Norfolk Business Awards 2022: Ketemu para finalis kanggo Digital Business of the Year

Penghargaan Digital Business of the Year, sing disponsori dening Archant Marketing Services, ing Norfolk Business Awards 2022 bakal pindhah menyang perusahaan sing nuduhake daya tahan sing dibutuhake kanggo operasi online kanthi cepet lan wis ngrampungake inovasi digital kanggo nggayuh wutah.

Ing kene kita ketemu para finalis kanggo penghargaan taun iki.

Pendidik Teknik

Tech Educators nyedhiyakake bootcamp coding sing dipimpin instruktur kanggo ndhukung individu saka kabeh latar mburi dadi karir ing teknologi.

Didegake ing 2021 ing Norwich, bisnis kasebut wis nglatih luwih saka 100 siswa nganti saiki. Wutah kasebut didhukung dening kursus sing dikembangake ing omah lan kemitraan global karo bisnis kalebu Code Fellows, ChainShot, Ethereum lan Polygon.

Tech Educators duwe rong kursus anyar sing direncanakake diluncurake ing awal 2023, lan setya ndhukung bakat teknologi ing mangsa ngarep.

Para hakim ujar manawa Pendidik Teknologi nuduhake kesadaran intuisi babagan perane dhewe, minangka bisnis sing mandiri lan minangka bagean saka jaringan pangembangan katrampilan sing luwih akeh.

Dheweke muji fokus ing individu sing ngluwihi pangiriman kursus liwat “pembimbingan lulusan sing terus-terusan”, lan muji “visi sing luar biasa ambisius” sing ngubungake kepemimpinan teknologi global kanthi semangat kanggo wilayah Norwich.

Eastern Daily Press: Tim ing Lisa Angel ing NorwichTim ing Lisa Angel ing Norwich (Gambar: Lisa Angel Ltd)

Lisa Angel

Lisa Angel minangka merek hadiah lan gaya urip sing adhedhasar ing Norwich sing nawakake macem-macem perhiasan, aksesoris lan peralatan omah sing cocog karo macem-macem gaya.

Bisnis iki diwiwiti ing 2004 lan wiwit tuwuh nganti bisa didol menyang ewu pelanggan saben taun, kalebu internasional liwat toko online.

Saliyane bisnis e-dagang sing berkembang maju, Lisa Angel uga duwe rong toko eceran ing pusat blanja Chantry Place lan Norwich Lanes, lan bisnis grosir sing berkembang. Saiki makaryakke 130 wong.

Para hakim kesengsem karo struktur Lisa Angel lan ujar manawa “apik banget ndeleng pangguna awal e-dagang berkembang kanthi agresif”, nalika uga sukses ngimbangi operasi eceran lan grosir.

Padha banget kesengsem karo sistem bisnis, sing kabeh ana ing omah lan digunakake saka manajemen persediaan nganti dodolan.

Eastern Daily Press: NielsenIQ Brandbank minangka panyedhiya global solusi konten produk digitalNielsenIQ Brandbank minangka panyedhiya global solusi konten produk digital (Gambar: NielsenIQ Brandbank)

NielsenIQ Brandbank

NielsenIQ Brandbank minangka panyedhiya global terkemuka kanggo solusi konten produk digital, nyedhiyakake pengalaman blanja omnichannel.

Berkantor pusat ing Norwich, bisnis kasebut makaryakke luwih saka 500 wong ing ndonya lan makarya ing 39 negara. Iki minangka mitra konten kanggo luwih saka 52.000 merek lan 700 pengecer lan grosir ing saindenging jagad lan uga bangga bisa kerja bareng karo akeh bisnis lokal kanggo ndhukung dheweke ing dalan menyang digitalisasi.

Para hakim nyebutake NielsenIQ Brandbank minangka “pemimpin global sing canggih ing sektore” sing isih nuduhake “semangat wirausaha”.

Bisnis kasebut minangka unik, kanthi bukti inovasi sing kuat sanajan minangka merek global. Para hakim ujar manawa pancen apik banget kanggo ndeleng manawa, sanajan ing pasar sing wis mapan, wutah NielsenIQ Brandbank asale saka “inovasi produk lan ngasilake bathi sing luwih dhuwur saka pelanggan sing wis mapan”.

Eastern Daily Press: Norfolk Broads Direct wis nulungi wong kanggo nemu sing paling apik saka Broads wiwit taun 1878Norfolk Broads Direct wis nulungi wong-wong supaya bisa ngalami Broads sing paling apik wiwit taun 1878 (Gambar: Norfolk Broads Direct)

Norfolk Broads Langsung

Norfolk Broads Direct minangka panyedhiya prahu lan preian pondokan kulawarga sing diduweni lan dilakokno ing Norfolk Broads. Adhedhasar ing Wroxham, wis ngewangi para pengunjung supaya bisa ngalami Broads sing paling apik wiwit taun 1878.

Perusahaan kasebut duwe armada luwih saka 100 kapal sewa sing dijaga banget lan uga nawakake nyewa prau lan lelungan kali ing merek Broads Tours.

Para hakim memuji upaya Norfolk Broads Direct kanggo ngowahi proses bisnis lan nambah efisiensi, lan ujar manawa bisnis kasebut nuduhake “bukti kuat inovasi digital” liwat panggunaan aplikasi kanggo audit lan layanan pelanggan.

Dheweke nambahake manawa bisnis kasebut “jelas melu” kanggo ngatasi tantangan net-nol, nandur modal kanggo ngembangake prau dina listrik lan ngalih menyang bahan bakar ‘Gas to Liquid’ sing luwih ijo kanggo nguwasani kapal penjelajah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *