bocah-bocah wadon kanthi cepet rusak. Poppy pegel amarga Ian durung sms dheweke, nalika Rachel mendem ngakoni bebener babagan sekolah – kabeh sengit dheweke lan dheweke rumangsa bodho dibandhingake karo siswa liyane. Ora let suwe Poppy uga kebanjiran nangis, gela amarga Ian ora nggatekake dheweke. Montase gumbyang iki dadi saka kabungahan murni kanggo murni poto-musuh rodo cepet lan Jo mung mirsani kabeh mbukak ing kagum bisu.

Mythic Quest mangsa 3, episode 3 pungkasan

Isih macet ing GrimPop, David diwenehi montase lucu dhewe nalika dheweke mlaku-mlaku ing koridor lan nglipur awake dhewe. Ana kamar kanggo sawetara nari kikuk, olahraga kuat lan kasempatan kanggo David kanggo Strip mudhun kanggo kathok cendhak kanggo nyorot carane gampang bisa ilang plot. Dana lan Ian bali kanggo nemokake David turu ing kadhemen, lantai putih. Dana nuduhake David tombol kanggo nelpon elevator lan swiftly budhal, karo reregetan isin ing clono dowo.

Episode rampung karo Jo nyolong acara kasebut. Dheweke mutusake yen dheweke bakal seneng-seneng kanthi njupuk bocah-bocah wadon menyang lapangan bedhil. Poppy lan Rachel wedi sing paling awon nalika lagi nyerahke helm, nanging Jo wis soko saestu ngédap ing nyimpen kanggo wong-wong mau, padha arep kanggo nindakake sawetara crushing harfiah, karo kasempatan kanggo numpak tank. Rachel lan Poppy nguwuh-uwuh nalika numpak mobil akeh, ngeculke sawetara nesu. Jo nonton saka garis sisih lan ngandhani Poppy yen Ian pungkasane mangsuli. Dheweke njaluk Jo mung uncalan telpon menyang arah tank lan iku rauh ulig kanggo bêsik. Jo mesem, pungkasane bisa dadi kanca sejati.

Apa sampeyan mikir Mythic Quest mangsa 3, episode 3? Carane ngisor.

Kisah Liyane babagan Pitakonan Mitos musim 3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *