Panjaluk katrampilan blockchain mundhak 552% ing 2022. Mangkene sebabe

Gambar Getty

Blockchain, sing paling kerep digandhengake karo mata uang kripto, wis suwe duweni potensi minangka database rekaman global kanggo aplikasi lan proses bisnis, lan ana bukti yen adopsi kanggo tujuan kasebut saya mundhak. Sawetara wis diskon hype sing diubengi blockchain sawetara taun kepungkur, nanging akeh perusahaan gedhe wis pungkasanipun sijine menyang produksi.

ugi: C++ basa program lan safety: Punika ngendi iku dadi sabanjuré

Njupuk, contone, aplikasi kanggo sumber chain. Avery Dennison, perusahaan multinasional $8 milyar, nggunakake blockchain kanggo nyedhiyakake penawaran layanan awan sing nyedhiyakake layanan rantai pasokan menyang sawetara perusahaan barang konsumen gedhe, uga para pelanggan. Mupangat ora mung efisiensi pamblokiran lan keamanan nyedhiyakake, nanging uga transparansi lintas-ing-papan, miturut Neil Hay, manajer pangembangan pasar kanggo divisi atma.io Avery Dennison, sing nyedhiyakake layanan rantai pasokan berbasis SaaS.

“Aku mikir yen kita wis rampung ing owah-owahan paradigma ing ngendi drive fashion cepet lan sandhangan murah wis rampung,” ujare Hay menyang Jurnal Blockchain David Berlind ing wawancara ing Forum Ekonomi Dunia anyar. “Saiki kudu duwe produk sing sampeyan yakin, sing sampeyan bangga nganggo, lan bakal tahan,” ujare Hay.

Kauntungan saka pamblokiran yaiku ngidini “keterlacakan rantai pasokan, pangerten produk apa, apa sing ngerti produk kasebut,” ujare Hay. Iki kalebu kualitas bahan, asal produksi, lan dampak ing lingkungan. “Nalika prodhuk kasebut ngliwati rantai pasokan kasebut, kita menehi kapercayan sing ora bisa diowahi marang konsumen, lan duwe auditability, traceability, lan transparansi sing ana gandhengane karo blockchain. Kita bisa duwe kapercayan kanggo ngomong apa sing kita duwe. ngandika iku wis kedaden tenan.”

Verifikasi kasebut wis ilang saka rantai pasokan, ujare. “Kita ora kudu nggolèki banget kanggo ndeleng conto perusahaan sing ngira apa sing kedadeyan ing hulu ing ranté pasokan kasebut bener, manawa barang-barang sing dilapurake padha pracaya. kanggo pelanggan sing sampeyan entuk ing siji yaiku kapentingan ing blockchain kanggo kita.

Mbok menawa industri entuk pesen yen pamblokiran bisa mbukak proses bisnis utama ing ekonomi jaringan. Laporan pelacakan sing bubar dirilis malah ngenali pamblokiran minangka katrampilan IT sing paling cepet tuwuh ing taun kepungkur, ngluwihi staples sing biasane panas kaya cybersecurity lan katrampilan pangembangan Salesforce ing wutah. Isih, katrampilan sing paling populer ing jumlah umume yaiku favorit perennial, JavaScript.

ugi: Pangembang JavaScript: Iki minangka tren lan alat sing paling dhuwur

Analisis kasebut, diterbitake dening DevSkiller, platform penilaian katrampilan IT, nemokake panjaluk katrampilan pamblokiran tambah 552% ing taun 2022. penulis njaga. Temuan laporan kasebut adhedhasar 209,249 tes coding sing dikirim liwat platform DevSkiller menyang calon saka 54 negara.

Teknologi paling cepet nomer loro yaiku Kotlin, kanthi permintaan 205%. “Kotlin kamungkinan dadi luwih populer amarga kapabilitas multi-platform lan investasi terus ing teknologi seluler,” saran penulis survey. Wilayah teknologi sing berkembang cepet liyane kalebu keamanan siber (176%), Salesforce (128%), lan Go (94%).

“Kita duwe luwih akeh panjaluk saka pelanggan anyar ing taun kepungkur tinimbang sadurunge kanggo teknologi pamblokiran lan kode rendah lan tanpa kode,” tambah penulis laporan survey.

ugi: Pangembangan kode rendah: Mangkene carane digunakake

Mbusak skill IT sing gegandhengan karo pamblokiran sing disetel dadi potongan-potongan sing luwih cilik, Solidity minangka katrampilan sing paling umum dites kanthi pangsa 44% ing jumlah evaluasi katrampilan sing dikirim menyang calon lan karyawan. Ngalahake Hardhat (22%) lan Smart Contracts (15%) sing ngrampungake telung posisi pertama.

Ing babagan jumlah sakabèhé, katrampilan teknologi sing paling umum diverifikasi ing taun 2022 yaiku JavaScript, tambah laporan DevSkiller. Kanthi panggabungan 23% ing jumlah evaluasi katrampilan sing dikirim menyang calon lan karyawan, JavaScript ngalahake jawara taun kepungkur Jawa (19%) uga SQL (16,60%), Python (8,50%), lan PHP (5,70%).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *