Nggawe Resep Sandwich Sarapan Iki Ing Esuk Thanksgiving

Thanksgiving minangka preian sing fokus ing panganan, mula mesthine… Aku kene kanggo! Aku seneng guyon karo bocah-bocah karo nyruput kopi sing anget lan nonton kesenengan perayaan karo Parade Thanksgiving Day (dadi luwih, kita digawe siji dhéwé!). Ora let suwe kopi nyerep, sampeyan ngerti apa sing bakal teka… kanggo apa sarapan?!?!


Sampeyan mbokmenawa wis ngginakaken ton wektu kanggo nyiyapake pasugatan favorit lan appetizers sampurnautawa nggawe a tengah DIY nggumunke nanging mbokmenawa wis lali kabeh babagan SARAPAN. Sajrone preian, menehi panganan kanggo wong akeh bisa dirasakake kaya usaha sing gedhe, nanging sampeyan ora bisa salah karo sandwich sarapan gedhe iki! Nalika kulawarga utawa pengunjung teka minggu ngarep, siap-siapake supaya wong akeh seneng lan diwenehi panganan kanggo kabeh perayaan sing bakal teka. Wiwit nedha bengi Thanksgiving biasane disedhiyakake luwih dhisik, sarapan sing enak ing dina gedhe bakal nggawe sampeyan lan kulawarga kebak nganti manuk (awal) disuguhake.

Foto dening Thirdman/Pexels

Sandwich sing enak iki uga digawe super customizable kanthi nambahake bahan tambahan kayata jamur, sayuran, lan jamu ing endhog. Sampeyan uga bisa nggawe iki luwih dhisik kanthi masak lapisan sosis lan endhog lan disimpen ing kulkas. Yen wis siyap, kumpulake, anget, lan sajikan.

Kajaba iku, yen sampeyan lelungan karo kanca lan kulawarga, gunakake iki kanthi mbungkus siji-sijine ing aluminium foil. Ngomong babagan perjalanan sing lancar. Ora perlu pit stop panganan cepet!

roti

Foto dening Karolina Grabowska/Pexels

bahan:

  • semprotan masak
  • 2 kilogram daging sosis, ora ing casing
  • 12 endhog gedhe
  • 1/2 tuwung susu kabèh
  • 1/2 cangkir mentega unsalted, dibagi: 1/4 cangkir ing suhu kamar, 1/4 cangkir ilang
  • 2 (12-rol) paket gulung manis Hawaiian
  • 1/4 nganti 1/2 cangkir sirup maple, opsional
  • 10 ons keju abon, kayata campuran papat keju
  • uyah segara kanggo rasa
sarapan sandwiches

arah:

  1. Preheat oven nganti 350 derajat.
  2. Semprotan loyang 9 x 13 inci nganggo semprotan masak. Nyebarake sosis kanthi merata ing ngisor panci sing disiapake.
  3. Semprotan liyane 9 x 13-inch loyang karo semprotan masak, garis karo kertas parchment, lan semprotan maneh. Kocok endhog ing mangkuk karo susu lan tuangake ing sajian manggang sing wis dilapisi.
  4. Panggang sosis lan endhog nganti 18 nganti 22 menit utawa nganti endhog disetel lan sosis tekan suhu internal 170 derajat.
  5. Copot sosis utawa endhog saka wajan supaya bisa digunakake kanggo slider. Resik panci, banjur gunakake sikat kue utawa tangan kanggo nyebarake mentega lan nutupi kanthi rata.
  6. Irisan gulungan Hawaiian kanthi horisontal lan nyelehake bagian ngisor gulungan ing sajian manggang sing disiapake. Lapisi sosis ing gulungan lan drizzle karo sirup maple, yen nggunakake.
  7. Selehake endhog ing sosis lan sprinkle keju ing endhog. Selehake ndhuwur gulungan ing keju lan tutup nganggo mentega sing ilang kanthi nggunakake sikat kue. Tambahake sprinkle uyah segara ing ndhuwur roti.
  8. Panggang nganti 10 nganti 15 menit utawa nganti digawe panas lan keju ilang.
  9. Gunakake piso kanggo ngetutake garis gulungan lan irisan lapisan kanggo mbentuk sandwich individu. Sijine panas lan nikmati!

Apa sampeyan njupuk iki utawa seneng-seneng ing omah, muga-muga ide iki bisa menehi inspirasi kanggo golek cara kreatif kanggo nyukupi kabeh cangkeme sing keluwen ing sekitar sampeyan. Tindakake kanggo ndeleng apa sing dakkarepake kanggo musim liburan iki lan liya-liyane!

Resep dening Maria Provenzano. Ngidam inspirasi luwih musiman? Nggolek bukune, Perayaan Saben Dina Saka Scratchkanggo resep-resep liyane éca, lan mriksa metu favorit kaya dheweke Minyak Zaitun Krasan Granola, Pancake pisang tanpa tepung lan Sisa Stuffing Pastry Patty.

Foto timbal saka Leslie Grow.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *