Ngupayakake keunggulan tanpa kompromi, kunci sukses Optum Philippines ing layanan perawatan kesehatan global

Wong Filipina wis suwe diakoni amarga bakat ing macem-macem lapangan, kalebu layanan kesehatan sing luar biasa ing lokal lan luar negeri. Miturut Managing Director Ivic Mueco, Optum Global Solutions, anggota saka UnitedHealth Group, bisa ngubungake sukses kanggo karya gedhe sing wis disumbangkan tenaga kerja Filipina.

“Minangka pusat in-house global paling gedhe ing negara, kita wis dadi goal kita kanggo sabuk lan nurture Filipino talent kang wis dikenali ing ngendi wae kita tindak,” Enggo bareng Mueco. “Kajaba pujian babagan kualitas perawatan lan layanan sing ora ana tandhingane, umpan balik sing konsisten saka mitra lan klien kita mesthi kalebu bakat Filipina minangka buruh sing inovatif lan lincah. Yen ana masalah, nanging kahanan sing angel utawa tenggat wektu sing ketat, wong Filipina bakal nemokake solusi kreatif lan ngasilake asil.

Mueco ujar manawa dedikasi lan pola pikir sing didorong kinerja bakat lokal sing ndadekake sukses Optum ing kene sajrone 10 taun kepungkur. Minangka siji-sijine perusahaan layanan kesehatan ing negara sing duwe spesialisasi ing kesehatan kabeh wong, Optum duwe posisi sing unik kanggo menehi pengaruh positif marang pengalaman anggota kanthi cara sing luwih holistik.

“Jembar lan panyebaran karya kita ngidini kita ndemek kabeh aspek perawatan kesehatan, nyebabake layanan pelanggan sing paling apik ing kelas amarga pangiriman resolusi sing akurat lan cepet kanggo anggota kita.”

Pimpinan Optum Filipina karo Presiden UHG lan COO Dirk McMahon lan Managing Director kanggo Filipina, Puerto Rico lan Kolombia Ivic Mueco

Salajengipun, ing ruang klinis, program wong Optum nglatih lan nguatake perawat kanggo menehi perawatan adhedhasar nilai, nggawe urip sing luwih sehat luwih gampang diakses lan luwih terjangkau kanggo luwih akeh wong.

Sing wiwitane diwiwiti kanthi 52 karyawan ing operasi Quezon City ing taun 2011 saiki wis dadi tenaga kerja luwih saka 21.000, nyebar ing limang lokasi ing saindenging negara. Wutah iki uga nyebabake revenue Optum dadi P15 milyar ing 2022.

“Kita wis weruh manawa wong Filipina duwe potensi akeh lan kita ing Optum, pengin nggedhekake potensial iki lan nyengkuyung pertumbuhan karir kanthi terus nambah katrampilan karyawan lan menehi kesempatan kanggo nggedhekake kawruh lan nglatih bakate. Kanthi cara iki, kita bisa menehi perawatan sing paling apik kanggo para klien nalika mbukak luwih akeh kesempatan kanggo karyawan, “ujare Mueco.

Ing dasawarsa pungkasan, Optum wis entuk penghargaan kayata pangenalan Kisah Luar Biasa saka Asosiasi Pusat Kontak Filipina kanggo program pembelajaran Virtual Reality, inisiatif sing nyedhiyakake kesempatan sinau kanggo perawat sing bakal nambah kawruh lan nambah kualitas. perawatan pasien klinis sing bakal diwenehake.

Kajaba saka program sinau Virtual Reality, Optum nggoleki cara liyane kanggo nambah lan nggawa bakat Filipino. Liwat Akademi USRN, dheweke bisa nyedhiyakake latihan, sumber daya, lan dhukungan sing disponsori perusahaan kanggo perawat sing nyiapake ujian lisensi AS. Program liyane sing kudu disebutake yaiku Certified Professional Coders Academy sing ngidini anggota tim saka macem-macem lapangan ngembangake katrampilan babagan coding medis.

Kanthi ngembangake bakat sing apik, perusahaan kasebut bisa njaga tingkat pertumbuhan kaping pindho ing sawetara taun kepungkur sing ngidini perusahaan entuk Penghargaan Eksportir Luar Biasa PEZA. Penghargaan kasebut nguatake sukses perusahaan amarga ngasilake penjualan ekspor kanthi rata-rata 26,5% saka 2018 nganti 2020.

Ngluwihi penghargaan sing diraih, Mueco negesake manawa sukses ora mung babagan nggayuh garis ngisor. “Ing Optum, ngembangake perusahaan kita ora mung tegese ngembangake lan ngrampungake target. Kanthi tantangan sing diadhepi negara lan jagad liyane, pentinge ngurus tim sampeyan lan njaga komunitas sing utuh lan seneng-seneng wis katon luwih jelas.

Komitmen iki kanggo ngutamakake kesejahteraan karyawan ngluwihi lingkungan sing welas asih lan nurturing sing dibangun Optum ing papan kerja. Iku uga mujudake carane karyawan lan kulawargane diwenehi dhukungan kanggo ngatasi badai apa wae – apa pandemi global utawa angin topan abot kaya Odette (jeneng internasional: Rai) sing kena pengaruh akeh karyawan ing Cebu pungkasan taun kepungkur.

“Investasi perusahaan UHG sing terus-terusan ing bisnis Filipina minangka penguatan kapercayan ing kemampuan kita kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo njaga ekosistem kesehatan Optum lan UnitedHealthcare kanthi lancar lan efisien,” ujare Mueco. “Paling anyar, Optum diakoni dening UnitedHealthcare minangka Partner of the Year ing 2022, amarga terus-terusan nyedhiyakake perawatan sing apik kanggo anggota sing dilayani lan kontribusi sing signifikan kanggo misi perusahaan.”

“Optum nggoleki budaya welas asih lan peduli marang karyawan, klien sing dilayani, lan komunitas sing dadi bagean. Nglakoni pakaryan sing paling apik ing urip kita tegese tulung-tinulung kanggo nggayuh tujuan sing padha lan iki tegese kudu ngurus saben liyane nalika kita ngurus wong sing dilayani, ”tambah dheweke.

Optum wis mbukak situs anyar ing One Ayala, Kutha Makati karo Presiden UHG lan COO Dirk McMahon gabung ing perayaan bebarengan karo tim lokal. Kanthi lokasi anyar sing sepisanan siap nyedhiyakake aksesibilitas, ruang kerja sing luwih apik, layanan kesehatan, lan kesempatan sinau, Optum malah luwih siyap kanggo nggawa karyawan menyang tingkat sing luwih dhuwur kanggo nggayuh karya sing paling apik.

Dolan maring situs web Optum kanggo informasi luwih lengkap babagan Optum Global Solutions.

INQUIRER.net BrandRoom/QEC

Waca Sabanjure

Aja kantun kabar lan informasi paling anyar.

Langganan INQUIRER PLUS kanggo entuk akses menyang The Philippine Daily Inquirer & 70+ judhul liyane, nuduhake nganti 5 gadget, ngrungokake warta, download wiwit jam 4 esuk & nuduhake artikel ing media sosial. Telpon 896 6000.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *