Outlook Tech kanggo 2023: Investasi Kuwat nanging Prioritas Obah

Investasi teknologi sing kuat ing 2023 mbutuhake tenaga kerja sing trampil kanggo ngetrapake solusi anyar. Pemimpin sing nyengkuyung hubungan positif ing lanskap bakat teknologi duwe kemungkinan sukses, ujare Jason PylePresiden Harvey Nash USA.

Tanpa mangu-mangu, taun 2022 minangka taun sing geger, lan sawetara masalah sing paling tantangan yaiku ing papan kerja – diwiwiti kanthi terus-terusan kerja remot lan hibrida, ‘pengunduran diri sing gedhe’, kekurangan bakat teknologi sing suwe, lan saiki, sawetara malah PHK teknologi skala gedhe.

Ing ngarsane gangguan iki, Laporan Kepemimpinan Digital Harvey Nash isih nemokake manawa perusahaan-perusahaan AS bakal terus nandur modal ing solusi teknologi lan tenaga kerja sing dibutuhake kanggo ngetrapake ing taun ngarep. Pangarep-arep wutah sing ditliti pimpinan teknologi nuduhake manawa perusahaan setya banget kanggo nerusake transformasi digital. Iki minangka warta sambutan sajrone jaman global sing ora mesthi lan kritis kanggo nyetabilake ekonomi AS lan pasar tenaga kerja maju.

Ing ngisor iki ana papat tren sing dikarepake ing 2023 amarga mbuwang teknologi sing diantisipasi iki.

Investasi teknologi bakal tetep kuwat ing mayoritas sektor

Pimpinan digital AS sing nanggapi survey kasebut nuduhake komitmen tenan kanggo pembiayaan teknologi, kanthi 52% ngarepake anggaran bakal mundhak ing taun ngarep. Ora ana jawaban siji-sijine babagan ngendi investasi bakal ditindakake, nanging ana sawetara umum. Akeh organisasi sing ditliti, kalebu teknologi, layanan profesional, perawatan kesehatan, manufaktur, lan perusahaan layanan finansial, isih terus-terusan ngupayakake nggayuh tujuan transformasi digital. Iki mbutuhake investasi sing luwih gedhe ing komputasi awan lan data lan analytics gedhe.

Sektor pemerintah cenderung ketinggalan bisnis swasta babagan teknologi, nanging uga luwih terisolasi saka ngrusak headwinds ekonomi. Iki ngidini agensi publik fokus ing wilayah sing bisa nggawe langkah gedhe. Kanggo pamrentah federal, iki tegese modernisasi sistem internal sing nggawe luwih gampang nyambungake wong kanthi tunjangan sing dibutuhake kayata gaji pengangguran, pitulungan panganan, lan tunjangan para veteran. Ing tingkat lokal, kutha, kutha, lan kotamadya bakal nandur modal ing solusi sing mbantu nyedhiyakake layanan penting kanggo warga, sing penting banget nalika ana krisis.

Keamanan siber ing kabeh sektor tetep dadi prioritas utama, kanthi luwih akeh sumber daya sing disalurake ing taun 2023. Iki minangka salah sawijining wilayah sing kudu dipikirake dening sektor pamrentah kanggo nambah investasi amarga ancaman serangan siber sing saya tambah amarga jagad iki saya molah malih. Lan ora mung ing tingkat federal. Serangan ransomware anyar ing NY wis ngalangi fungsi penting ing siji kabupaten, ngirim bali menyang jaman fax 1990s.

Sanajan PHK teknologi, kekurangan bakat lan katrampilan bakal terus

Ing AS, 59% perusahaan berjuang kanggo merekrut lan nahan bakat ing 2022. Nalika kahanan saya apik wiwit taun 2021, nalika ana 69%, kekurangan kasebut tetep dadi tantangan kritis. Sawetara perusahaan ngarep-arep yen PHK teknologi gedhe bakal menehi kesempatan kanggo merekrut buruh sing mentas nganggur ing taun 2023. Nanging, bakat sing dibebasake saka perusahaan kasebut isih bakal duwe kesempatan sing apik saka organisasi teknologi lan industri sing cedhak karo tantangan ekonomi saiki. .

Narik para calon iki isih angel nanging bisa ditindakake kanggo perusahaan sing luwih cilik lan kurang dikenal. Perlu fokus ing prioritas buruh teknologi, kalebu gaji sing apik, tunjangan, proyek inovatif, pangembangan katrampilan, lan budaya sing positif. Organisasi kasebut uga bisa nambah kesempatan kanggo narik lan nahan bakat kanthi nyewa bakat adhedhasar potensial lan ora mesthi pengalaman, mriksa karyawan sing wis ana kanggo kemungkinan upskilling, lan nandur modal ing latihan lan pangembangan kanggo nambah katrampilan sakabèhé tim.

Perusahaan Bakal Prioritas Manajemen Data Luwih saka Teknologi sing Muncul

Iku ora aneh kanggo perusahaan kanggo nandur modal ing teknologi amarga iku tren panas tanpa considering yen ketemu goal strategis. Kanthi cepet-cepet digitalisasi, akeh pimpinan sing nyelehake kreta sadurunge jaran – prioritizing teknologi canggih kayata AI, ML, otomatisasi, lan DevOps sadurunge duwe kontrol dhasar. Sawetara perkara bisa ditindakake kanggo ngatasi iki, diwiwiti kanthi netepake kemajuan organisasi babagan transformasi digital. Apa wis aktif awan? Yen ora, iki mbokmenawa panggonan paling apik kanggo nandur modal.

Perusahaan uga kudu ngembangake strategi data sing kohesif. Nalika padha ngrancang kanggo 2023, pimpinan digital nyatakake yen entuk wawasan sing bisa ditindakake saka data minangka prioritas paling dhuwur nomer loro (ing mburi nambah pengalaman pelanggan), lan 67% ujar manawa wawasan kasebut bakal menehi kauntungan kompetitif. Akeh pimpinan senior saiki ngerti manawa solusi teknologi canggih mung apik kaya data sing diwenehake, mula penting kanggo miwiti kanthi set data sing resik. Iki ora ateges dheweke kudu mungkasi strategi teknologi sing berkembang. Iki tegese sawetara kemajuan kudu ditindakake kanggo nambah manajemen data sadurunge nerusake.

Duwe tim data sing tepat minangka langkah pertama sing penting. Ora mung para profesional iki bisa ngatur data organisasi, nanging nalika wektune kanggo nandur modal ing teknologi canggih lan bakat sing ndhukung, data sing wis dicekel bakal menehi wawasan sing ora bisa dipercaya. Kaya kabeh bakat teknologi sing dikarepake, ilmuwan data lan analis ngupaya akses menyang proyek sing nyenengake lan inisiatif transformatif, keuntungan sing nambah lan nambah gaya urip, lan perusahaan sing nandur modal ing pendidikan lan pangembangan terus. Kajaba iku, nyorot komitmen perusahaan kanggo akurasi data saka ndhuwur mudhun bakal mbantu narik bakat data sing paling apik.

Waca Liyane: Rethinking Manajemen Data ing Era Ekonomi Data

Inisiatif DEI kudu dicepetake

Nganti 2023, organisasi bisa nindakake luwih akeh kanggo nggawe perbaikan kanggo perwakilan minoritas, utamane ing peran kepemimpinan. Iki tegese ngluwihi ngarsane DEI ing situs web lan urip lan ambegan misi mbangun komunitas karyawan sing maneka warna. Nalika kuota ora ningkatake keragaman dhewe, pangukuran bisa dadi salah sawijining alat kanggo mbantu nggawe akuntabilitas ing mburi inisiatif DEI. Data bisa muter peran kritis liyane kanthi terus-terusan ngevaluasi metrik tartamtu kanggo menehi jendela babagan kerja ekuitas sing paling efektif lan paling ora efektif.

Sampeyan uga penting kanggo njupuk langkah kanggo nyengkuyung wanita lan kelompok sing kurang diwakili supaya bisa nggayuh karir teknologi jangka panjang. Nalika kekurangan bakat saiki ngidini karyawan mlumpat saka siji proyek level entri menyang liyane, gerakan kasebut ora biasane nerjemahake menyang nambah tingkat katrampilan teknologi. Perusahaan kudu fokus nggawe program upskilling sing kuat kanggo anggota tim sing ana kanggo mbantu nambah pengalaman.

Jangka panjang, kudu luwih akeh investasi ing generasi mudha kanggo ngenalake jinis karir teknologi lan teknik sing ana saiki lan sing ana ing cakrawala. Mayoritas pimpinan digital (69%) rumangsa manawa pamrentah AS bisa nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngetrapake introduksi STEM sadurunge ing sistem pendidikan umum K-12. Ing sawetara kasus, siswa ora ngenalaken coding lan robotika nganti sekolah menengah, tinimbang ing tingkat SD, sing kudu diwiwiti. Pamrentah uga bisa nindakake luwih akeh kanggo menehi insentif marang organisasi swasta lan institusi pendhidhikan supaya bisa kerja bareng kanggo program magang lan magang.

Waca liyane: Stop WOKE Act: Implikasi kanggo DEI lan Workaround

2023 Imperatif – Nglawan Gangguan Kanthi Budaya Positif, Ndhukung

Nalika mbesuk mesthi ora mesthi, 2023 bisa uga ngalami gangguan sing bisa nyebabake keputusan calon gabung karo perusahaan lan keputusan karyawan kanggo tetep utawa ninggalake. Organisasi bisa nggawe kabeh investasi teknologi sing dikarepake, nanging inovasi lan transformasi bisnis bakal mandheg tanpa bakat kanggo ngetrapake solusi kasebut. Kanthi pikiran iki, pimpinan kudu nggawe hubungan positif ing lanskap bakat teknologi. Dheweke bisa nindakake iki kanthi gampang dicedhaki lan mbukak umpan balik kanggo ngerti kabutuhan unik saben individu. Dheweke uga kudu ngakoni manawa amarga kita urip ing jagad sing kaganggu – kadhangkala rumangsa aman, aman, lan didhukung ing kantor bisa nggawe kabeh bedane.

Apa sampeyan mikir yen tenaga kerja sing trampil dibutuhake kanggo nyebarake solusi inovatif? Nuduhake karo kita ing Facebook, Twitterlan LinkedIn.

MORE ON BUDAYA KARYA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *