Ottawa County nyetujoni $33,5 yuta dana ARPA kanggo 24 proyek

OTTAWA COUNTY – Loro rolas proyèk lan inisiatif ngarahake – ing bagean – omah terjangkau, childcare lan kekiyatan pembangunan disetujoni kanggo pendanaan liwat Ottawa County Amerika Rescue Plan undhang dana Selasa.

Dewan Komisaris Ottawa County disetujoni 24 proyèk gunggungipun $ 33.501.657,58 sak rapat jam-dawa, 22. november budget nggantosi mayoritas saka kabupaten $ 57 yuta alokasi ARPA sakabèhé.

Persetujuan kasebut mbatesi proses pirang-pirang wulan kanggo nemtokake prioritas, njaluk ide lan usul lan ngrembug pilihan, sing diwiwiti kanthi nggawe panitia ARPA ing Mei 2021.

liyane:Omah sing terjangkau, broadband ing antarane kategori sing disorot kanggo dana ARPA County Ottawa

Persetujuan teka ing rapat dewan kaping pindho kanggo wolung anggota komisi kasebut. Sangang komisaris sing ana gandhengane karo Ottawa Impact (wolung mlebu, siji incumbent) ngirim layang menyang komisaris sing ujar manawa keputusan kudu diajokake nganti papan anyar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *