Ndandani bias jender STEM kanthi intervensi kelas sing luwih akeh

Bidang sains, teknik, teknologi lan matématika (STEM) sacara tradisional ngalami keragaman sing ora apik. Ing sawetara bidang kayata jender lan balapan, sektor kayata teknologi, matematika, lan manufaktur gagal ngembangake tenaga kerja sing maneka warna.

“Kabecikan ora dadi luwih apik babagan keragaman teknologi,” ujare Dr Kate Devlin, maca ing intelijen buatan (AI) lan masyarakat ing King’s College London, lan ahli interaksi manungsa karo teknologi, lan implikasi sosial, ngandhani. ITPro. “Iki masalah sing wis suwe, lan kahanan ora saya apik, sanajan ana akeh inisiatif kanggo nyoba lan nindakake. Lan ing sub-bidangku dhewe, yaiku AI, utamane ala.

Devlin bubar diblokir saka menehi pidato menyang departemen pemerintah babagan wanita ing STEM, ing ngendi dheweke wis disetel kanggo muji pamrentah kanggo sawetara inisiatif, nalika njaluk fokus luwih akeh babagan owah-owahan sektoral sing dibutuhake.

“Aku bakal ngomong babagan cara Silicon Valley – kabeh persiyapan kasebut – eksploitasi wanita,” dheweke terus. “Iki jelas banget ing teknologi sing digunakake saben dina; iku tansah wanita minangka afterthought, kang kok Apple ora nggawa metu nelusuri menstruasi nganti iterasi pungkasan saka app kesehatan.

“Peluang isih ditumpuk marang wanita ing teknologi, lan iki kanthi algoritma lan ing papan kerja. Lan kita ngerti yen AI duwe masalah bias sing luar biasa.

Representasi diwiwiti ing kelas

Nanging, prekara kasebut muddied dening statistik. Contone, ing babagan partisipasi ing pendhidhikan, siji bisa mbantah manawa ana tren positif. Angka pamrentah nuduhake 30% luwih akeh wanita lan bocah wadon saiki njupuk STEM A-Levels tinimbang ing 2010, lan, ing tingkat sarjana, ana kenaikan 50% wanita sing ditampa ing kursus.

Deleng statistik tenaga kerja uga nuduhake sawetara pratandha optimisme. Wanita kalebu 26.6% tenaga kerja STEM ing 2021 – munggah saka 24.4% ing 2020 – miturut riset dening Women into Science and Engineering (WISE). Nanging, STEM terus didominasi lanang. Nanging, amarga alon-alon kemajuan iki, lan titik wiwitan sing sithik banget, mula ora kaget yen Devlin lan liya-liyane ndeleng lanskap kasebut saya tambah parah.

“Laporan Kesenjangan Gender Global Forum Ekonomi Dunia (WEF) anyar-anyar iki ngelingake manawa kemajuan menyang kesetaraan jender wis saya suwe saya suwe,” ujare Betty Vandenbosch, kepala konten ing panyedhiya kursus online Coursera. ITPro.

“Saiki mbutuhake 132 taun kanggo nutup jurang jender global – saka kira-kira 100 taun mung rong taun kepungkur. Faktor sing nyebabake kesenjangan sing saya tambah akeh kalebu wanita sing ninggalake tenaga kerja sajrone COVID-19 minangka akibat saka tanggung jawab perawatan, kurang keluwesan ing papan kerja, lan kesempatan sing ora apik kanggo maju karir.

Sanajan jumlah wanita sing njupuk gelar ilmu komputer nyemangati, luwih akeh sing bisa ditindakake dening pemerintah kanggo nyengkuyung bocah-bocah wadon lan wanita enom menyang STEM, ujare Heather Dawe, sing dadi kepala data ing perusahaan transformasi digital UST. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing sektor kasebut, wis kerja ing tingkat senior minangka ahli statistik ing sektor publik lan swasta.

“Kemajuan ing macem-macem industri STEM umume diwiwiti ing sistem pendidikan – ing kene wanita enom bisa ditampilake apa karir ing STEM bisa nguatake dheweke kanggo entuk lan nggawe,” ujare Dawe. ITPro. “Ing kene, persepsi sing nyebar babagan subjek STEM sing fokus ing lanang bisa dibalik, nalika bocah-bocah wadon enom bisa ditampilake dalan kanggo awake dhewe ing peran kepemimpinan teknologi. Nyetel standar kanggo perwakilan lan nggawe rasa nduweni ing STEM diwiwiti ing kelas.

Kanggo owah-owahan kabijakan tartamtu, Dawe nunjukake bursaries pelatihan guru awal sekolah menengah (ITT) sing bubar diumumake, sing bakal nyedhiyakake guru siswa STEM nganti £ 27,000 saben taun. Dheweke ngarep-arep iki bakal nyengkuyung luwih akeh siswa STEM wanita supaya bisa mulang minangka karir, kanthi dhukungan finansial, nanging njaluk pamrentah supaya luwih akeh inisiatif sing ditujokake khusus kanggo wanita.

Christine Bejerasco, CTO ing WithSecure, setuju yen bocah-bocah wadon kudu diwenehi pilihan liyane ing awal urip, lan mikir yen sektor swasta uga duwe peran sing luwih gedhe kanggo nyengkuyung bocah-bocah wadon menyang STEM sajrone pengalaman sekolah. bagean saka tanggung jawab sosial perusahaan teknologi kanggo pindhah menyang sekolah, malah ing tataran enom, lan ora mung martakaké nanging duwe program ngendi anak bisa tinker karo iku.

“Nalika sampeyan isih enom, bisa uga wis kasep,” dheweke nambah. “Kita bakal terus menyang universitas, lan saiki wis ana ing tahap pungkasan nalika wong wis mutusake. Mulane kursus sing dakwulangake luwih disenengi wong lanang, karo wong wadon siji. Yen wis teka sadurunge, bisa uga ana macem-macem ing kelas.

Krisis keragaman jender iku intersectional

Devlin ujar manawa pamrentah bisa nindakake luwih akeh kanggo ngrusak persepsi STEM minangka lapangan sing didominasi lanang, lan sawetara panjaluk tumindak wis mandheg. Senadyan mangkono, dheweke ngakoni yen owah-owahan ing pendidikan umume positif, lan bocah-bocah wadon ing sekolah, saiki, menehi pangarep-arep marang industri kasebut.

“Ana sawetara perkara sing apik sing wis ditindakake, kurikulum saiki wis diwiwiti banget kanggo ngobrol babagan algoritma – iki ngomong babagan saka Tahap Utama 1 lan sabanjure. Lan ana akeh omongan babagan interdisipliner sing dikenalake, utamane ing AI.

“Kita mesthi bisa miwiti pendidikan wiwit awal. Biyen, mbokmenawa isih ana, nalika bocah-bocah wadon tekan umur sekolah menengah, dheweke wis mandhegake mata pelajaran kaya matematika lan ilmu komputer. Nanging aku wis weruh cara anakku dhewe – dheweke 12 – nggunakake teknologi, lan dheweke lan kanca-kanca mung tresna Minecraft. Barang-barang sing bisa ditindakake ing game sing diwulangake kanthi otodidak, aku rumangsa apik banget.

Sampeyan kudu ngakoni kekurangan keragaman ing sektor kasebut uga minangka masalah intersectional, kanthi wanita kulit ireng ora diwakili ing peran STEM dibandhingake karo mitra putih. “Mentas, riset saka Coding Black Females nemokake manawa jumlah wanita kulit ireng ing IT luwih cilik kaping pindho tinimbang tenaga kerja Inggris,” ujare Kiri Addison, manajer produk deteksi ancaman lan efektifitas ing Mimecast.

Addison nyathet yen pamrentah bisa ngowahi nomer kasebut dadi kesempatan kanggo kolaborasi ing saindenging industri, kanthi tujuan kanggo ngatasi kesenjangan jender. Skema kasebut uga bisa ngilangi stigma babagan kerja ing peran STEM, lan narik kawigaten kolam bakat sing luwih akeh kanggo masa depan industri.

“Pemerintah bisa kerja bareng karo akeh institusi kanggo nambah kesadaran babagan tantangan keragaman saiki ing STEM kanthi nggawe beasiswa karo universitas lan skema magang. Kanthi latihan teknis, luwih akeh wong bakal bisa ndeleng manawa ana jalur karir potensial ing STEM lan bakal didhukung kanggo nglamar luwih akeh peran.

Sampeyan ora bisa muter bhinéka dening nomer

Devlin uga cepet nyathet manawa keragaman ora mung game angka, nanging kudu diaktifake liwat owah-owahan budaya sing bisa nguatake wanita sing wis dadi tenaga kerja.

“Aku lagi wae bali saka konferensi sing apik tenan, World Summit AI ing Amsterdam. Iki dikelola dening wong wadon lan didegake dening wong wadon, lan luar biasa babagan keragaman, “ujare Devlin. ITPro. “Ana panel sing ora sengaja rampung kabeh panel wanita amarga ing ngendi keahliane, beda karo upaya iki, ana wong sing ujar “Aku butuh wanita kanggo panel”. Dadi, iki bisa ditindakake, pancen bisa ditindakake. Mung wae ora ditekani.”

Ing saindhenging sektor, Devlin nuduhake ana kabutuhan gedhe kanggo wanita kanggo didhukung ing posisi kasebut, lan mitra lanang nindakake luwih akeh kanggo juara wanita amarga keahliane tinimbang dadi panelis token.

Cetha luwih akeh sing kudu ditindakake kanggo nambah keragaman jender ing STEM, nanging dorongan jangka panjang katon ing pamrentah supaya bisa nindakake luwih akeh kanggo bocah-bocah wadon lan wanita sadurunge urip. Yen alangan generasi dipecah liwat kesempatan pendidikan lan owah-owahan budaya bebarengan ing sektor, keragaman bisa ditingkatake ing jangka panjang, sadurunge bias dadi luwih entrenched ing lapangan berkembang kayata AI.

Sumber Daya Unggulan

Ancaman mburu kanggo MSPs

Apa sampeyan siap kanggo njupuk Layanan Keamanan Ngatur menyang tingkat sabanjure?

Ngunduh gratis

Enem mitos SIEM

Ana owah-owahan nalika nerangake solusi SIEM

Ngunduh gratis

Manajemen lan Keamanan Endpoint Manunggal ing jagad kerja saka endi wae

Aktivitas manajemen lan keamanan ana hubungane banget, mbutuhake alur kerja terpadu antarane tim IT lan keamanan

Ngunduh gratis

Total Economic Impact™ Saka IBM FlashSystem

Ngirit biaya lan keuntungan bisnis sing diaktifake dening FlashSystem

Ngunduh gratis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *