Nyingkiri Twitter? Coba Server Discord Berbasis Minat Iki

Apa sampeyan nggoleki kanggo alternatif kanggo Twitter wiwit Elon Musk angsal? Sawetara pangguna media sosial pindhah menyang Mastodon, pilihan desentralisasi kanthi struktur sing padha. Kanggo sapa wae sing pensiun driji Twitter kasebut lan rumangsa mbukak kanggo nyoba sing beda, Discord minangka pilihan liyane sing apik.

Ora kaya Twitter, Discord dipérang dadi server adhedhasar kapentingan tanpa feed sing dienggo bareng. Anyar ing platform? Bukak maca pandhuan fantastis Boone Ashworth kanggo Discord kanthi tips kanggo mbantu sampeyan miwiti lan navigasi platform tanpa isin. Sanajan sampeyan ngerti dhasar, bisa uga angel golek server pisanan kasebut karo komunitas sing nuduhake kapentingan sampeyan.

Ora yakin ngendi arep miwiti? Mangkene sawetara server Discord sing kudu dipriksa:

  • Midjourney: Taun ngarep, intelijen buatan generatif bakal tetep dadi salah sawijining pangembangan teknologi sing paling narik. Pengin nggawe sawetara seni sing digawe AI dhewe? Gabung karo server Discord sing akeh banget kanggo Midjourney, alat sing nggunakake AI kanggo ngowahi pesen teks dadi papat gambar. Sawise maca liwat aturan server, mlumpat menyang saluran labeled wong anyar. Midjourney nawakake udakara 25 pitakon kanthi gratis. Tinimbang mikirake pikiran sing sepisanan sing muncul ing sirah sampeyan, coba browsing saluran liyane kanggo ndeleng diskusi aktif lan frasa kunci apa sing digunakake dening pencipta sing dibantu AI liyane. Kecanthol? Gunakake alat kasebut kanthi langganan saben wulan Midjourney wiwit $ 10 saben wulan. Aja lali yen DALL-E, alat liyane kanggo ngasilake AI-gambar, saiki kasedhiya kanggo sapa wae kanggo nyoba uga.
  • Spacecord: Apa kowe wis tau begadang nonton udan meteor? Kepincut karo tabrakan asteroid sukses NASA? Sampeyan bisa uga pengin mosey menyang server Spacecord. Saluran nyakup kabeh saka eksplorasi ruang angkasa nganti astronomi amatir. Dolan maring saluran #topic-of-the-week kanggo ngrembug masalah kaya demokrasi ing antariksa lan Planet hipotetis 9. Nggolek soko sing luwih umum? Server Ilmu lan Teknologi bisa dadi papan sing apik kanggo sampeyan miwiti.
  • r / Apple: Oh, sampeyan uga penggemar gadget lan gizmos? Coba deleng ing server r / Apple lan r / Google Discord. Server iki ora afiliasi karo perusahaan sing dibahas; iku ekstensi saka komunitas sing dibentuk ing Reddit. Wong sing ana ing ekosistem Apple bisa njaluk saran tuku lan menehi rong sen babagan nganyari iOS paling anyar.
  • r/Google: Ing Team Pixel? Matur nuwun kanggo mbalekaken Stadia? Server r / Google bisa dadi papan kanggo sampeyan. Ing server iki, pangguna Google lan pamilik piranti bisa ngirim liwat presentasi IO paling anyar lan njaluk dhukungan teknis saka komunitas. Malah kalebu feed kiriman Twitter perusahaan.
  • World of Coding: Yen sampeyan kepengin weruh babagan program lan pengin sinau luwih lengkap babagan cara kode, priksa server World of Coding. Topik saluran nyakup basa pamrograman tartamtu, kayata Rust lan JavaScript, uga masalah sing luwih gedhe, kayata keamanan siber.
  • Buildapc: Apa sampeyan lagi mbangun persiyapan njlimet utawa mung tinkering karo hardware, pecandu PC bisa aran ing ngarep ing server Buildapc. Iki minangka hub sing apik kanggo nemokake saran mbangun anyar lan nuduhake karya sampeyan.
  • Nerdforge: Seneng geeking metu ing proyek DIY liyane? Sampeyan bisa uga nyambung karo wong sing duwe kapentingan sing padha ing server Nerdforge, extension saka saluran YouTube kanthi jeneng sing padha. Cat miniatur sing sampurna utawa nyulam topi sing lucu? Tampilake ing saluran #share-your-projects.
  • Game apa wae sing sampeyan mainake: Discord tetep swarga kanggo tukang game. Sampeyan bisa nggabungake server gedhe kanggo ngrembug paling game mainstream, kaya Elden Ring emas Pokemon. Utawa sampeyan bisa dadi bagian saka komunitas cilik sing dibentuk ing sekitar game indie, kayata Pegunungan Lonely: Downhill. Stoked babagan release mbesuk saka Starfield? Priksa server Bethesda Game Studio, ing ngendi sampeyan uga bakal nemokake saluran kanggo ngrembug Gulungan Sepuh lan dhawah waralaba. saka telpon tugas kanggo Kultus saka Lambrintangan sembarang game sampeyan kepengin banget duwe server aktif.

Ya, akeh komunitas sing muter video game, nanging dudu gambar sing lengkap. Coba golek komunitas adhedhasar salah sawijining hobi sampeyan, kayata tanduran utawa nyetak 3D. Sanajan ora ana server kanggo kabeh, pilihan luwih akeh tinimbang sing sampeyan pikirake.

Yen sampeyan ora bisa nemokake server sing narik minat sampeyan, pilihan sing paling apik yaiku nyiyapake server Discord sing anyar. Gampang nggawe ruang mung undhangan kanggo ekspatriat Twitter! Luwih nyenengake tinimbang alternatif, kayata Zoom, nalika nongkrong lan nyambungake karo kanca-kanca kanthi digital. Kanggo alat supaya sudhut cilik internet sampeyan aman lan nyenengake, priksa WIRED Roundup saka bot Discord paling apik.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *