Pamuter kesehatan nulis maneh Playbook Pembayaran

Perawatan kesehatan tetep dadi salah sawijining industri sing paling adhedhasar kertas ing Amerika, tegese para pemangku kepentingan saka pasien menyang panyedhiya kanggo pembayar ilang efisiensi digital.

Nyelidiki panggunaan kertas sing ora bisa ditindakake lan langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngganti, Karen Webster PYMNTS digabung karo Direktur Ngatur Bank of America (BoA), Co-Head Global Commercial Banking Sue Caras; Kaiser Permanente Wakil Presiden lan Asisten Bendahara, Manajemen Awis Sheila Stephens; lan Cigna Treasury Managing Director lan Asisten Bendahara Scott Lambert.

Webster njaluk panelis kesehatan kanggo menehi rating transformasi digital saka 1 nganti 10, kanthi 10 minangka pengalaman tagihan lan pembayaran digital end-to-end. Saben organisasi menehi rating 6, dene Caras BoA menehi rating industri luwih cedhak karo 5.

“Iku salah siji saka ekosistem paling Komplek kanggo pembayaran ana,”Dheweke ngandika. “Yen sampeyan mikir liwat macem-macem pihak, apa tagihan, klaim asuransi, pambayaran konsumen, pangolahan transaksi, kabeh iku babagan pembayaran.”

Stephens ujar manawa Kaiser Permanente ngerti babagan pamisah digital lan ngatasi, kaya Lambert, loro-lorone nuduhake kemajuan sing ditindakake ora mung amarga akselerasi COVID, nanging sadurunge menyang Undhang-undhang Perawatan Terjangkau (ACA) ing taun 2014 sing menehi pambayaran ACH lan Nomer reassociation ERA kanggo cathetan adendum pembayaran kanggo bantuan ing rekonsiliasi lan aplikasi awis.

Lambert ujar FinTechs minangka agen pangowahan utama ing babagan iki, tumindak minangka “perantara antarane pembayar lan panyedhiya kanggo macem-macem perkara kaya koordinasi jinis pembayaran sing disenengi, ngumpulake data saka pembayar, lan nyederhanakake kabeh proses aplikasi awis. Aku menehi rating 6 utamane amarga aku mikir yen arah sing bener.

Kabeh sarujuk yen standar industri ora cukup utawa mung ora ana, sing dadi alangan gedhe sing kudu diatasi lan mbutuhake campur tangan pemerintah. Ing uap dhewe, Cigna wis diowahi bab 75% saka panyedhiya kanggo pembayaran elektronik, Lambert ngandika, nanging ditambahake sing kurang Kerep kedhaftar “mung ora mikir iku worth iku” kanggo njupuk langkah sing karo kertas isih utama.

Stephens nambahake, “Sanajan ana kertas, kita nindakake sawetara analytics sing kuat kanggo mbantu kita ngatur prakiraan awis,” saliyane ngembangake portal online sing ana gandhengane karo sistem perencanaan sumber daya perusahaan (ERP) Kaiser, lan jangkauan terus menyang grup bisnis sing unik.

Kesehatan Tekan Nirvana Digital

Caras BoA nyebabake akeh masalah menyang proses warisan sing nantang, sanajan larang regane lan kikuk, yaiku panyedhiya, pasien lan pembayar sing biasa digunakake.

Mbayangno “nirwana” digital saka perspektif bank sing ngolah samudra pembayaran kesehatan, dheweke nggambarake “model bisnis perawatan kesehatan modern sing canggih lan terintegrasi” kanthi jadwal lan kabar seluler end-to-end, prakiraan biaya ngarep, prabayar co- negara, lan asil sawise kunjungan, kabeh dikirim kanthi digital.

Sengaja, dheweke ora weruh integrasi FinTech karo panyedhiya sing rumit utawa mbayar sistem ERP minangka cara sing paling ora ana gesekan utawa biaya-efektif. Akeh bank ngrasa kaya ngono.

Nanging, Cigna mlaku kanthi apik karo FinTechs.

“Nambahake apa sing dikandhakake Susan nalika nyoba nggayuh nirwana, salah sawijining perkara sing kita kerjakake karo institusi finansial lan vendor FinTech ana ing portal pasien,” ujare Lambert, “ing ngendi dheweke bisa ndeleng kabeh klaim sing dibayar, dheweke bisa ndeleng tanggung jawab pasien, lan dheweke duwe kemampuan kanggo ngeklik tombol lan mbayar tanggung jawabe.

Sanajan mangkono, pimpinan senior asring kudu yakin manawa kertas kudu dipotong kanggo digital, sing duwe tantangan dhewe, lan Cigna ngundang para pemangku kepentingan kanggo njelajah.

Kanggo Kaiser Permanente lan nggoleki nirwana pambayaran digital, Stephens ujar manawa panyedhiya gedhe kasebut pindhah menyang telehealth sajrone pandemi kanggo pangiriman perawatan lan sukses. Where iku Mudhun cendhak mengkono ayunan padha kanggo pembayaran.

“Saka perspektif klinis, yaiku, ‘Ya, aku pengin ndeleng dhokter ing video.’ Banjur nalika sampeyan mbayar, lan, ‘Ya, aku ora yakin manawa aku aman karo keamanan sampeyan lan gampang lan gampang mbayar online amarga saiki aku duwe tagihan sing bisa uga ora dingerteni. .’”

Dheweke nambahake: “Kepiye cara kita kanthi strategis ndeleng anggota sing ora kepenak karo teknologi, ora mesthi kepenak karo keamanan kita, lan mlebu, lan kepiye peta dalan kasebut?”

Paperless ing Horizon

Amarga aspek multigenerasi saka lelungan kesehatan saka jadwal kanggo perawatan kanggo pembayaran, ana akeh karya kanggo ngajari kohort lawas sing konsumen kesehatan utama.

Caras guyon, “Wong tuwaku ora bakal nggunakake ponsel kanggo janjian dokter, uga ora bakal mbayar nganggo dompet seluler. Apa sing kita coba lakoni yaiku ngajari kabeh wong ing komunitas lan kabeh generasi supaya bisa sesambungan karo wong-wong mau ing ngendi wae ing perjalanan digital.

Cigna nyedhaki iki kanthi strategi portal lan kemitraan FinTech, amarga Lambert ujar manawa raksasa asuransi kasebut “nggawe upaya sing signifikan sajrone pirang-pirang taun kepungkur kanggo nyoba nyederhanakake sabisane supaya bisa ndeleng klaim kasebut, dheweke bisa ndeleng. pinten cigna mbayar lan apa tanggung jawabe supaya bisa mbayar anggota.

Stephens nambahake, ujar manawa diwiwiti kanthi push ACA ing 2014, Kaiser entuk luwih akeh model platform kanthi portal lan aplikasi seluler, nyathet yen jinis konektivitas iki minangka “lompat gedhe sabanjure, nanging aku ora weruh sapa wae sing duwe. obrolan kuwi.”

Sing mimpin maneh kanggo ngomong babagan standarisasi. Webster negesake carane bisa ditindakake, lan Caras BoA mangsuli, “Iki para pemain gedhe sing nelpon karo aku dina iki. Iku Cigna, iku Kaiser, iku pemain gedhe, nanging pemerintah, iku kabeh pemain cilik. Sampeyan butuh kabeh wong ing kabeh ekosistem supaya obah ing format standar.

Ing kene maneh, panel kasebut ujar manawa iki mbutuhake mandat pamrentah, uga insentif kaya diskon supaya luwih akeh pemangku kepentingan nggunakake alternatif digital lan nyuwek kertas kanggo invoice, olahpesen lan pembayaran ing spektrum kesehatan.

Lambert kepingin weruh kepiye migrasi massal menyang perkara kaya Zelle lan Venmo bisa diobong ing perawatan kesehatan, ujar manawa sistem warisan saiki ora digawe kanggo alat kasebut.

Stephens sarujuk, ujar, “Sawijining bagean gedhe sing diomongake Susan yaiku penjangkauan lan pendhidhikan, amarga yen sampeyan miwiti nindakake analitik, sampeyan bakal bisa nemoni wong-wong iki sing terus ngirim cek saben wulan. Yagene dheweke nindakake, lan kepiye carane bisa mbantu dheweke ngganti prilaku?”

Data PYMNTS: Napa Konsumen Nyoba Dompet Digital

Sinau PYMNTS, “Pilihan Pembayaran Anyar: Napa Konsumen Nyoba Dompet Digital” nemokake manawa 52% konsumen AS nyoba metode pembayaran anyar ing taun 2022, kanthi akeh sing milih nyoba dompet digital kanggo pisanan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *