Nggawe Situs Web kanggo Bisnis Cilik ing 3 Langkah Gampang

Sumber gambar: Getty Images

Cut liwat keruwetan lan mung miwiti.


Titik kunci

  • Pamilik bisnis nggawe situs web kanggo adol barang, monetisasi blog, utawa nggawe kredibilitas.
  • Pilih pembangun situs web, gawe jeneng domain, lan desain situs web sampeyan.

Sugeng rawuh! Sampeyan lagi siji langkah nyedhaki nggawe situs web kanggo bisnis cilik. Sampeyan bisa uga wis maca artikel sing nyapu sampeyan kanthi istilah teknis lan saran mbangun-saka-scratch. Iki dudu. Nanging sadurunge sampeyan langsung mlebu, sampeyan pengin mangsuli pitakon sing penting.

Napa sampeyan butuh situs web?

Akeh bisnis cilik mbutuhake outlet sing ngidini dheweke adol produk, mbangun reputasi, lan monetisasi konten. Apa iki nggambarake bisnis sampeyan uga?

Sawise sampeyan mangsuli pitakon iki, sampeyan wis siyap nggawe situs web kanthi telung langkah sing gampang.

1. Pilih gawe situs web

Bagian iki gampang nanging duwe pengaruh. Sampeyan bebas nindakake riset sing akeh utawa sithik, nanging elinga yen sampeyan nggawe situs web, sampeyan bakal macet. Nggawe sing anyar tegese diwiwiti saka awal, lan ora ana sing pengin.

Mangkene sawetara tukang situs web sing nggawe gampang kanggo pamilik bisnis cilik:

  • Shopify: Kanggo pamilik bisnis cilik sing pengin adol barang liwat situs web.
  • Wix: Kanggo pamilik bisnis cilik sing pengin kebebasan kreatif total.
  • Squarespace: Kanggo pamilik bisnis cilik sing pengin nggawe situs web sing resik kanthi cepet.

Iku sing prasaja. Rencana rega situs web bakal kalebu langganan saben wulan utawa tahunan. Dheweke nglayang sekitar $ 20- $ 30 saben wulan, lan tukang situs web mesthi menehi diskon.

Priksa solusi e-commerce paling apik kanggo bisnis cilik kanggo mbandhingake fitur.

Sawise sampeyan langganan (utawa nyoba nyoba gratis), sampeyan bisa ngrancang situs web utawa milih jeneng domain.

2. Pilih jeneng domain

Sampeyan mbutuhake jeneng domain unik sing bisa digunakake wong kanggo nggoleki bisnis sampeyan. Pembangun situs web biasane bakal mbantu sampeyan milih. Elinga yen sampeyan kudu mbayar hak istimewa nggunakake jeneng domain anggere situs web sampeyan mlaku.

Aja kuwatir yen ora sengaja mbukak situs web sing lagi ditindakake. Sampeyan kudu mencet tombol gedhe “nerbitake” sadurunge umum entuk akses menyang situs sampeyan.

3. Desain lan nerbitake

Ngrancang situs bakal njupuk sawetara wektu. Amarga artikel iki babagan nggawe samubarang gampang, situs web sing disaranake nggawe proses desain lancar. Yen sampeyan pamula, angel salah karo alat desain Wix, Squarespace, utawa Shopify.

Piranti biasane kalebu editor kode nol, fitur seret lan selehake, lan perpustakaan foto saham. Bakal ana akeh pandhuan kanggo mangsuli pitakon-pitakon sing asring ditakoni.

Sawise situs web sampeyan cukup cantik, sampeyan bisa nerbitake. Publishing nggawe blog, produk, lsp. katon ing telusuran Google.

Mekaten

Ing wektu iki, sampeyan bisa ngetung dhewe ing mburi. Sampeyan wis ndharat. Situs web sampeyan lagi aktif, lan sampeyan resmi online.

Dasar banget kanggo sampeyan? Yen sampeyan rumangsa ambisi, coba maca pandhuan langkah-langkah iki babagan carane nggawe situs web wiwit awal (ora dibutuhake coding). Butuh wektu luwih suwe kanggo nyiyapake, nanging sampeyan bakal duwe kontrol luwih akeh babagan desain lan perawatan situs sampeyan.

Kertu kredit bisnis sing dipilih pakar kanthi ganjaran lan tunjangan sing sugih

Awis bali, ganjaran lelungan, 0% pendanaan APR intro: kabeh iki bisa dadi tunjangan kertu kredit sing apik kanggo pamilik bisnis. Nanging kepiye sampeyan nemokake kertu kredit bisnis sing cocog kanggo sampeyan? Ana akeh tawaran ing pasar saiki, lan nyaring kanggo nemokake sing bener bisa dadi masalah gedhe. Dadi, kita wis nindakake kerja keras kanggo sampeyan.

Miwiti salah sawijining pilihan kertu kredit bisnis paling apik ing taun 2022 saiki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *