Nanggulangi budaya teknologi beracun ing ulang tahun kaping 10

Sepuluh taun kepungkur, 20 bocah wadon saka sekolah menengah ing New York City nyerahake pitung minggu musim panas kanggo ngumpul ing ruang konferensi Gedung Flatiron perusahaan teknologi lan sinau dhasar pemrograman komputer.

Ing wektu iku, ora mesthi kaya sing gedhe – nanging eksperimen kasebut dadi program musim panas perdana Girls Who Code. Didegake ing 2012 dening Reshma Saujani, organisasi nirlaba sing berbasis ing New York makarya kanggo nutup kesenjangan jender ing pakaryan ilmu komputer, sebagian kanthi nggawe saluran pipa bakat wanita kanthi latar mburi STEM.

Bocah-bocah wadon sing Kode wis mulang katrampilan ilmu komputer – saka coding dhasar nganti ngrancang algoritma lan situs web – nganti kira-kira 500.000 bocah wadon ing saindenging jagad, jumlah sing dituju kanggo tikel kaping pindho sajrone dekade sabanjure. Luwih saka sapratelune peserta kasebut entuk gelar sarjana sing gegandhengan karo ilmu komputer, dibandhingake karo 5% wanita AS sakabèhé, ujare organisasi kasebut.

Foto klompok saka 20 peserta ing program musim panas Girls Who Code ing 2012 ing New York City.

Sumber: Girls WhoCode

Girls Who Code saiki wis ngunggahake luwih saka $100 yuta saka sawetara perusahaan paling gedhe ing donya, kalebu Apple, Microsoft lan Walmart. Nanging, Saujani nyathet, persentase buruh industri teknologi wanita saiki – udakara 32% – sejatine telung poin persentase luwih murah tinimbang taun 1984, miturut panaliten gabungan 2020 saka Girls Who Code and Accenture.

“Kita ora ngobahake jarum kanthi cepet,” Saujani, saiki dadi ketua dewan direksi Girls Who Code, marang CNBC Make It. “Jumlah wanita ing teknologi ora beda karo 10 taun kepungkur.”

Tegese organisasi, ing ulang tahun kaping 10, ngadhepi persimpangan: Kesenjangan jender Tech bisa uga luwih saka masalah pipa bakat. Lan Girls Who Code mbutuhake fokus sing luwih akeh yen pengin nggawe prabédan luwih gedhe sajrone 10 taun sabanjure.

‘Endi bocah-bocah wadon?’

Girls Who Code minangka produk saka kampanye politik sing gagal: Saujani minangka mantan pengacara perusahaan sing makarya ing tawaran presiden Hillary Clinton ing 2008, lan mlayu kanggo kursi Kongres AS ing New York ing 2010. Tawaran dheweke teka, nanging ing kampanye. Trail, dheweke weruh soko menarik.

Bener, luwih akeh babagan apa sing ora dideleng.

“Aku arep mlebu [a] kelas ilmu komputer, lan secara harfiah mung ndeleng, kaya, garis lan garis lan garis lanang nyoba dadi Steve Jobs sabanjuré utawa Mark Zuckerberg, “dheweke ngandika. “Aku mung kaya: Where are girls?”

Bagéyan saka masalah kasebut, ujare Saujani, yaiku bocah-bocah wadon bisa dissuaded saka topik pendidikan STEM nalika isih enom. Senadyan dadi putri saka loro insinyur, “Aku entuk ing sirahku [early on] sing aku iki ora apik ing,” dheweke ngandika. “Aku sing apa mengkono karo akeh bocah-bocah wadon.”

Dr Tarika Barrett, sing dadi CEO Girls Who Code ing April 2021, ujar manawa masalah liyane yaiku model peran teknologi dhuwur asring lanang.

“Data kita ngandhani: Sadurunge bocah-bocah wadon umure 10 taun, dheweke wis ngerteni akeh babagan budaya babagan apa sing katon ilmuwan komputer,” ujare. “Iku resonates karo wong-wong mau ing saindhenging urip.”

Titik data kasebut minangka inti kanggo misi Girls Who Code: Nggabungake luwih akeh wanita menyang industri ing ngendi karyawan level entri bisa entuk gaji taunan luwih saka $ 150,000 ing perusahaan kaya Google lan Facebook, ujare Saujani, bisa dadi “ekualiser sing apik iki, babagan nyuda kemiskinan. … sampeyan bisa duwe jutaan bocah wadon sing mlaku menyang kelas menengah.

Ngowahi budaya

Langkah siji: Nyengkuyung owah-owahan segara budaya ing pendidikan STEM.

Barrett ujar manawa dheweke bangga karo macem-macem kampanye kesadaran Girls Who Code, saka seri buku kanggo para pamaca enom nganti komersial Super Bowl 2020 bebarengan karo merek perawatan kulit Olay, sing nampilake bintang Lily Singh lan Busy Phillips minangka astronot. Girls Who Code malah wis nggawe video musik karo rapper kaya Lizzo lan Doja Cat.

“Kampanye iki ora mung hiburan,” ujare Barrett. “Saben-saben cah wadon, lan utamané cah wadon ireng utawa coklat, ndeleng piyambak dibayangke ing kaya iki, bisa dadi game-ganti.”

Owah-owahan ing perspektif bisa dirasakake, ujare Saujani. A dasawarsa kepungkur, dheweke kerep krungu saka wong tuwa sing berjuang kanggo njaluk anak wadon sing kasengsem ing coding, ngandika: “Iku mung ora kelangan.”

Saiki, dheweke kandha, dheweke “kebanjiran karo wong-wong kaya, ‘Apa sampeyan bakal njupuk gambar karo aku? Anakku dadi kapten tim robotika!’ Kita wis ganti [the] budaya, lan kita nggawe coding keren.”

Girls Who Code CEO Dr Tarika Barrett karo klompok coders enom.

Sumber: Girls WhoCode

Langkah kapindho, loro Saujani lan Barrett ngandika, iku akeh harder kanggo Girls Who Code impact – amarga revolves watara budaya ing akeh perusahaan tech US.

“Setengah wanita ninggalake peran teknologi nalika umure 35, kanthi akeh sing ujar manawa papan kerjane isih ora sopan karo wanita,” ujare Barrett, nyathet sinau saka Girls Who Code and Accenture. Pelecehan asring nggawe budaya kerja beracun: Ing taun 2020, Women Who Tech nirlaba nemokake manawa luwih saka 40% karyawan teknologi wanita ujar manawa dheweke dilecehake sacara seksual dening pimpinan.

Wanita saiki nggawe mung 26% tenaga kerja ing proyek sing gegandhengan karo ilmu komputer – karo wanita Black lan Latinx mung udakara 5%, kanthi bebarengan – miturut panaliten saka Pusat Nasional Wanita & Teknologi Informasi.

Luwih saka setengah saka Girls Who Code alumni teka saka sajarah underrepresented rasial utawa kelompok sosial ekonomi, organisasi ngandika – nanging fokus sing durung kasil owah-owahan industri wujud.

“Lan kita isih duwe setengah wanita ing teknologi ujar manawa dheweke ora duwe panutan wanita,” ujare Barrett.

10 taun sabanjure

Barrett lan Saujani ujar manawa dheweke realistis babagan watesan pakaryane, lan mung sepira sing kudu kedadeyan sadurunge kesetaraan jender ing bidang ilmu komputer minangka kemungkinan nyata.

Loro-lorone nyaranake Girls Who Code bisa luwih apik nggunakake kemitraan karo raksasa teknologi – kayata Twitter lan Facebook, contone – kanggo mbantu nggawe lingkungan luwih apik kanggo karyawan wanita.

“Riset kita uga nemokake manawa budaya kerja sing luwih inklusif bisa nambah jumlah wanita ing teknologi nganti telung yuta,” ujare Barrett. “Dadi akeh iki tenan nyemangati perusahaan kanggo ndeleng rumiyin ing laku dhewe.”

Kanthi atine, Barrett ujar, Girls Who Code duwe tujuan anyar: Entuk kesetaraan jender ing proyek teknologi tingkat entri anyar ing taun 2030. Sawise sampeyan entuk bocah wadon sing kasengsem ing ilmu komputer, sampeyan kudu nggawe manawa dheweke bisa nerusake karir tanah ing teknologi minangka wanita enom, dheweke ngandika.

Kanggo tujuan kasebut, Girls Who Code wis ngluncurake program pangembangan tenaga kerja sing tujuane cocog karo alumni sing umur kuliah karo proyek teknologi potensial lan mentor teknologi wanita. Pungkasan taun, organisasi nirlaba uga kerja sama karo Administrasi Biden kanthi inisiatif nggawe luwih akeh jalur karir kanggo wanita ing cybersecurity lan teknologi.

Fokus anyar tegese duwe “obrolan sing luwih angel” karo perusahaan teknologi, ujare Barrett. Lan nalika ora ana solusi “gaib”, dheweke nyathet, “iku jenis refleksi diri sing ndadékaké pindhah saka kantor lanang putih iki lan nggawe spasi sing luwih akurat nggambarake donya sing kita urip saiki.”

Sing luwih gampang diucapake tinimbang rampung, nanging Barrett ujar manawa dheweke ora kuwatir. “We are on track,” dheweke ngandika. “[But] isih adoh dalane.”

Ndaftar saiki: Dadi luwih pinter babagan dhuwit lan karir kanthi buletin mingguan

aja kantun:

Wilma Mankiller bakal rauh ing kwartal AS anyar – apa sampeyan kudu ngerti bab dheweke

Bisnis pisanan sing umure 34 taun iki kobong – saiki dheweke duwe misi kanggo mbangun kekaisaran burger vegan milyar dolar.

Iki umur 25 taun nggawe luwih saka $ 100,000 saben wulan saka kesibukan sisih nalika entuk MBA.  Mangkene carane

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *