Ohio Nyetujoni Penghapusan Pengungkapan kanggo Siswa Hukum –

Siswa Ohio ora kudu mbukak sejarah kesehatan mental sadurunge latihan.


Kesehatan mental minangka masalah sing ditindakake dening akeh wong, lan ora kudu ngalangi pilihan karir tartamtu. Secara historis, lan isih ana ing pirang-pirang negara, mahasiswa hukum kudu nglaporake riwayat penyakit mental sadurunge diwenehi persetujuan kanggo latihan. Lamaran kerja liyane uga biasane njaluk pambocoran sing padha, kalebu informasi babagan cacat apa wae, kalebu riwayat gangguan stres posttraumatic. Sanajan ana wong sing didiagnosa nandhang lara psikologis utawa duwe cacat liyane kanggo dilaporake, penyakit kasebut biasane bisa diobati lan ora bakal menehi tandha babagan kemampuan wong kasebut maju.

Apa sing ditindakake dening Pengadilan Tinggi Ohio minangka langkah ing arah sing bener. Ora ana maneh prekara sing ora bisa dikendhaleni minangka pambocoran sing dibutuhake, sing bisa nyegah dheweke entuk impen dadi pengacara. Undhang-undhang sing ngilangi syarat kanggo mbukak informasi pribadhi bakal dileksanakake kanthi lengkap ing tanggal 17 Januari 2023, lan bakal ngidini para siswa hukum sing durung lulus ujian bisa ambegan lega.

Pangarep-arep saka pengadilan tinggi negara supaya wilayah liyane ing AS bakal tindakake. Siji panaliten nyatakake yen 45 persen mahasiswa hukum ora pengin nyedhaki lan ngupaya kesehatan mental amarga alasan iki. Nanging, kaya ing Ohio, ana langkah-langkah sing ditindakake kanggo ngganti iki.

Foto dening Sora Shimazaki saka Pexels

Ing New York, pengadilan nyoba mutusake apa negara bakal mbusak pitakonan babagan penyakit mental saka aplikasi bar negara. Masalah kasebut digawa menyang pengadilan ing Agustus 2022, saengga bisa uga sawetara wektu sadurunge keputusan digawe.

Udakara 38 negara duwe pambocoran sing dibutuhake. Dheweke takon apa ana gangguan mental, emosional, gemeter, kejiwaan, utawa prilaku lan/utawa kahanan sing bisa nyegah dheweke nindakake hukum kanthi efektif. Iki nyebabake akeh mahasiswa hukum supaya meneng babagan penyakit mental apa wae sing bisa ditindakake lan ora njaluk bantuan.

Amandemen aturan Ohio anyar babagan pambocoran uga nggedhekake dhaptar karakteristik pribadi sing ora bisa dianggep dening asosiasi bar. Sing kalebu jender, orientasi seksual, identitas lan ekspresi jender, lan status perkawinan.

Nanging sanajan kabeh pitakonan sing bisa mbedakake dicopot saka ujian bar negara, para siswa uga ngadhepi alangan liyane nalika nyoba golek pitulung kanggo penyakit mental. Ing Amerika Serikat, perawatan kesehatan mental angel ditindakake. Iki babagan nalika nganti 20 persen wong diwasa ing Amerika ngalami sawetara jinis gangguan psikologis. Miturut riset, luwih saka setengah saka wong sing duwe penyakit mental ora nampa perawatan. Saka jumlah kasebut, akeh sing ora bisa nampa perawatan sing dibutuhake amarga masalah keterjangkauan. Malah luwih elek, sawetara asuransi pribadi ora kalebu jangkoan kanggo penyakit mental utawa emosional lan yen padha, sing dijamin isih kudu nemoni masalah nemokake praktisi. Ana mung ora cukup profesional kesehatan mental kanggo saben wong sing nandhang penyakit mental.

Sawetara negara luwih elek tinimbang liyane, kanthi warga Montana duwe akses paling apik kanggo perawatan kesehatan mental. Nanging, sanajan ing negara iki, meh 4 saka 10 wong ora bisa nemokake perawatan.

Sakabèhé, apa sing ditindakake dening Pengadilan Tinggi Ohio yaiku mbantu ngilangi stigma babagan penyakit mental. Iki muga-muga bisa mbantu nyengkuyung mahasiswa hukum kanggo nyoba golek pitulung, yen dheweke rumangsa butuh. Umumé, sistem perawatan kesehatan mental kudu direstrukturisasi supaya luwih terjangkau lan kasedhiya kanggo kabeh wong Amerika lan ora mung sing duwe asuransi sing apik.

Sumber:

Ohio bar disetel kanggo mbusak requirement siswa nyampekano informasi kaya kelainan kesehatan mental

Siswa hukum ujar manawa ora entuk perawatan kesehatan mental amarga wedi ora bakal dadi pengacara. Sawetara negara nyoba ngganti

Negara Kesehatan Mental ing Amerika

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *