Pandhuan Camp: Daftar Camp kanggo 2023

Daftar Camp kanggo 2023

TANUGA CAMP
Alamat mangsa:
139 W. Maple Road, Suite E
Birmingham, MI 48009
(248) 258-9150
camptanuga.com

Alamat musim panas:
6874 Camp Tanuga Road NE
Kalkaska, MI 49646
(231) 258-9150

Camp Tanuga cocok kanggo nyedhiyakake pengalaman sing nyenengake kanggo bocah-bocah sing ora bakal dilalekake. Persahabatan dibentuk, kapercayan entuk lan katrampilan sing disinaoni njaga para camper bali saben taun. Lingkungan bebas elektronik sing nampilake waterfront lengkap, trapeze mabur, nunggang jaran, sepedaan gunung lan kemah sewengi mbantu nggawe Tanuga dadi papan sing apik. Program kasedhiya kanggo lanang lan wadon umur 6-15. Ayo ngalami sihir.

CAMP RAMAH IN CANADA/RAMAH EASTERN GREAT LAKES (REGL)
100 Sepuh St.
Toronto, ON M3H5G7 Kanada
campramah.com

Dumunung ing wilayah Muskoka ayu Ontario kidul, Camp Ramah ing Kanada fitur program pinunjul ing waterfront, ing olahraga lan ngulandara ruangan, lan ing seni – kabeh ing konteks komunitas Yahudi sregep, nyenengake lan ngrawat. We offer sawetara mau beda lan trek beluk kanggo anak ing gelar 1-10. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Sami ing (416) 789-2193 utawa sami@campramah.com

LAN

14040. Jalan Raya
Newbury Township, OH 44065
campramah.com

REGL utawa Ramah Eastern Great Lakes nawakake pengalaman 7 dina Rasa Ramah Kanada kanggo komunitas AS, nanging luwih cedhak karo omah. REGL ndadekke sing paling apik saka Ramah Kanada kanggo paling enom lan Newest chanichim (campers) ing gelar 1-4 dening menehi pengalaman digawe khusus kanggo kulawargané ing Cleveland, Michigan, Pittsburgh, Rochester lan Buffalo wilayah. Campers REGL bakal nemokake sawetara sing kebak program lan aktivitas, kalebu bangunan masyarakat, seni, music, olahraga, nglangi, bungah pengalaman Yahudi lan ngulandara ruangan. Program kita bakal fokus ing nggawe kekancan, nambah, manggon minangka bagéan saka masyarakat kamardikan luwih gedhe, sinau skills anyar lan seneng-seneng! Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Nessa ing (416) 789-2193 X 2120 utawa nessa@campramah.org.

WALDEN CAMP
5607 Kali Kidul
Cheboygan, MI 49721
panas@campwaldenmi.com
(248) 225-1256
(817) 253-0722

Ngerayakake musim panas sing kaping 64, Walden nyedhiyakake lingkungan sing menehi inspirasi sing nantang para kemah kanggo metu saka zona nyaman. Program kita nggabungake unsur pilihan individu lan dinamika kelompok, mbangun kapercayan, karakter lan ketahanan. Ing Walden, penasihat umur kuliah mundhakaken standar nalika nerangake kadewasan lan komitmen staf. Akreditasi nasional dening American Camp Association.

SEKOLAH HILLEL DAY
32200 Middlebelt Road
Farmington Hills, MI 48334
(248) 851-3220
hillelday.org

Hillel Day School of Metropolitan Detroit nyedhiyakake pendidikan umum lan Yahudi sing luar biasa kanggo bocah-bocah Yahudi saka prasekolah nganti kelas wolu. Kita menehi inspirasi kanggo sinau, tanggung jawab kanggo awake dhewe lan komunitas, lan pengabdian marang wong Yahudi sing manggon ing lingkungan sing anget, inovatif lan nyenengake. Ing Hillel, para siswa ngembangake kreativitase, sinau kanggo mikir kritis ing rong basa, kolaborasi kanthi efektif lan komunikasi kanthi sukses – katrampilan penting sing dibutuhake kanggo sukses ing sekolah menengah lan jagad sing bakal diwarisake. Pusat Kanak-kanak Awal sing apik banget nurture bocah-bocah umur 18-5 taun nalika muter, mikir, takon lan sinau. Saben dina, guru sing darmabakti Hillel menehi inspirasi kanggo sinau lan nanem ketekunan sing dibutuhake kanggo sinau kanthi jero lan ngatasi tantangan liwat lensa Yahudi, sing pungkasane nuntun siswa supaya bisa urip Yahudi sing migunani lan duwe tujuan. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan gabung karo kulawarga Hillel, hubungi Arielle Endelman, Admission Associate, aendelman@hillelday.org.

PUSAT KOMUNITAS Yahudi METROPOLITAN DETROIT-DAY CAMPS
6600 W. Maple Road
Bloomfield Kulon, MI 48322
(248) 432-5470
Camp.jccdet.org

JCC Day Camps Powered by Tamarack nawakake program camp tradisional lan beluk kanggo TK-kelas sanga ing 250 ayu, wooded hektar ing West Bloomfield. Kita nyedhiyakake transportasi gratis saka 40 lokasi sing beda. Nglangi instruksional kalebu kanggo kabeh umur. Akreditasi ACA.

LAWRENCE TECH SUMMER CAMPS
21000 W. 10 Mil Road
Southfield, MI 48075
(800) 225-5588
summercamps@ltu.edu
ltu.edu/summercamps

Kamp musim panas akademik kanggo siswa sekolah menengah sing kasengsem ing teknik, desain, teknologi lan ilmu pengetahuan diwulangake dening profesor ing laboratorium lan studio modern ing kampus Southfield 107 hektar LTU.

ROEPER SUMMER CAMPS
41190 Woodward Ave.
Bloomfield, MI 48304
(248) 203-7370
roeper.org

Saka lacrosse kanggo coding kanggo téater, Roeper Summer Programs nawakake macem-macem enriching lan maringi hadiah pengalaman camp kanggo bocah-bocah ing saindhenging Metro Detroit. Keragaman lan ngormati potensi saben wong minangka ciri utama masyarakat.

KAMPUNG TAMARACK
4361 Perryville Road
Ortonville, MI 48462
(248) 647-1100
tamarackcamps.com

Tamarack Camps, diadegaké dening Fresh Air Society, mbangun komunitas sregep dening nyediakake enriching pengalaman camping Yahudi kanggo anak lan kulawargané, ngormati kemampuan financial. Liwat macem-macem program sewengi, kalebu Camp Maas, Teen Travel Trips lan Outpost Camps, kita kurban urip-ganti petualangan.

WILLOWAY DAY CAMP
Kothak POS 250933
Bloomfield Kulon, MI 48325
(248) 932-2123
www.willowaydaycamp.com

Willoway Day Camp wis nawakake musim panas sing paling apik kanggo generasi campers. Staff diwasa guru lan pimpinan lan hektar fasilitas pinunjul gabungke kanggo nggawe kenangan langgeng. Fun wiwit wayahe campers munggah ing bis Willoway (utawa van). Apa iku nggawe splash utawa sinau kanggo nglangi ing loro pools kita utawa nglaras lapangan atletik kita mawarni-warni, program blumbang lan tlaga, peternakan kewan, tilase alam lan fishing utawa drama, tari, kayaking, go-karting, panahan, tenis, golf lan ga ga ga – ing Willoway, iku panas fun for everyone. American Camp Association-akreditasi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *