Panjaluk kanggo pro IT tetep dhuwur sanajan PHK terus

Sanajan PHK profil dhuwur terus ing sektor teknologi, panjaluk profesional IT sing berpengalaman tetep dhuwur, miturut laporan anyar dening konsultasi tenaga kerja IT Janco Associates.

Luwih saka 100.000 proyek kanggo profesional IT sing berpengalaman tetep ora diisi ing AS, miturut laporan Janco. Peran proyek kasebut kalebu coders, spesialis desain aplikasi, spesialis keamanan lan kepatuhan, lan insinyur blockchain / e-commence ing kabeh level.

lowongan kerja janco 12 Janco Associates

Nanging, laporan Janco nyathet, jumlah pekerjaan sing ora diisi kanggo profesional IT sajrone nem wulan kepungkur mudhun saka luwih saka 250,000 dadi 200,000.

Ing wektu sing padha, kira-kira 100.000 proyek diisi saben wulan, kanthi 12.000 nganti 14.000 posisi kasebut minangka proyek sing anyar digawe, miturut Janco. Ing 3 sasi pungkasan, luwih saka 37.000 proyek anyar digawe ing sektor pasar tenaga kerja.

lowongan kerja jancos graphic 2 2 Janco Associates

“Saiki ora jelas kepiye posisi sing diilangi ing perusahaan teknologi tinggi sing bakal diklasifikasikake minangka proyek sing ilang dening [US Bureau of Labor Statistics],” kandhane laporan Janco. “Nanging, sanajan kabeh mau, isih ana kekurangan profesional IT sing berpengalaman.”

Dadi kepiye Janco nerangake kabeh PHK kasebut ing perusahaan teknologi?

Buruh ‘kurang produktivitas’ dianggep bisa dibuwang

“Akeh ‘profesional IT’ ngeculake Twitter, Amazon, Facebook, lan perusahaan teknologi gedhe liyane sing ora duwe pengalaman profesional IT. Wong-wong mau, amarga ora duwe katrangan sing luwih apik, ‘overhead’ administratif utawa buruh sing kurang produktivitas,” ujare laporan Janco. “Umume bakal angel golek kerja, kaya para profesional IT sing dibebasake ing bust dot-com.”

Jack Gold, ngedegaken lan analis principal karo J. Gold Associates, njupuk masalah karo Assessment Janco, ngandika iku dipercaya sing perusahaan laying mati ewu karyawan padha njupuk nyisihaken saka buruh ateges unproductive.

“Pancen angel aku percaya yen 50% tenaga kerja Twitter minangka kayu mati,” ujare Gold. “Kaya kabeh perusahaan, bisa uga ana sawetara, nanging anggepanku manawa dheweke ora nyoba ngilangi para pekerja kasebut. buruh, sampeyan bisa uga mbuwang sing apik karo sing ala.”

Mesthine, umume para pekerja sing dibebasake dudu staf IT tradisional kaya sing biasane sampeyan kerja ing perusahaan, ujare Gold. Akeh sing bisa dadi programer kanthi spesialisasi. Liyane bisa uga duwe spesialisasi ing aspek tartamtu kanggo nglakokake bisnis kaya Twitter, Facebook, Amazon, lan liya-liyane, mula bisa uga butuh latihan maneh supaya cocog karo peran IT tradisional.

“Nanging sing ora ngandika padha ora trampil. Banget kamungkinan karo dicokot saka latihan padha bakal nggoleki, “ujare Gold, referring kanggo prospek kanggo Employment mangsa.

PHK industri Tech bakal terus

Fokus ing akeh organisasi IT sing ngarepake resesi yaiku ngilangi lapisan manajemen lan nambah rentang kontrol kanggo pengawas lan manajer nalika ngembangake posisi teknik lan coding, ujare Janco. Assessment kasebut selaras karo siji dening Tony Lysak, CEO The Software Institute.

Sajrone rong taun kepungkur, kekurangan bakat teknologi amarga upaya digitalisasi sing terus-terusan lan Pengunduran Diri Agung nyumurupi perusahaan-perusahaan sing berjuang kanggo nggawa karyawan teknologi sing berpengalaman. Nanging buruh kasebut biasane ngalami teknologi tartamtu, nggawe organisasi abot banget karo para pekerja tingkat menengah, dibandhingake karo karyawan sing kurang pengalaman sing bisa ditingkatake kanthi wektu kanggo nggawe tenaga kerja sing luwih lestari.

“Mangkono sampeyan entuk tengah sing kembung banget – 60% nganti 80% tenaga kerja teknologi sampeyan minangka insinyur sing dibayar banget …, tinimbang duwe tenaga kerja sing luwih seimbang ing ngendi 30% nganti 40% buruh duwe nol nganti rong taun. pengalaman,” ujare Lysak.

Amarga kembung kasebut, PHK samesthine bakal terus nganti 2023.

Perusahaan layanan digital West Monroe bubar polling babagan 500 level C lan eksekutif senior ing AS babagan prediksi kanggo taun sing bakal teka. Udakara papat saka 10 responden (41%) saka macem-macem industri ujar manawa lagi proses PHK, wis PHK, utawa nimbang PHK sajrone nem wulan sabanjure.

Survei kasebut uga nemokake yen:

  • Luwih saka 50% responden industri teknologi ujar manawa dheweke nimbang PHK utawa wis nindakake PHK.
  • 64% responden ujar manawa semangat karyawan minangka tantangan paling gedhe nalika nimbang PHK.
  • Saklawasé 60% responden perusahaan teknologi dhuwur ujar manawa nggayuh target penjualan lan pertumbuhan minangka tantangan paling gedhe sing diadhepi bisnis ing taun ngarep.

Pakar IT sing berpengalaman isih dikarepake

Malah nalika PHK terus, pengangguran ing sektor teknologi tetep ana ing tingkat sing paling cedhak, udakara udakara 2.2%. Sing mbandhingake karo tingkat pengangguran AS sakabèhé 3.7% ing Oktober.

Nganti taun iki, lapangan kerja industri teknologi tambah 193,900, 28% luwih dhuwur tinimbang periode sing padha ing taun 2021, miturut laporan kerja saka CompTIA, asosiasi nirlaba kanggo industri IT lan tenaga kerja.

“Kegiatan nyewa teknologi tetep mantep, nanging ana keprihatinan babagan ekonomi sing saya alon,” ujare CEO CompTIA Tim Herbert ing pratelan.

Nalika data proyek Nopember ora samesthine bakal kuwat kaya periode sing padha taun sadurunge (nalika 73.600 proyek ditambahake), proyeksi sakabèhé bakal tetep ing tingkat status quo, kanthi perekrutan terus ing tingkat sing padha kaya ing rong kwartal pungkasan.

“Kabeh-kabeh, Profesional IT sing berpengalaman bakal dikarepake banget,” ujare Janco. “Utamane sing nuduhake etos kerja sing kuat lan berorientasi asil. Posisi sing kurang dikarepake bakal dadi pengawas lan manajer administratif lan non-line.

Emas sarujuk, nyathet yen kekurangan tenaga kerja teknologi saiki – sanajan ana PHK sing kedadeyan ing perusahaan gedhe – bakal mesthekake yen umume, yen ora kabeh, bakal direkrut maneh.

“Saiki, yen PHK terus lan / utawa kita ngalami resesi, mula kabeh taruhan mati,” ujare. “Ing wektu iku ora masalah skills kaya mung oversupply massive saka buruh.”

Hak Cipta © 2022 IDG Communications, Inc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *